For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Downey csúcsformában

2005.11.10. 18:56 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Robert Downey Jr. ünnepelni hívta barátait, de Hollywoodban egészen szokatlan partyt rendezett számukra: alkoholt nem szolgáltak fel. Az eseményen ugyanis arra emlékeztek, hogy az egykor mélyre kerülő, Oscar-díjas színész pont tizenkét hónapja egy korty alkoholt sem ivott.
- Régen borzasztó volt az életem – mondta Robert Downey Jr. – Úgy éreztem magam, mint egy akváriumba esett egér. Teljesen reménytelennek tűnt a helyzetem, egy ideig tempóztam, de már éppen készültem végleg feladni. Az utolsó pillanatban álltam le a piával és a kábítószerekkel.
A színész azt is elmondta, hogy két oka volt annak, hogy mégis sikerült új életet kezdenie: az egyik a Gothika című filmje producere, Susan Levin, akit idén augusztusban vett feleségül. A másik pedig, hogy időről időre mégis kapott filmszerepet. Hamarosan például kétballábas betörőt játszik Val Kilmer oldalán a Durr, durr és csók (Kiss Kiss Bang Bang, hazai bemutató: december 29.) című krimi-komédiában.
- A Durr, durr és csók-ban lerobbant alakot játszom, aki folyton hullák és nők közé keveredik – mondta Downey. – Azzal idegesítettem a kellékeseket, hogy még sört sem voltam hajlandó inni a felvételen. Mindenfélével helyettesíteniük kellett a palackok tartalmát. Egy évvel ezelőtt valószínűleg még fordítva lett volna: ha vizet kellett innom a kamera előtt, vodkát csempésztem a helyére. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.