Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

Morello

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

Morello

Morello első számítógépe egy C-64 volt, ami rendkívül kalandos körülmények között jutott el hozzá: ekkor még dühöngött a szocializmus, és a csoda masinákat nem lehetett csak úgy behozni az országba. Morello papája azonban mégis vett egyet, de a határon valamilyen rejtélyes oknál fogva „elfelejtette” elvámoltatni. A határőrök viszont mégis megtalálták nála a gépet, így Morello papájának ezúttal a rábeszélő képességére kellett nagymértékben hagyatkoznia :o).
Morello Érden lakik, itt végezte el a nyolcosztályos gimnáziumot. Jelenleg a Budapesti Műszaki Egyetem közgazdász szakának oszlopos tagja.
Kiemelt érdeklődési köre a történelem, azon belül is a II. világháború és a XX. század. Olyannyira beleásta magát a témába, hogy egyik haverjával együtt létrehozta a Panzerkeil nevű honlapot. Ebből kifolyólag a játékok terén is főleg a II. vh-s cuccok érdeklik. Stílus szerint leginkább a stratégiai játékok (RTS-ek vagy körökre osztott), szimulátorok, illetve a Mafia vagy Vietcong-szerű fogós hangulatú akciójátékok jönnek be nála.
A kedvenc játékait itt nehéz lenne felsorolni, az adatlapján megtekinthető a gyűjteménye és az értékítélete.
Morello fanatikus metalarc, a thrash/power/heavy metal zene foglalja el nála a legmagasabb közömbösségi görbét :o). A zene és a koncertek az egyik létformája, olyannyira hogy aktívan írogat koncertbeszámolókat és lemezkritikákat az Underground Magazinba. Kedvenc együttesei a Metallica, Slayer, Kataklysm, Death Angel, Pantera, Machine Head, Arch Enemy, Kreator, Sodom, Destruction, Exodus, Annihilator, Testament, Sepultura, Soulfly, Hatebreed, Cataract, Korpiklaani, Iron Maiden, Judas Priest, Iced Earth, Brainstorm, Rage Against The Machine, System Of A Down, a hazaiak közül pedig a Dalriada, Remorse, Fekete Sereg, Kalapács, Pokolgép, Moby Dick.

Morello

Követett játékok

Fórum

Levelek száma:
5409

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái