Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

King Arthur Collection

Végül pakkot kaptunk, mint Nyilas Misi.

2011.07.08. 10:45 | szerző: Morello | Ismertető/teszt

Szép sikereket aratott a Neocore Games King Arthur játéka – nemcsak a „mi kutyánk kölke” effektus miatt dicsérte őket a hazai sajtó, hanem nemzetközi szinten is megkapták az elismerő biccentést. Igaz, hogy nem kicsit lóg ki a jól ismert Total War sorozat lólába, de az ügyes RPG kombinációkkal és a fantasy elemekkel mégis izgalomba tudták hozni a játékosokat.

King Arthur Collection

Ahogy azt manapság illik, jöttek és jöttek az újabb bőrök a King Arthurhöz – kiegészítők, DLC-k, úgy egységek, új küldetések, meg ami kell. Tehát szép fokozatosan bővítették a játék szavatosságát, hogy továbbra is érdemes legyen elő-elővenni. A rajongók körébe viszont akár utólag, mostanság is érkezhetnek új tagok, nekik kedvez a King Arthur Collection nevű kiadvány. Itt gyakorlatilag integrálva megtalálható minden, ami valaha bővítésként megjelent.

Mit jelent ez? Egyrészt az alapjátékhoz társul még két DLC, amelyek a Knights and Vassals és Legendary Artifacts nevekre hallgatnak. Ezek segítségével új egységekkel, új lovagokkal, valamint további mágikus tárgyakkal, új csata opciókkal bővülnek az alapjáték lehetőségei. A két kiegészítő hadjáratok (The Saxons, The Druids) pedig ugyanúgy Britanniában játszódnak, de más-más korszakban és aspektusban indulhatunk harcba a birodalmunkért. Ezek a történetek tehát nem illeszkednek szorosan az alapjátékhoz, némi változatossággal toldják meg a már ismert játékmenetet.

King Arthur Collection

Mind az eredetiről, mind a The Saxons kiegészítőről írtunk már, szóval a kollekció kapcsán nem lehet túl sokat hozzátenni az eddigiekhez. Itt mindent megkapunk egyben, az időközbeni javítások, patchek egyaránt szerepelnek. Igazából csak a King Arthur világában újoncnak számító játékosoknak tudnám ajánlani a kollekciót, nekik tényleg értékes lehet, hiszen minden lehetőség megnyílik előttük azonnal. Viszont akik már végigjátszották az alapjátékot, esetleg egyik-másik kiegészítőt is, azok nem hinném, hogy a pár DLC miatt újra belekezdenének. Ha sikerült megfelelő módon kiélvezni a sorozat elemeit, akkor már csak a King Arthur II megjelenésére kell várni, hiszen ennek bejelentése már megtörtént a Neocore Games részéről. ■

King Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur CollectionKing Arthur Collection
King Arthur
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
King Arthur

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló