For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2004

Missing E3 infók

2004.05.14. 12:17 | szerző: Madrac | kategória: E3 2004

2004 nyarán jelenik majd meg a The Adventure Company legújabb kalandjátéka a Missing. A programban egy újságíró szerepét kapjuk, aki egy vérszomjas gyilkos és bandájának eltűnési ügyében nyomoz. Segítségként egy CD-t tud felhasználni, melyet a szerkesztőség kapott postán és a kihallgatás egyes részleteit tartalmazza. A lemez nem csak segítség, hanem egy játék része is, melyet a Phoenix néven ismert mániákus gyilkossal kell lejátszani.
A játék érdekes keveréke lesz az online és offline játékmenetnek, több mint háromszáz valós és szimulált weboldalon kell majd információ után kutatnunk. Több mint száz logikai feladvány várja a játékosokat és email-okat is kapunk majd kitalált személyektől, sőt magától a Phoenix-től is. Több mint 45 perc videóanyagot vesznek fel profi színészek szereplésével. A program először csak Észak-Amerikában lesz elérhető, de a sikertől függően elképzelhető, hogy Európába is kiadják majd. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.