Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

McGregor nem Bond

2005.11.04. 23:16 | Dino | kategória: Mozi

A legtöbb színész akkor kerül a reflektorfénybe, ha megkap egy különleges szerepet. Ewan McGregort még akkor is megostromolják az újságírók, ha nem kapja meg. Mivel sokáig őt tippelték a következő James Bondnak, a végső szereposztás nyilvánosságra kerülése után sokan kérdezték az angol színészt arról, milyen érzés, hogy nem ő lett a 007-es.
A színész azonban nem hajlandó elárulni, pletyka vagy igazság-e, hogy felajánlották neki a szerepet. Azt viszont nem titkolja: nem bánkódik amiatt, hogy kimaradt a kémfilmből.
- Kicsit már elképzeltem, hogy milyen Bond lennék – vallotta be McGregor –, de nem zavar túlságosan, hogy más lesz a kém. Így is van elég munkám, 2006-ban öt filmem kerül a mozikba. Legközelebb a Maradj! (Stay, hazai bemutató: 2006. január 5.) című misztikus thrillerben játszom. Nagyon érdekes, bonyolult történet, én háromszor olvastam végig a forgatókönyvet, mire mindent megértettem. És végig olyan öltönyben játszom benne, aminek valahol bokatájt végződik a nadrágja: mint James Bond ezt biztos nem engedhetném meg magamnak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló