Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

Resogun: Defenders Expansion Pack

Két újabb játékmódot tartalmaz a második DLC.

2015.04.22. 22:30 | szerző: Dino | Ismertető/teszt

A PlayStation 4 2013 őszi megjelenésekor sokak szerint az egyik leglátványosabb játék nem egy AAA-kategóriás alkotás volt, hanem a Housemarque shoot’em-upja, a Resogun. A látványos vizuális effekteket – sok-sok apró darabra robbanó mindenfélét – tartalmazó játékhoz aztán kiegészítések is érkeztek, amelyekből a másodikat próbáltuk ki nemrég.

Resogun: Defenders Expansion Pack

A Defenders DLC két új játékmóddal bővíti az alapjátékot. Ezekben közös, hogy alapból egyetlen életünk van csak, azonban mindkettő merőben eltér mindattól, amit korábban megszokhattunk a játékban. A Protector módban a megmentett emberek házakat építenek, és ha elkészült egy város (ez három házat jelent), megfordul a világ és újabb épületeket kell felhúzatnunk a megmentettekkel. Az embereket egy-egy repkedő kockában találjuk, azt kell először szétlőnünk, de közben akadályoznak fix blokkok és repkedő űrhajók is. Megújult power-upokat kapunk feladatunkhoz, mint a Super Overdrive és a Super Boost, amely a megszokott dolgok felturbózott változatai, a Human Teleporter pedig a felkapott embert repíti azonnal a városba.

Resogun: Defenders Expansion Pack

A másik új mód a Commando, amelyben nincs űrhajónk, ehelyett földönfutó emberként kell rohangálnunk jobbra-balra (esetleg ugranunk néha), és fegyverünkkel lődözve megvédenünk a pálya közepén lévő házat a meteoritoktól és a különböző – természetesen ránk támadó – ellenségektől. A játék addig tart, amíg a ház nem kap túl sok találatot. Néha bónuszok is potyognak a lelőtt meteoritokból, ha ezt ugrással szerezzük meg, több pontot kapunk. Amellett, hogy fentről jönnek ellenségek, oldalról is kapunk támadókat, így minden irányba figyelnünk kell. Míg a többi játékmódban két irányba lövöldözhetünk, itt 180 fokban forgathatjuk fegyverünket. A hangulatot pedig a játékmód nevével azonos című filmből vett beszólásokkal színesítik, Arnold Schwarzeneggert imitálva.

Resogun: Defenders Expansion Pack

Ha valaki esetleg megunta volna már állandóan ugyanazokban a játékmódokban nyomni a Resogunt, annak mindenképpen jó kis frissítés a Defenders, újabb sok-sok órányi képernyő előtt töltött időt eredményez ez a kiegészítő is. ■

Resogun: Defenders Expansion Pack
Resogun: Defenders Expansion PackResogun: Defenders Expansion PackResogun: Defenders Expansion PackResogun: Defenders Expansion PackResogun: Defenders Expansion PackResogun: Defenders Expansion PackResogun: Defenders Expansion Pack
Resogun
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Resogun

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló