For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Horror Hilton

2005.05.06. 12:28 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Paris Hilton a világ egyik legismertebb, nem mellékesen egyik leggazdagabb nője. Most azonban úgy döntött, tévéműsorai és pornóbotrányai után igazi szakmát választ: szerepet vállalt Joel Silver producer új horrorfilmjében, a Viasztestek-ben (House of Wax, hazai bemutató: július 28.). Az első tesztvetítések során kiderült, hogy szerepeltetése kiváló ötlet: a közönség minden alkalommal vastapssal üdvözölte a szép szőke sztár halálát. De vajon Paris Hilton észrevette-e már, hogy mindenki viccet csinál belőle? Lehet, hogy tudja, csak nem zavarja?
- Van humorérzékem, tudok magamon nevetni – mondja erre ő. – És én is élveztem a jelenetet, amiben meghalok. A nézők is azért tapsolnak és nevetnek rajta, mert nagyon dögös résznek tartják. Aki meg elkényeztetett libának tart, az le van tojva. Reggeltől estig dolgozom, tárgyalásokra, fotózásokra járok, lemezt fogok kiadni. Szerintem engem félreismernek az emberek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.