Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Praetorians

Római kori stratégiát készít a Commandos fejlesztőcsapata.

2002.06.04. 00:00 | szerző: Viper | Előzetes

A 2002 őszén megjelenő játékot a spanyol Pyro Studios fejleszti, akik nem utolsó sorban a Commandos sorozat elkövetői is voltak. A Praetorians Caesar idejében játszódik, egy római hadvezért alakítunk, akinek bizonyítani kell Egyiptom sivatagjaiban, északon a gallok földjén és természetesen Itália területén is.

Praetorians

A feladat nem lesz könnyű, hisz minden ellenfél más taktikával és stratégiával küzd az egységeinek megfelelően. Ami az egyik ellen biztos győzelem a másiknál lehet csúfos vereség majd. Rettentően sok múlik majd a megfelelő csapatokon és a formációkon. Minden népnek meglesz a maga erőssége, a rómaiak a csapataik képzettségében és a formációk gyors váltásában jeleskednek, a gallok jól mozognak mindenféle terepen, erősek és remek gerilla akciókat képesek végrehajtani, az egyiptomiak pedig az egységek sokszínűségében és a vallási fanatikusok elvakultságával tudnak teret nyerni.

Húsz küldetésen keresztül vezethetjük majd győzelemre seregeinket. A Római Birodalom területén még a félelmetes harci gépeiket is használhatjuk, melyek segítségével a legkönnyebb az ellenséges erődök ellenállását megtörni. A terepnek szintén nagyon fontos szerepe lesz, a jó terepválasztás még túlerő ellen is jelenthet győzelmet.

Praetorians

A fejlesztők ígéretei szerint csodálatos grafikára számíthatunk, melynek köszönhetően a hatalmas piramisok éppolyan élvezetes grafikával jelennek meg, mint az egyes légiók egységei.

A többjátékos részt sem felejtik ki a játékból az alkotók, egyszerre maximum nyolc ember küzdhet majd egymás ellen LAN-on és interneten. ■

PraetoriansPraetoriansPraetoriansPraetoriansPraetoriansPraetoriansPraetoriansPraetoriansPraetoriansPraetoriansPraetoriansPraetoriansPraetoriansPraetorians
Praetorians
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Praetorians

hozzászólások (6)

Đuke
Đuke 2002.06.06. 02:00
Hijja, de rosszmájú itt valaki :) Tényleg ki írta? Nincs szignó. Amúgy esküszöm nem én voltam!!!
[Gareth]
[Gareth] 2002.06.06. 06:25
Ez nem rosszmájúság kérem szépen. Én még gratuláltam is hozzá :-) Magyarán a tartalma kiváló.
sahib65
sahib65 2002.06.07. 11:46
Tényleg kúl lesz ez a játék, ha elkészül!
De mi lesz a gazdasággal?
Mert az se árt, ha van.
Dino
Dino 2002.06.07. 12:41
A tartalma nem is lehet más, mint kiváló, hiszen a PC Dome-on olvasható cikkről van szó :-)))
Na, bocsi, ez azért túlzás volt, visszafogom magam a szerénységgel :)
Az előzetes a kiadott press release alapján készült, így bármennyire is rövid, sajnos ennél több infót nem adtak ki az Eidosnál egyelőre. De persze amint megtudunk többet, bővítjük az előzetest.
Amúgy meg azt hiszem, nem titok, hogy egy korábbi hírünknek a lehetőségek szerint (azaz a rendelkezésre álló anyag alapján) valamelyest bővített változa lett az előzetes.
csuroach
csuroach 2003.02.05. 15:42
Ahogy igy néztem a képeket a romaiakrol lesz
szó más népek nem is lesznek benne?Skirmish mod lesz benne és tényleg februárba jelenik meg???
ajánlott olvasnivaló