25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

TrickStyle

Írta: Dino

A Criterion Studios egy új arcade versenyen dolgozik, melyet ősz környékén az Acclaim fog kiadni. A TrickStyle-ban azonban nem autóké vagy egyéb járműveké a főszerep, hanem a Vissza a jövőbe filmből is ismert légpárnás gördeszkáé.

A történet szerint elmúlt a Harmadik Világháború, és utána az élet mindenki számára könnyű lett, csak néhány kiváltságos ember dolgozhatott egy héten maximum 37,5 órát, a többieknek ennél kevesebbel kell beérnie. Ennek következtében viszont unatkozni kezdtek az emberek, így kitaláltak egy új szórakozási módszert, ez pedig a légpárnás deszkán történő versenyzés lett. A versenyek helyszínei egy stadion mellett különböző városok utcái, például Tokió vagy London.

A játék egy szép 3D engine-re épülő, gyors versenyprogram lesz, melyben a versenyzés mellett értékes pontokat kaphatunk különböző trükkökért, kaszkadőrmutatványokért. Mintegy negyven különféle trükkre lesz lehetőség a játékban. A pályák helyszínére a különböző látványosságokról lehet majd ráismerni, és nem csak külső megjelenésben lesz különbség, hanem például Manhattan utcáin rohangáló gyalogosok nehezítik utunkat.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • TrickStyle
  • TrickStyle
  • TrickStyle

TrickStyle

Platform:

Fejlesztő: Criterion Studios

Kiadó: Acclaim Entertainment

Forgalmazó: Automex

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!