New Super Nintendo Bros. U Deluxe
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Destiny Destiny

Destiny: The Dark Below DLC

Ezúttal az éjsötét mélybe vezet a végzet.

2014.12.19. 20:15 | szerző: gregmerch | Ismertető/teszt

A 2000-es években csak az Xbox-exkluzív Halo sorozat szülőatyjaként emlegetett Bungie néhány évvel ezelőtt szakított addigi kenyéradójával, és a független fejlesztőcsapatok rögös útjára lépett. Ebben a mivoltában bemutatkozó alkotása a szeptember elején a boltok polcaira került Destiny volt, amelyhez most megérkezett az első komolyabb DLC, a The Dark Below. Ezt a játékosok vagy a Season Pass részeként, vagy pedig külön megvásárolva szerezhetik be, mi pedig most megírjuk, mivel is gazdagodhatnak általa az érdeklődők.

Destiny: The Dark Below DLC

Tömören összefoglalva, ez az expanzió új, sztorivezérelt küldetéseket, új szereplőket, új fegyvereket, új páncélokat, illetve új strike és raid missziókat ad a repertoárhoz. A történet ezúttal Eris körül forog, aki azért bújt elő évekig tartó önkéntes száműzetéséből, hogy figyelmeztessen minket: egy Crota nevű ősi félisten újraélesztésével próbál meg rajtunk felülkerekedni a raj. Összesen öt új küldetés során kell megakadályozzuk őket ez irányú igyekezetükben, amelyek során számos combos főbosst gyűrhetünk le, míg végül magával Crotával is végzünk. Az öt közül a negyedik pálya (The Will of Crota) az expanzió új strike missziója, amelyben a raj egyik vezetője, Omnigul terveit keresztezhetjük. Az ő legyőzése után mérkőzhetünk meg magával Crotával az ötödik helyszínen (Crota’s End), amely egyszersmind a kiegészítőbe épített friss raid tartalom.

Destiny: The Dark Below DLC

Eris a már említetteken kívül egyéb új feladatokat, és bounty missziókat is ad nekünk, így nem csupán a „hírhozó” szerepe hárul rá. A friss felszerelési tárgyak, úgy mint fegyverek és páncélok egy része meg is vásárolható, de a legjobbak a sztori, avagy a strike és raid harcok során szerezhetők meg. A különféle karakterosztályok által használható védőöltözékek mellett egy új, nagyon is pofás, és még annál is hasznosabb rakétavető, a Dragon’s Breath, valamint egyéb friss stukkerek kerültek az eddigiek mellé. A The Crucible névre hallgató PvP aréna szintén gazdagodott jó néhány pályával a letölthető bővítés jóvoltából. A PlayStation tulajdonosok némi extrára is szert tehetnek egy platform-exkluzív strike küldetés (The Undying Mind), és egy szintén Sony-exkluzív shotgun (The 4th Horseman shotgun – egy négycsövű sörétes puska) személyében. Az egyes bolygókon újabb halott szellemekkel találkozhatunk imitt-amott, akiknek felélesztéséért grimoire pontokat zsebelhetünk be. Karaktereinket immár 31-es, illetve 32-es szintre is feltornázhatjuk, amihez +33-as, vagy +36-os szintű felszerelési tárgyakra lesz szükségünk. Ezeket raidek vagy egzotikus küldetések során szerezhetjük meg, de ha rendelkezünk a megfelelő jelekkel, akkor akár meg is vásárolhatjuk őket. Ezek volnának dióhéjban a legfontosabb adalékok ehhez az amúgy is tartalmas programhoz, amelyek mellett persze számos egyéb finomság is vár a DLC-t beszerző felhasználókra.

Destiny: The Dark Below DLC

A Bungie legújabb multiplatform lövöldéje, a Destiny tehát megkapta első komolyabb bővítését. A The Dark Below mindenből ad egy kis pluszt az eleve bőséges tartalomhoz, és az eddigi játékszabályokat is némiképp módosítja. Akik eddig is szerették ezt a remek shootert, azok nyugodt szívvel ugorjanak bele a mélyben rejtőző sötétségbe, akik azonban eddig nem, vagy csak módjával veselkedtek neki a végzet rejtelmeinek, azoknak még talán nem érkezett el a megfelelő alkalom. ■

Destiny: The Dark Below DLC
Destiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLCDestiny: The Dark Below DLC
Destiny
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Destiny

hozzászólások (2)

Raistlin666
Raistlin666 2014.12.20. 16:53
És az megvan, hogy a 6 főre tervezett raidet máris lenyomat valaki egyedül?
Ice2k811
Ice2k811 2015.01.19. 23:36
egyedül az nagyon durva :D
ajánlott olvasnivaló