25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

DVD

Tündi Bündi Barátok - Második harapás DVD

Újabb epizódok jelentek meg DVD-n a brutális kis rajzfilmekből.

Írta: Dino 2 hozzászólás

A júniusban megjelent Első vérig után a napokban boltokba került a Happy Tree Friends sorozat újabb DVD-je, melyen ismét jó pár színes epizódot nézhetnek meg a horror-rajzfilmecskék rajongói.

Tündi Bündi Barátok - Második harapás DVD

A második DVD-n első ránézésre 19 epizód található, mely – a főcímzene sokszori ismétlődésével együtt – 35 perc műsoridőt jelent. Ezt azonban ezúttal is számos extra tartalom egészíti ki. Találunk négy ún. „Smoochie”-t – ezek négy figura tamagotchi-jellegű változatát jelentik: mindegyikkel háromféle tevékenységet végezhetünk, példának okáért megnézhetjük, mit csinál Petunia egy kezébe akadó slaggal. Megtekinthetjük az epizódokat a storyboardokkal párhuzamba állítva is, ekkor az alkotók audiokommentárt is adnak mindehhez. Kapunk egy viccesnek szánt kis összeállítást, mintegy dokumentumfilmet az alkotókról (de igazából nem nagyon kell komolyan venni). Az egyik epizódhoz kapcsolódóan 5 percben hallhatunk a hangeffektekről. Helyet kapott egy hasonló stílusú rajzfilm is, melynek főszereplője a buddhista majom. Van egy szintén komolytalan interjú az egyik állatkával, és a főcímdal feliratozott verzióját is megnézhetjük. Végül pedig hatféle karácsonyi témájú animált képeslapot is találunk a korongon, a sorozathoz méltó kis téli történetekkel. Mindezen tartalomhoz pedig egy jópofa menürendszert kapunk, táplálkozás témában (pl. corn flakes, sütik, vitaminok). Az extrákhoz ráadásul magyar feliratot is bekapcsolhatunk.

Tündi Bündi Barátok - Második harapás DVD

A Happy Tree Friends második DVD-je ismét számos brutálisan kegyetlen kis rajzfilmet tartalmaz (kicsit talán túlzottan sok szemet bántó momentummal – mármint a kisállatok szemét... :-), a gyűjtőknek feltétlenül a polcán a helye. Mindenesetre fontosnak érzem ezúttal is kihangsúlyozni: 18 éven felülieknek!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Tündi Bündi Barátok - Második harapás DVD
  • Tündi Bündi Barátok - Második harapás DVD
  • Tündi Bündi Barátok - Második harapás DVD
  • Tündi Bündi Barátok - Második harapás DVD
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

luki luki yama
luki luki yama [1]
:-(kár hogy nincs meg:-(
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)