Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

Gamebryo-s játékok az E3-on

2004.05.11. 15:09 | Madrac | kategória: E3 2004

Az NDL több mint egy tucat játékot kíván bemutatni az idei Electronic Entertainment Expo-n, melyek mind az általuk kifejlesztett játékmotort a Gamebryo-t használják. A programokat nem a saját standjukon mutatják majd be, mind az adott kiadónál látható majd.
Playboy: The Mansion: Az ARUSH Entertainment és a Groove Games által kiadott játék egyedi keveréke lesz a gazdasági szimulációnak és a szerepjátéknak. A játék jó példája annak, milyen jól lehet a Gamebryo-t kombinálni más fejlesztésű motorokkal.
Sid Meier's Pirates!: Talán az év legjobban várt játéka Sid Meier készülő játéka, melyben átélhetjük majd a kalózok izgalmas és veszélyes életét. A grafikai megjelenítéshez itt is a Gamebryo szolgál majd.
Empire Earth 2: A Mad Doc Software által fejlesztett és a Vivendi Universal Games által kiadott játék első része már 2001-ben megkapta az év stratégiai játéka címet és a folytatás is erre a babérra tör majd. A második rész az elődjéhez hasonlóan a Gamebryo rendszert használja majd.
Zoo Tycoon 2: A Microsoft standján látható az állatkertes játék folytatása, melyet a Fang Games fejleszt.
A Mythic Entertainment azonnal több játékot is bemutat, melyek a Gamebryo felhasználásával készültek. Ott a Dark Age of Camelot két kiegészítője a Catacombs és a New Frontiers, valamint készülő sci-fi MMORPG-jük az Imperator, melynek egyedi világában az ókori Róma sosem bukott el.
Dragon Empires: A Codemasters MMORPG-je a karakterek és a szörnyek ábrázolásához használja a Gamebryo rendszert, így lesz igazán élő és részletes a világ. A játék majd az ősszel jelenik meg.
Kohan: Kings of War: A Kohan: Immortal Sovereigns folytatásának gyönyörű 3D-s világáért is ez a motor lesz a felelős. A TimeGate Studios készülő stratégiája rengeteg fejlesztésen esett át, egy még élőbb és részletesebb világ várja majd a játékosokat.
Freedom Force vs. the Third Reich: Az Irrational Games rajzfilm-szerű szuperhősös játéka is a Gamebyro-t használja fel, ez segít abban, hogy a képregények oldalairól megismert hősök szinte ugyanabban a formában köszönjenek vissza a képernyőről. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló