Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Hétfőn indul a Nokia 20Lives!

2005.09.16. 15:47 | Dino | kategória: Egyéb

A Nokia korábban bejelentett új interaktív játéka, a Nokia 20Lives szeptember 19-én indul. Mindenki, aki eddig az időpontig regisztrált, hétfőtől 25 napon át különböző életeket próbálhat ki!
A Nokia 20Lives-ban húsz kitalált figura szerepel a játékok, a film, a divat és a zeneipar világából, akik életének egy-egy izgalmas napját a játékosok is végigélhetik, magyarul is! A korábbi Nokia Játék készségeken alapuló, időpróbákkal és feladatmegoldással tűzdelt kalandot kínált, a 20Lives húsz, véletlenszerűen kiválasztott, kitalált ember életébe csöppenti bele a játékost. A felhasználó úgy látja majd a világot, ahogy a szereplő; találkozik a karakter családjával és barátaival; dolgozik a munkahelyén, és meghozza a szükséges döntéseket. A játékosok ezen döntések alapján válnak sikeressé vagy buknak el a játék során.
A Nokia 20Lives az interneten videofelvételek és animált képek, valamint SMS-, e-mail-, és hangüzenetek által juttatja el a játékoshoz az információkat. Az izgalmas játék során a benevezettek mobiltelefont nyerhetnek, de harcba szállhatnak a húsz szereplő életéhez kapcsolódó nagydíjakért is, például a wellness-, vagy monacoi hétvégéért.
Regisztrálni a www.nokia.com/20Lives weboldalon lehet (A 20Lives-ra jelentkezni egészen október 11-ig van lehetőség, de aki mind a 20 életet végig szeretné játszani, az ne halogassa tovább a regisztrációt!). A résztvevőknek internet-hozzáférésre, e-mail címre, és SMS-ek fogadására képes mobiltelefonra van szükségük a Nokia 20Lives-ban való részvételhez. A Nokia 20Lives minden 16 éven felüli, és a 21 résztvevő európai országban élő mobiltelefon-felhasználó számára elérhető, részvételi díj nélkül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló