Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Star Wars: Starfighter

Jövő év elején PC-re is kijön a PS2-re megjelent akciójáték.

2001.11.26. 00:00 | szerző: Viper | Előzetes

2002 januárjában tervezi megjelentetni a LucasArts a PlayStation 2-n már nagy sikert aratott Starfighter PC-s verzióját. A történethez persze az is hozzá tartozik, hogy a játék eredetileg is PC-re készült volna, így a PlayStation 2 után szinte magától adódott, hogy PC-n is megjelenjen a játék.

Star Wars: Starfighter

A LucasArts eddig megjelent Csillagok Háborúja univerzumában játszódó űrprogramjainak sorába nehéz beleilleszteni a Starfightert, az ugyanis sem X-Wing stílusú szimulátornak, sem Rogue Squadron stílusú akciójátéknak nem nevezhető. Inkább valahol a kettő között van. A történet az Episode I. időszakában játszódik, így feladatunk nem más, mint megvédeni a Naboot a Kereskedelmi Szövetségtől. A repülhető űrhajók közt szerepel a csillogó Naboo vadász, a fürge Guardian Mantis, és a halálos Havoc. A 14 egyszemélyes és az egyéb többszemélyes küldetések során rengeteg űrharcban és bolygófelszíni akcióban vehetünk részt, melyek célja az egyszerű támadástól a kíséret biztosításán át egy csomó egyéb feladatot jelenthet.

A PlayStation 2-re készült verzióhoz képest a játék a grafikájában mindenképpen különbözni fog, szerencsére előnyére. A javulás hátterében az áll, hogy a hajókon használt textúrák méretét 128x128-asról 256x256-osra tudták növelni a készítők. Mindez már csak azért is örvendetes, mert a LucasArts hosszú mélyrepülése után minden remény megvan rá, hogy végre egy színvonalas, és élvezetes játékot kapunk. ■

Star Wars: Starfighter
Star Wars: StarfighterStar Wars: StarfighterStar Wars: Starfighter
Star Wars: Starfighter
A legutóbbi Star Wars: Starfighter cikkek, hírek

hozzászólások (1)

BLEI
BLEI 2001.11.26. 15:15
Remelem is.
cikkajánló

Hello, Neighbor! alfateszt

Kipróbáltuk a nemrég újabb tesztszakaszba lépett játékot.

Racecraft Early Access próbakör

Végre itt a megunhatatlan autóverseny?

Last Year

Az aszimmetrikus horrorjáték nem tűnt el, talán jövőre meg is jelenhet.

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

Paragon nyílt béta

Lehet még újat mutatni a MOBA műfajában?