Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Horizons - Magyar kozosseg a Wind szerveren

2 levél
Válasz 03.12.22. 14:06 #1
Charcoalgrin
Sziasztok!

Ez az uzenet azoknak szol aki megvettek a Horizons nevu jatekot, vagy tervezik a megvetelet. Elindítottam a magyar fórumot, azért, hogy reményeink szerint már most a játék indulása környékén összefogjuk a magyar játékosokat, és tudjunk egymásnak segíteni. Szeretnénk, ha a kicsiny magyar játékos populáció nem lenne szétforgácsolva különbözö szervereken, hanem játszunk együtt, egy helyen. Szóval, gyertek a Wind shardra játszani, már most is vagyunk úgy 12-15-en. Főleg veterán Everquest játkosokból áll a jelenlegi magyar közösség, gyertek bátran, tudunk segíteni, teljesen kezdő online játékosoknak is. Alapítottunk egy guildet is, a könnyebb kommunikáció érdekében, jelenlegi neve Maffia . A guildbe minden magyar játékost szivesen beveszünk. Ha ideértek, küldjetek egy üzenetet ( /tell) Charcoalgrin-nek.

Magyar Horizons Forum: http://horizons.ah.hu
A fórumról: Folyamatosan kerülnek majd fel anyagok az egyes kategóriákban, ezen a fórumon, nem csak kapcsolatot tudunk tartani, hanem mindenféle hasznos leírást, segítséget, miegymást megtalálhattok majd.

A jatek hivatalos honlapja: www.istaria.com Magyarorszagon a jatek europai verzioja kaphato, es csak EU szerveren tudsz laraktert inditani. A Magyarok a Wind szerveren vannak

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.