Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Secret Files of Tunguska

Német kalandjáték egy orosz meteorról...

2006.08.23. 00:00 | szerző: Lacko | Előzetes

Lassan egy éve már, hogy az első videót megnéztem erről a játékról. Akkoriban még tartott a Syberia-őrület, és nagyon megtetszett ennek az új játéknak a grafikája. Azt gondoltam, hogy ez a kalandjátékok reneszánsza, újjászületése. Ám akkor kiderült, hogy a Secret Files of Tunguska csak németül jelenik meg. Emiatt aztán el is feledkeztem róla. Ráadásul megjelent pár gyengébb kalandjáték is azóta, és úgy tűnt, a Syberiának nem akad kihívója.

Secret Files of Tunguska

Ám az idei E3-on újra feltűnt a Deep Silver játékai között a Tunguska, ezúttal már angolul. A történet igen misztikus – nem is árultak el róla semmit, csak hogy a nyomozást az orosz szépség, Irina vezeti majd, és munkájában (kicsit deja vu érzésem van, meg valami Tomb Raider is eszembe jut) egy fiatal könyvmoly, Max segíti majd. Mindkét karaktert irányíthatjuk, sőt, mindkettőre szükségünk is lesz a rejtély kibogozására.

Tehát a Tunguz meteorral kezdődik a történet, mely Szibériában egy magyarországnyi területet radírozott le a térképről. Azóta is rengeteg legenda és mítosz keringi körbe ezt a csillagászati-természeti eseményt. Még a legutóbbi időkben is UFO-kutatók és orosz állami intézetek keresnek különböző nyomok után a jó nagy területen – amit azóta persze újra benőtt a természet. Mindezt a homályos, misztikus légkört lovagolták meg a kalandjáték német készítői.

Secret Files of Tunguska

Így aztán valószínűleg találunk majd UFO-kra vonatkozó dolgokat, ex-KGB-s, szupertitkos, hidegháborús, szovjet anyagokat és szembe kerülünk majd modern orosz maffiózókkal, illetve egyéb kormányügynökökkel. No de mi ez egy kipróbált kalandjátékosnak? Semmiség! Csak a szokásos esti kihívás... És mindez egy gyönyörű szép grafikájú játékban, mely, ha a története nem mond csődöt, reméljük méltó kihívója lesz a nagy klasszikus Syberiának. ■

Secret Files of TunguskaSecret Files of TunguskaSecret Files of TunguskaSecret Files of TunguskaSecret Files of Tunguska
Secret Files: Tunguska
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Secret Files: Tunguska

hozzászólások (19)

Lacko
Lacko 2006.12.15. 10:12
zozo: vödörfül + nejlonzacsi aztán mindezt rárakni a botra.

vonS: a szönyeg sarkát hajtsd föl, ott egy rés. Ha ez nem elég, szólj...
holiday20
holiday20 2007.01.19. 12:08
Sziasztok! Én ott akadtam el hogy a csapot meg kell nyitni és le kell menni a szennyviz csatornába ott rá kell nézni a fém dobozra utána álitolag el lehet tekerni a kereket de nekem nem megy!
holiday20
holiday20 2007.01.20. 17:33
Sziasztok! Idö közbe rá jöttem hogy mit kell csinálni.De most ott akadtam el hogy nem tudom fel venni a patkány csapdáját!
Lacko
Lacko 2007.01.22. 07:51
Írd le részletesebben, hogy mi van ott mert így most nem emlékszem.
1
1 2007.12.01. 14:34
..az valami bug... nekem se megy!

Egyszerűen nem ismeri fel, hogy ott van valami, csak a lyukra lehet klikkelni! :-/
ajánlott olvasnivaló