Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

McGregor nem Bond

2005.11.04. 23:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A legtöbb színész akkor kerül a reflektorfénybe, ha megkap egy különleges szerepet. Ewan McGregort még akkor is megostromolják az újságírók, ha nem kapja meg. Mivel sokáig őt tippelték a következő James Bondnak, a végső szereposztás nyilvánosságra kerülése után sokan kérdezték az angol színészt arról, milyen érzés, hogy nem ő lett a 007-es.
A színész azonban nem hajlandó elárulni, pletyka vagy igazság-e, hogy felajánlották neki a szerepet. Azt viszont nem titkolja: nem bánkódik amiatt, hogy kimaradt a kémfilmből.
- Kicsit már elképzeltem, hogy milyen Bond lennék – vallotta be McGregor –, de nem zavar túlságosan, hogy más lesz a kém. Így is van elég munkám, 2006-ban öt filmem kerül a mozikba. Legközelebb a Maradj! (Stay, hazai bemutató: 2006. január 5.) című misztikus thrillerben játszom. Nagyon érdekes, bonyolult történet, én háromszor olvastam végig a forgatókönyvet, mire mindent megértettem. És végig olyan öltönyben játszom benne, aminek valahol bokatájt végződik a nadrágja: mint James Bond ezt biztos nem engedhetném meg magamnak. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.