Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

LucasArts az E3-on

Hivatalosan is bejelentették a KotOR II-t

2004.05.05. 15:51 | szerző: Madrac | kategória: E3 2004

A LucasArts idén is képviseli magát az E3-on és végre hivatalosan is bejelentésre került a Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords. A Bioware sikeres szerepjátékának folytatása 2005 februárjában kerül majd a boltokba. Több új Jedi kaszt került bele és harminc új erő képesség közül is válogathatunk majd. A gyenge akaratú ellenfeleket a Force confusion segítségével könnyen társaik ellen fordíthatjuk majd, mások jellemét pedig a Force sight segítségével tudhatjuk majd meg, ez lehetővé teszi azt is, hogy bezárt ajtókon lássunk át. A játékot a LucasArts adja majd ki és az Obsidian Entertainment fejleszti.
Star Wars Battlefront: Az online akciójátékban a lázadók és a birodalmiak küzdelmébe kapcsolódhatunk be, választhatunk a többféle katona közül és használhatjuk a járműveket, az ágyútornyokat és elfoglalhatjuk a galaxist bolygóról bolygóra. Aki nem érzi magát még elég jónak a megmérettetéshez különböző egyjátékos módokban gyakorolhat majd. Tizenötféle terepfajta és tíz bolygó várja a játékosokat, ilyen lesz a Hoth, az Endor és a Tatooine is, de helyet kap benne a Klón háborúk színhelye Kamino és Geonosis is. A Star Wars Battlefront PlayStation2-re, Xbox-ra és PC-re jelenik majd meg 2004 szeptember 21-én egyszerre a Star Wars Trilogy DVD csomaggal.
Star Wars Republic Commando: A csapatközpontú FPS betekintést enged majd a Star Wars világ elit katonai egységeihez. Egy háromfős lázadó osztag vezetőjeként kell majd tizennégy összetett és izgalmas küldetést végrehajtanunk három küldetéssorozatra osztva. Több mint egy tucat halálos fegyver várja, hogy az ellenfeleket irtsuk vele. A csapat irányításáról az újszerű “One-Touch Squad Control” rendszer gondoskodik majd, mely segít, hogy egy gombnyomással kiadhassuk utasításainkat. A játék 2004 őszén jelenik majd meg Xbox-ra és PC-re.
Star Wars Galaxies: Jump To Lightspeed: A sikeres MMORPG első kiegészítője is bemutatkozik majd a kiállításon. A Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed A negyedik és ötödik rész közti időben játszódó online szerepjáték most tíz új űrszektorral bővül. Több mint száz új küldetés is várja a játékosokat, repülhetünk aszteroida mezőkben és űrbeli roncstelepeken is. Ebben segít majd a négy új űrbeli képzettség is. A kiegészítő 2004 őszére készül el. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló