Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2005

2K Games E3-as lista

2005.05.17. 12:37 | Madrac | kategória: E3 2005

A 2K Games, mely a Take-Two egyik alvállalata, bejelentette, mely játékokat mutatnak be az idei Los Angeles-i kiállításon:
Prey: A Human Head Studios fejlesztésében készülő FPS itt lesz először nyilvánosan bemutatva, bár most is csak egy videót láthatnak az érdeklődők az ATI jóvoltából. A játék PC-re és Xbox 360-ra készül majd el.
Sid Meier's Civilization IV: A negyedik rész a legendás stratégia sorozathoz, melyből már több mint ötmillió példány fogyott el eddig. A Sid Meier's Civilization IV egy újabb komoly lépés lesz, hisz gyönyörű 3E-s grafikát kap új egy- és többjátékos módokkal együtt.
The Elder Scrolls IV: Oblivion: PC-re és a következő generációs konzolokra készül és a szerepjáték sorozat negyedik része, mely rendkívüli grafikával rendelkezik majd. Az Oblivion 3D-s motorja szinte realisztikus világot képes renderelni, de a játék MI-je is sokat fejlődik. A program a Bethesda Softworks standján lesz megtekinthető.
Serious Sam II: Sam "Serious" Stone visszatér PC-re és Xbox-ra a Croteam új FPS-ében, mely egy jobb, továbbfejlesztett grafikus motort kapott. Több mint negyven pálya, új járművek, őrült fegyverek és az ellenfelek soha nem szűnő áradata várja most is a játékosokat a programban.
24: The Game: A játék az ismert sorozat második és harmadik sorozata között játszódik majd, itt is Jack Bauer szerepét kapjuk, aki terrorista ellenes ügynökként dolgozik a kormánynak. Élete egyik leghosszabb napját meséli majd el a játék, melyeket a rajongók már jól ismerhetnek a TV sorozatokból.
Shattered Union: Ez a program egy körökre-osztott stratégia lesz, mely egy képzeletbeli Egyesült Államok polgárháborútól gyötört területén játszódik. Sok izgalmas egyjátékos pálya mellett az interneten is várnak a játékosokra az egy-egy elleni küzdelmek.
Conflict: Global Terror: A Conflict sorozat legújabb részében újra felvehetjük a küzdelmet a terroristák ellen, a sikeres játékokból csak Észak-Amerikában több mint két és fél millió darab kelt el eddig. Idén ősszel visszatérnek az eredeti Delta Force tagok, hogy felvegyék a küzdelmet a mind erősödő terroristafenyegetéssel.
Snow: Ebben a stratégiában egy működő alvilági birodalmat kell létrehoznunk majd, szinte minden kelléke megtalálható lesz ennek, melyeket ismerhetünk már a TV és mozifilmekből.
Vietcong 2: Egy egész új 3D-s motorral felvértezve, új egyjátékos küldetésekkel és többjátékos módokkal jön a Vietcong 2, mely igyekszik továbbfejleszteni az első rész játékmenetét. Egy teljesen hihető történet lesz egy katonáról, aki a Tet offenzíva alatt tartózkodik Hue városában. Harcolnunk kell majd a környező dzsungelekben, az utcákon, házakban, a csatornarendszerben és egy ősi palota földalatti labirintusában is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló