Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

TrickStyle

1999.07.08. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A Criterion Studios egy új arcade versenyen dolgozik, melyet ősz környékén az Acclaim fog kiadni. A TrickStyle-ban azonban nem autóké vagy egyéb járműveké a főszerep, hanem a Vissza a jövőbe filmből is ismert légpárnás gördeszkáé.

TrickStyle

A történet szerint elmúlt a Harmadik Világháború, és utána az élet mindenki számára könnyű lett, csak néhány kiváltságos ember dolgozhatott egy héten maximum 37,5 órát, a többieknek ennél kevesebbel kell beérnie. Ennek következtében viszont unatkozni kezdtek az emberek, így kitaláltak egy új szórakozási módszert, ez pedig a légpárnás deszkán történő versenyzés lett. A versenyek helyszínei egy stadion mellett különböző városok utcái, például Tokió vagy London.

A játék egy szép 3D engine-re épülő, gyors versenyprogram lesz, melyben a versenyzés mellett értékes pontokat kaphatunk különböző trükkökért, kaszkadőrmutatványokért. Mintegy negyven különféle trükkre lesz lehetőség a játékban. A pályák helyszínére a különböző látványosságokról lehet majd ráismerni, és nem csak külső megjelenésben lesz különbség, hanem például Manhattan utcáin rohangáló gyalogosok nehezítik utunkat. ■

TrickStyleTrickStyle
TrickStyle
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
TrickStyle

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló