Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Batman: folytatódik!

2005.07.14. 18:15 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Warner Bros. jogászai mostanában sokat túlóráznak: készítik a szerződéseket, hogy a Batman: kezdődik! (Batman Begins, mától a mozikban) folytatásához szerződtessék az első rész szereplőit. A film az egész világon nagyon gyorsan nagyon népszerű lett (az USA-ban az első hétvégén majd 47 millió dollár bevételt hozott), és az alkotók szeretnék, ha a győztes csapaton nem kellene változtatniuk.
Christian Bale, vagyis maga Batman volt az első, aki aláírta az új szerződést, őt Michael Caine követte: már ő is vállalta, hogy újra felveszi Alfred, a hű komornyik libériáját. Morgan Freeman azt mondta: csak akkor játszik a következő Batmanben is, ha Michael Caine szintén visszatér: így aztán most ő is készen áll az új forgatásra. Egyedül Katie Holmes szerepe bizonytalan. Mivel még nincs meg a második rész forgatókönyve, senki nem tudja, hogy szükség lesz-e rá: lehet, hogy nélküle készül el a folytatás.
Viszont az első rész vége azt sejteti, hogy a következő ellenség Joker lesz: és Jack Nicholson egy nyilatkozatában már sejttette, hogy esetleg újra eljátszaná egyik kedvenc figuráját – ebből pedig az következik, hogy a két-három év múlva a mozikba kerülő új film legalább olyan erős szereposztással büszkélkedhet majd, mint a Batman: kezdődik! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.