Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Barrymore-ból polgármester

2005.10.06. 18:51 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Boston az Egyesült Államok egyik legszebb, sokak szerint legboldogabb városa, a helyi polgármester pedig az USA egyik legsikeresebb politikusa. Thomas M. Meninót már kétszer újraválasztották, méghozzá mindig jobb eredménnyel. Ám idén új választások lesznek: és Meninónak váratlanul komoly versenytársa akadt: Drew Barrymore. A manapság a romantikus vígjátékok királynőjeként emlegetett egykori vadóc ugyanis a Farrelly testvérek legújabb vígjátéka, a Szívem csücskei (Fever Pitch, hazai bemutató: október 20.) főszerepében vérbeli bostonit alakít, a film pedig a helyszíneket, hanem a város néhány régi nagyvárosi legendáját is felhasználja.
A lokálpatriótáknak ennyi elég is volt, ahhoz hogy mozgalmat kezdeményezzenek Drew Barrymore polgármesterré választásáért: lehet, hogy viccnek szánták, mindenesetre az ezügyben indított honlapon nagyon gyorsan váratlanul sok pártoló rajongó regisztrált.
- Színésznőként kezdtem, aztán producer lettem, és mostanában a rendezésen töröm a fejem – nyilatkozta Barrymore, amikor megtudta, hogy a bostoniak polgármestert akarnak belőle csinálni – lehet, hogy végül tényleg polgármester leszek egyszer. És akkor már miért ne Bostonban? Jól éreztem magam ott, míg a Szívem csücskei-t forgattuk. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló