Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Combat Mission mint oktatóprogram

2004.05.21. 16:37 | Madrac | kategória: Játék

Az ausztrál hadsereg rendelt egy egyedi kiadást a Battlefront.com-tól a Combat Mission: Afrika Korps című Második Világháborús körökre osztott stratégiájukból. A játék az 1940 és '43 közötti időszak görög, krétai és észak-afrikai eseményeid dolgozza fel és ezt olyan részletességgel és történelmű hűséggel, hogy az Ausztrál Védelmi Minisztérium most oktatóanyagként szeretné használni a programot. A júniusban elkészülő speciális változat kereskedelmi forgalomba nem kerül majd. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Combat Mission: Afrika Korps
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Combat Mission: Afrika Korps

hozzászólások (14)

Lacko
Lacko 2004.05.24. 08:39
PrasCo: Gondolom csak viccből írtad ezt a "parancsnokaik a valóságban megállítják az időt". Mert azért a CM arra jó, amire: a taktikák gyakorlására. Pl a VBS is taktika gyakorlására jó, ettől nem lesz ügyesebb és erősebb a baka... :-)
szedrencs
szedrencs 2004.05.24. 09:58
Hú, egy ilyen cikk - főleg a te tolladból - nagyon jó lenne. Van rá realitás, hogy valamikor elkészül?

u.i.: Nem tudja valaki, hogy CS-t tényleg használták a kommandósoknál, vagy csak kamu?
Lacko
Lacko 2004.05.24. 10:41
Most egyelőre nagyon kicsi a valószínűsége, de azért nem adtam fel.

u.i.: Van egy képem, amin egy brit katona - egy speciálisan a részükre MOD-dolt - CS-vel nyomatja. Valószínüleg olcsóbb lehet, mint a VBS.
Lacko
Lacko 2004.05.24. 12:27
Na elolvastam a teljes hírt a Battlefronton és ott arról van szó, hogy az ausztrál védelmi minisztérium licenszelt egy specko CMAK-ot az összes dolgozója számára, ami arra való, hogy a történelmi ismereteiket szélesítse a krétai eseményekről. Azaz nem a taktikát okítják vele.

És annyi a különbség - sajnos nincs benne iraq MOD - hogy változtattak az ausztrál egységek rendjén és belepakoltak egy multimédiás anyagot krétáról.
FOxygene
FOxygene 2004.05.24. 17:04
A cikkedhez hozájárulok annyival hogy a EF2000-ret és az elődjét(az Istennek nem jut eszembe a neve valami 3 betűs CTF? ATF?de pl BP is benne volt mint célpont emlékszem :) ) naszóval ezt a kettőt is használták kiképzésre a RAF-ban.
ajánlott olvasnivaló