25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Hardver

32-szeres CD író és más TDK újdonságok

Írta: Dino

A TDK a mai naptól már hazánkban is árusítja legújabb CD íróját, mely a világon elsőként képes 32-szeres sebességű CD írásra. A CyClone 32/10/40 a Buffer Underrun Protection (puffer-kiürülés elleni védelem) technológiának köszönhetően az adatáramlás lelassulásakor se rontja el a CD írást. Az új CyClone drive mellé a Nero 5.5 CD író programot, egy 32-szeresen újraírható CD-R-t és egy 10-szeresen újraírható CDd-RW-t is adnak. (A 32-szeresen írható Ultra CD is mától került forgalomba.)
A TDK két multimédia hangfalkészlettel is megjelent a piacon, ezek két lapos, NXT SurfaceSound technológiájú hangdobozt és egy mélynyomót tartalmaznak. Az S80 és S60 típusok maximális teljesítménye a típusszámuknak megfelelő, teljes teljesítményük 40 illetve 30 watt.
Végül új termékek még a TDK SmartMedia és CompactFlash memóriakártyái is. Az előbbiek 16-128, az utóbbiak 32-256 MB közötti tárolókapacitással rendelkeznek.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!