Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Star Trek: New Worlds

1999.06.23. 00:00 | szerző: Thomas | Előzetes

Star Trek: New Worlds

A Star Trek: New Worlds a Star Trek univerzum eddig ismeretlen területeire kalauzol el minket, egy 3D akció/stratégia program formájában. Nincsenek űrhajók, űrállomások, az eseményeinek középpontjában a bolygók kolonizálásának cseppet sem unalmas munkája áll. A cselekmény a klasszikus Star Trek univerzumában játszódnak. A történet szerint a romulanok egy félresikerült kísérlete során a Semleges Zónában új bolygók kerültek elő. Megindul a verseny az ismeretlen világok kolonizálásáért és mindhárom jelentős nép képviselteti magát. A Romulan birodalom azért, mert ők okozták az egészet. A Klingon birodalom azért, nehogy kimaradjanak az esetleges jövedelmező akcióból és a dicsőségből. A Csillagszövetség pedig csak azért van jelen, hogy a békét biztosítsa és kiderítse, hogy kihez tartoznak ezek az új világok.

A kolonizáló csapat parancsnokaként különböző épületeket építünk, felderítjük a környéket, nyersanyagokat keresünk és termelünk ki, valamint új technikákat fejlesztünk. Közben pedig a lehető legfelkészültebben várjuk a másik két nép látogatásait. A szomszédokat eddig soha nem látott felszíni egységekkel üdvözölhetjük - pl. álcázott tankok (csak a romulanoknál), phaser járművek, photon tüzérség, stb. A több, mint 45 küldetés során embereink tapasztalatot gyűjtenek és fejlőnek. Velük együtt fejlőnek a mi vezetői képességeink is. A két másik konkurens mellé nemsokára sokkal veszélyesebb ellenfeleket kapunk három idegen faj személyében, akik a múltból kerülnek elő.

Star Trek: New Worlds

Egy csodálatos 3D engine teszi a játékot tökéletessé. A kamerát teljesen szabadon irányíthatjuk (mint a Myth-nél). A táj csodálatos és bolygónként eltérő, vannak sivatagos felszínűek, hóval és jéggel borított, aktív vulkánokkal teli, stb. Az épületek és járművek nem csak megjelennek, hanem a szemünk előtt készülnek el.

A megjelenést idén télre tervezik.

Star Trek: New Worlds

Thomas ■

Star Trek: New Worlds
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Trek: New Worlds

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló