25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Előzetes

Pinball Soccer '98

Írta: Dino

A Pin-ball Games cég nevéhez híven flipperek készítésével foglalkozik. Legújabb játékuk egy érdekes táblát állít elénk: az első flipperprogramot, melynek a témája egy népszerű sportág, a futball. Az asztalokon láthatunk focistákat, győzelmi kupát, kapust, és a játék egyéb elmaradhatatlan kellékeit. A golyó pedig természetesen focilabda alakú, realisztikus mozgással. Több labdarúgásból átvett kifejezéssel is találkozhatunk játék során, mint például szöglet, büntető vagy sárgalap, melyek mind egy-egy külön feladat végrehajtását jelzik.

A játékban két asztal található, melyek közül az egyik egy hagyományos tábla, míg a második két személy párhuzamos játékára szolgál, azaz párhuzamosan ketten játszhatunk a képernyőn megjelenő asztalon. A hangeffektek is a témához illenek, például hallhatjuk a tömeg éneklését.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!