Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Trespasser

1999.03.11. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

A DreamWorks Interactive fejlesztésében készülő új 3D first-person akciójáték a Jurassic Park második részét, a The Lost World-öt vette alapul. A film történeténél egy évvel később játszódó programban egy ismeretlen szigetre kerülve kell megküzdenünk a sok-sok dinoszaurusz ellen.

Glenn Entis, a DreamWorks Interactive főnöke szerint a Trespasser a mai software technológiánál jóval fejlettebb lesz, tovább bővítve a 3D akciójátékok lehetőségeit. A játék annyira valósághű lesz, amennyire azt a technológia lehetővé teszi.

A programban Anne-t irányíthatjuk, aki hajótöröttként a Lost World expedíció után visszamaradt telepen találja magát. Feladata egyértelmű: élve kijutni a dinoszauruszok közül. Ehhez egy dzsungelen, hegyeken, tengerparton keresztül vezető kalandos úton kell végigmennie, minden külső segítség nélkül. A főhős hangját Minnie Driver kölcsönözte, akit korábban Oscar díjra is jelöltek.

A 3D engine valósághű fizikai modelleket használ. Kalandozásaink során különböző feladatok megoldása mellett természetesen a dinoszauruszok irtása is szerepet kap. Az állatok mindegyike saját mesterséges intelligenciát kapott, úgy reagálnak mindenre, ahogy azt a valóságban is tennék. Találkozhatunk ideges, félénk és éhes dinoszauruszokkal, csakúgy mint fáradt állatokkal. ■

Trespasser
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Trespasser

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló