Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Cápák és búvárok

2005.08.11. 21:27 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Jessica Alba a Fantasztikus négyes-ben tudóst játszik, aki egy űrbaleset során fantasztikus képességekre tesz szert. Következő filmjében új elemet próbál ki – csak a veszély marad a régi. A tenger vadjai (Into the Blue, hazai bemutató: december) című thriller a Bahamákon játszódik, nagyrészt víz alatt: néhány kincskereső búvár rátalál élete nagy fogására – és bármi áron igyekszik megszerezni.
Alba kiváló úszó és gyakorlott búvár – a nagy áttörés előtt egy delfines gyereksorozatban, a Flipper-ben játszott főszerepet --, de ezúttal ő sem érezte jól magát a vízben.
- A forgatás alatt halakat szórtak körénk a vízbe, és ha egy cápa kiszagolta, oda is jött: jó néhány jelenetben látszanak is. Borzasztó érzés volt, a nagymamám minden reggel imádkozott értem. Voltak körülöttünk állatidomárok meg szigonyosok, de nem maradhattak a közvetlen közelünkben, hiszen forgott a kamera. Én meg egy szál bikiniben úszkáltam a cápák között. Hiába vagyok jó úszó, a cápát az nem érdekli. Képesek összetéveszteni az embert a hallal, és hamm! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.