Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új flipperen dolgozik az ASK Homework

A Pure Pinball fejlesztői utolsó játékukat tervezik ebben a kategóriában.

2005.09.19. 21:14 | Dino | kategória: Játék

Az elmúlt közel egy évtizedben az ASK Homework hazai fejlesztőcsapat elsősorban flipper játékokon dolgozott, melyek közül a legismertebb a Pure Pinball lett. Ahogy pár napja hírt adtunk róla, a cég kisebb szünet után tovább folytatta tavaly megkezdett új játékát, mellyel egész más vizekre evez: a Buggy egy autós játék lesz. Azonban mielőtt teljesen búcsút mondanak a flippereknek, elkészítik még az ígéretük szerint valaha készült leggrandiózusabb flipperjátékot. A Dream Pinball PC-re, Xboxra és Nintendo DS-re készül, és a fejlesztők szeretnének benne a stílus minden aspektusát két szinttel magasabbra emelni, és beleadni mindent, ami bennük maradt, hogy hosszú ideig megmaradjon a játék a piacon. Lássuk, mire is gondolnak ezzel!

  • A Dream Pinballt minden korosztálynak ajánlják: 4 különböző nehézségi szintjével mindenkinek remek játékélményt nyújt majd.
  • A játékba kerülő többrétegű, 3D-s hangzással nem sokat találkozhattunk eddig flipper játékban.
  • Az asztalok is változatosak és többrétegűek lesznek, a több részre osztott asztalokon olyan érzésünk lehet, mintha több helyen játszanánk, egyszerre akár tíz karral.
  • A játék alapja az ASK Homework saját fejlesztésű, valós időben számolt fizikai motorja lesz, nem fog "csalni" a gép.
  • A játékban tízféle golyótípusra lehet számítani, a hagyományos acél mellett fa, kő vagy papírgalacsin is gurul majd a pályákon. Ezek mindegyike koszolódni is fog.
  • Az asztalokat eddig nem látott "törésmodellel" látják el: ha sokat rúgjuk a gépet, betörhet az üveg.
  • Hat kameraállás közül lehet választani, de ezt továbbiakkal is lehet bővíteni.
  • Többjátékos üzemmódok is várják majd a játékosokat: akár egy asztalon belül, egy képernyőn vagy hálózatban.
  • A látványról pedig a DirectX 9 funkcióit kihasználó grafikus motor gondoskodik majd (olyan technológiák felhasználásával, mint a HDRI, Motion Blur, Depth of Field, Bloom vagy a Részecske szimuláció), láthatunk így füstölgõ, kigyulladt asztalt, szikrázó acélgolyót vagy vakító krómfelületeket. (A kisebb teljesítményű gépekhez természetesen megfelelően "butítható" lesz az engine.)

  A játéknak jelenleg kiadót keresnek. Galériánkban számos képet találhattok néhány pályáról. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új flipperen dolgozik az ASK Homework
Új flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK HomeworkÚj flipperen dolgozik az ASK Homework

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló