Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

TrickStyle

1999.07.08. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A Criterion Studios egy új arcade versenyen dolgozik, melyet ősz környékén az Acclaim fog kiadni. A TrickStyle-ban azonban nem autóké vagy egyéb járműveké a főszerep, hanem a Vissza a jövőbe filmből is ismert légpárnás gördeszkáé.

TrickStyle

A történet szerint elmúlt a Harmadik Világháború, és utána az élet mindenki számára könnyű lett, csak néhány kiváltságos ember dolgozhatott egy héten maximum 37,5 órát, a többieknek ennél kevesebbel kell beérnie. Ennek következtében viszont unatkozni kezdtek az emberek, így kitaláltak egy új szórakozási módszert, ez pedig a légpárnás deszkán történő versenyzés lett. A versenyek helyszínei egy stadion mellett különböző városok utcái, például Tokió vagy London.

A játék egy szép 3D engine-re épülő, gyors versenyprogram lesz, melyben a versenyzés mellett értékes pontokat kaphatunk különböző trükkökért, kaszkadőrmutatványokért. Mintegy negyven különféle trükkre lesz lehetőség a játékban. A pályák helyszínére a különböző látványosságokról lehet majd ráismerni, és nem csak külső megjelenésben lesz különbség, hanem például Manhattan utcáin rohangáló gyalogosok nehezítik utunkat. ■

TrickStyle
TrickStyle
TrickStyle
A legutóbbi TrickStyle cikkek, hírek
  • 1999.12.29. | Cikk » Ismertető/teszt
    TrickStyle

hozzászólások (0)

cikkajánló

Hello, Neighbor! alfateszt

Kipróbáltuk a nemrég újabb tesztszakaszba lépett játékot.

Racecraft Early Access próbakör

Végre itt a megunhatatlan autóverseny?

Last Year

Az aszimmetrikus horrorjáték nem tűnt el, talán jövőre meg is jelenhet.

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?