For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Disney Lindája

2004.07.08. 21:22 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Walt Disney stúdió új filmje betétdalához nemzetközi videoklipet készített. A legelő hősei (Home on the Range, hazai bemutató: július 29.) énekesnői nem együtt szerepelnek a klipben: a Görögországtól Lengyelországig összegyűlt popcsillagok minden snitt felvételéhez egymás után léptek a reflektorfénybe. A magyar színeket Király Linda képviselte: Linda lenyűgözte a nemzetközi stábot. A Disney Stúdió képviselőinek csupán egy kifogása volt ellene: túl nőiesnek találták az énekesnőt – ám azt ők is elismerték, hogy férfias elszántsággal tűrte a forgatás megpróbáltatásait.
A felvétel olyan rossz időjárási viszonyok között készült, hogy az eredeti díszletben nem tudott dolgozni a stáb. Ezért az utolsó pillanatban átköltöztették a forgatást, melynek során egy tűzoltóautó négy fecskendőjéből több száz liter vizet locsoltak a művészekre – miközben az előre be nem tervezett viharos erejű szél cibálta őket. A legelő hősei számára mégis elkészült a klip. A Disney Stúdió munkatársai pedig megtanultak egy új nevet: Király Linda. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.