Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Trója és Cannes

2004.05.13. 16:30 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A mozivilág a következő tíz napban egy francia kisváros körül forog. Pedro Almodóvár filmjével megkezdődött az 57-ik Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál. Az idén 56 filmet vetítenek itt, ebből 46 premier, amit 3562 benevezett alkotás közül választottak ki az előzsűri tagjai.
A fesztivál legjobban várt eseménye azonban versenyen kívül zajlik. Itt kerül sor ugyanis a 185 millió dolláros költségvetéssel készült, óriásfilm, a Trója (hazai bemutató: május 13) bemutatójára, mely az Íliász nyomán készült, és Brad Pitt alakítja benne Akhilleuszt, a harcos félistent. Az eseményre természetesen a film sztárjai is mind eljöttek a Cote d’Azurre. A nizzai repülőtérről helikopteren érkezett Cannes-ba Brad Pitt, Orlando Bloom, aki egyenesen egy marokkói forgatásról érkezett egyetlen délután kedvéért, Eric Bana, Sean Bean valamint a rendező, Wolfgang Petersen, hogy válaszoljon az újságírók kérdéseire, és tűrje a közönség rajongását.
A nagy érdeklődés közepette zajló fotózkodás és sajtótájékoztató után a sztárok rögtön Nizzába indultak, hogy részt vegyenek a stábnak rendezett zártkörű partin egy titkos helyen... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló