Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

felhasználói adatlap

Corsten

A teljes adatlap megtekintéséhez be kell lépned!

Bemutatkozás

Corsten

Lukácsi Zsolt néven született az Úr 1988. esztendejében, Debrecenben. Jelenleg a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola padavanjaként tengeti mindennapjait. Első számítógépét 2001 januárjában kapta meg, mely finoman szólva sem volt versenyképes, bár a gyengécske konfiguráció nagy előnye volt, hogy megismerkedhetett a nagy öregekkel, amikről addig csak legendákat hallott... Így olyan alkotásokkal kezdte PC-s karrierjét, mint az eredeti Civilization, vagy éppen a Transport Tycoon. Később persze fejlesztett masináján, s immáron kéz a kézben egy 6600 GT-vel tengeti mindennapjait.
Játékok terén az a tipikus mindenevő, tehát majd’ minden kategóriában van legalább egy olyan alkotás, ami hetekre, hónapokra rabul tudja ejteni. Örökös kedvencei a Diablo 2, illetve Knights of the Old Republic. Fanatikus Star Wars rajongó, igen nagy lelkesedéssel veti bele magát az összes LucasArts termékbe.
Az életben felgyülemlett feszültséget a sporttal igyekszik kompenzálni, 5 évig atletizált, amit iskolai kötelességei miatt abbahagyott, de mindig igyekszik időt szakítani az egészséges életmód gyakorlására. Életfilozófiája ellenére – „Az élet élet. Hát éljed!” – néha egyszerűen csak egy jó könyvre, és egy bögre forró kakaóra vágyik. Épp ezért szeretett bele H.P. Lovecraft alkotásaiba, amelyekbe nap, mint nap elmerül...

Corsten

Fórum

Levelek száma:
10
Aláírás:
"Az élet élet.Hát éljed!"

Utolsó fórumhozzászólásai

Utolsó elindított fórumtémái