Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SpellForce II - Blend of Perfection

Készül a stratégia-szerepjáték keverék folytatása.

2005.03.22. 21:43 | Madrac | kategória: Játék

A JoWooD ma jelentette be sikeres stratégia-RPG keverékének folytatását a SpellForce II - Blend of Perfection-t. A játékban elődjéhez hasonlóan a hadvezér és az első sorban harcoló hős szerepét is magára vállalja a játékos. Egyszerre akár öt segítőt is megidézhet majd a obeliszkeknél, természetesen a történet előrehaladtával egyre erősebbek ezek a segítők. Három oldal közül választhatunk itt már (Alliance of Light, Hordes of Chaos, Brotherhood of Darkness), a hatalmas pályákon pedig gyűjthetjük a nyersanyagot, képezhetjük az egységeinket, hatalmas csatákat vívhatunk és rengeteg mellékküldetést oldhatunk meg. A karakterfejlődés is rendkívül jól kidolgozott lesz, több mint száz képzettség közül válogathatjuk össze a nekünk tetszőket. Seregeinkben minden oldalon tizenkétféle egység kap helyet, lesz gyalogság, lovasság és repülő lények is. Az online játéknál a központi szerveren nyilvántartott avatarokkal játszhatunk majd, melyek folyamatosan fejlődhetnek és jobbnál jobb felszerelési tárgyakra tehetnek szert. A kiadó tervei szerint a programot még az ősszel a piacra dobnák. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Spellforce 2: Shadow Wars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spellforce 2: Shadow Wars

hozzászólások (10)

revenger
revenger 2006.03.22. 08:53
Látom, hogy utoljára 1 éve volt ide írva, ezért minél többször írok ide, hogy vki meglássa, és segítsen nekem esetleg...

előre is elnézést kérek ezért!
revenger
revenger 2006.03.22. 17:08
vki lécci :-((
C_Joker
C_Joker 2006.03.22. 19:39
nekem ez az első résszel volt így...akkor nekem a videokartya volt a probléma...sztm' cseréld le. Nekem egy ASUS A9550GE 256megásom van.
C_Joker
C_Joker 2006.03.22. 19:39
vagy frissíts DRIVERT...előbb próbáld ezt!
revenger
revenger 2006.03.22. 21:04
megpróbáltam, de mikor felraktam egy friss ATI drivert a 9550-eshez akkor meg lassabb lett a gép... nem tudom mitől és hogyan, de mikor megnyitottam pl. a START menüt az lassabban nyílt fel jóval lassabban mint ahogy eddig, és úgy általánosságban belassult az egész vas.

Nemtudom mitévő legyek, nem hiszem hogy asus ati radeon 9550-en ne futna el.... a driver-t meg nem merem még1x felrakni, mert mikor leszedtem újra fel kellett ismertetni a videókártyát a géppel ;)

Más 5let, hogy mitől lehet?
ajánlott olvasnivaló