Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Való Világ 4 (Sosem ér véget?!)

5086 levél
Válasz 12.01.22. 21:04 #316
Toki
A valóságshowknak is vannak különböző változatai. Van az a típus, mint például a való világ, ahol összezárnak több igencsak különc embert, majd különböző feladatokkal stb. irányítják őket. Gyakorlatilag beteszik őket egy játszótérre, adnak egy alapszituációt, és megvárják, hogy hogyan reagálnák rá a bent lévők. Van aztán olyan típus is, ahol gyakorlatilag szóról szóra meg van előre írva minden, ilyen volt a győzike show például. Az egyetlen közös dolog a valóságshowkban az, hogy egyiknél sem a valóságot látod.
764 levél
Válasz 12.01.22. 20:00 #315
pb69
Ezt az "előre megírják" dolgot én nem is fogom soha megérteni mert egyszerűen számomra nem tűnik logikusnak. Összezárnak egy rakat különféle olyan embert akik szeretik magukat mutogatni. Ezen túl mindenféle provokatív és "érdekes" feladatokkal látják el őket. Teljesen irreálisnak tartom, hogy ezen túl még előre megírják a forgatókönyveket, kiosszák a szerepeket, stb.. És hogy miért? Mert teljesen felesleges. Ilyen körülmények közt ennyi bohóc simán magától is produkálja a helyzeteket és nézettséget teremt. Felesleges az erőforrásokat arra hogy megírják a jeleneteket. Mondhatni "az élet a legjobb forgatókönyvíró" elv itt is érvényesül.
Azt pedig nem mondtam hogy ez egy társadalomtudományi kísérlet, csupán azt, hogy hasonló azokhoz és lehet levonni hasonló következtetéseket.
29274 levél
Válasz 12.01.22. 19:23 #314
Germinator
Ez a másik véglet, hogy emberek azzal indokolják a Való Világ nézését, hogy "jó képet ad a társadalomról". Nem Ez egy tévéműsor, valóságshow, ezeket szerkesztik, előre megírják. Nem igaz, hogy ezt sokan még mindig nem tudják elfogadni vagy felfogni. Egyedül abban van igazság, hogy igen sok olyan ember van, aki ugyanúgy viselkedik a való életben, mint az ottaniak. Sőt, szerintem az emberek többsége olyan. De ettől még nem lesz társadalomtudományi kísérlet
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
11402 levél
Válasz 12.01.22. 18:27 #313
Tyrn
ez egy nagyon nagy hülyeség. egyáltalán nem reprezentatív. 18000 emberből kiválogatják a legnagyobb cirkuszi majmokat és már csak azok közül lehet választani ezeken a beszavazó showkon, hogy ki költözzön be a villába. semmiféle mögöttes tartalom vagy érték nincs a műsorban, szimplán csak szórakoztat (már akit). annyi köze van a való világhoz, hogy ugyanúgy magad kell eladni. ezt meg is teszik a játékosok és az rtl a lehető legundorítóbb eszközökkel. de én is belenézek néha, jó tudni, hogy hol van valaminek az alja
764 levél
Válasz 12.01.22. 11:17 #312
pb69
Nem is ad hű keresztmetszetet a társadalomról, de az emberi viselkedésre vonatkozóan sok tanulságot közvetít. Épp az a lényeg, hogy élettől elrugaszkodott körülmények közt vannak összezárva tök idegen emberek és viselkednek ahogy viselkednek. Fogjuk fel úgy mint egy nyílt (közvetített) kísérletet, hisz tudtommal az ilyen témák tudósai, kutatói is szoktak hasonló alapú kísérleteket végezni és azokat elemezni, elméleteket gyártani. Most még nagyon szervezniük se kell érte semmit, készen kapják.
A mondandód 2. része egyrészt elég demagóg, másrészt pedig természetes. Az, hogy tanulatlanok, lusták és pornósok lennének az ebben a formában hülyeség. Van köztük olyan is (az arányokat tekintve jelentős rész), de azért tegyük hozzá, hogy ha van kint egy táncos vagy fotómodell akkor az kint csak egy táncos és egy fotómodell, viszont ha bemegy egy valóságshowba akkor már rögtön qrváknak és pornósoknak lesznek beállítva. Pornósból az összes magyar valóságshowba jó ha volt 7-8.
A másik pedig, hogy nyilván olyanok mennek be egy ilyen műsorba, akik magamutogatók, nem elégedettek az életükkel és fel akarják azt pezsdíteni. Na most nyilván ez a fajta mentalitás nem az atomtudósokra vagy a szívsebészekre lesz jellemző, hanem pl. a modellekre, kaszkadőrökre, pornósokra, táncosokra (akik eleve "magamutogatásból" élnek) ill. biztonsági őrökre, kereskedőkre, műkörmösökre (akik pedig nem elégedettek az "eredeti" életükkel).
32233 levél
Válasz 12.01.22. 01:30 #311
szbszig
Fogyatékos emberek versenye a győzelemért.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
32233 levél
Válasz 12.01.22. 01:29 #310
szbszig
Azt elfogadom, hogy egy szociológusnak vagy pszichológusnak van lehetősége tanulni belőle. Talán mondjuk még egy marketingszakembernek is.

Viszont hogy bármilyen valóságshow tükörképet adna a társadalomról, az hülyeség. A minta nem hogy nem reprezentatív, hanem kifejezetten egy társadalmi csoportra fókuszál állandóan. Legtöbbje tanulatlan és lusta, a munkát nem ismerik. Nyilván, mert akinek van egy biztos állása, az a mai világban annyira félti, hogy még betegen se mer szabadságot kivenni, nem hogy fél évre elvonuljon egy valóságshow-ba. Vagy exhibicionista, vagy annyira buta, hogy fel sem fogja, hogy nyilvánosan lejáratja magát. A pornós múlt most már lassan alapkövetelmény, lányokat be se válogatnak szinte nélküle. Ez semmiképpen sem hű tükörképe a társadalomnak.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
764 levél
Válasz 12.01.20. 23:48 #309
pb69
Én is kb. ezt írtam korábban. Én mondjuk olyasmi szakokon ami szociológiával kapcsolatos "kötelezővé" is tenném az ilyen jellegű műsorokat. Sokkal többet lehet belőlük tanulni mint az élettől sokszor teljesen elrugaszkodott és nyers tankönyvekből.
A VV is maga egy kész tanulmány. Összezárnak egy rakat egymástól független exhibicionista karaktert, akik szeretnék megváltoztatni az életüket. Nyilván nem egy hű keresztmetszete a társadalomnak, de azért sok tanulságot lehet leszűrni az emberek viselkedéséből.
Az a "baj", hogy az ilyen műsorokhoz szinte mindenki úgy áll hozzá (vagy legalábbis ezt mondja, aztán lehet hogy megszállott néző) hogy primitív, semmirekellő, szégyenteljes, szánalmas és megvetendő, az idiótáknak, a műveletlen suttyóknak szól.
Biztos, hogy alapvetően nem az a célja ezekkel a valóságshowkkal a csatornáknak, hogy értéket közvetítsenek és nem oktató jellegűek, de attól még egy intelligens ember ezekből is vonhat le értékes következtetéseket.
És persze arról se feledkezzünk meg, hogy a média és marketing működése szemszögéből is profitálhatunk belőlük.
8000 levél
Válasz 12.01.20. 23:21 #308
Porker
Videó?

Egyébként egy egyetemi oktatónk szerint érdemes nézni a VV-t.Kb. hülyének néztem emiatt a kijelentése miatt, de miután megmagyarázta, máris érthető lett.Szerinte a VV szociológia, amilyen embereket beválogatnak, és ahogy viselkednek, az tükörképet ad a magyar társadalomról.Ezt nyáron az Aranypart c. eposz is bebizonyította, ami a mai magyar huszonéves fiatalokról adott tökéletes képet, és megnézve néhány VV-részt, ők sem állnak messze az igazságtól.

Kérdés persze, hogy kinek igénye VV-t nézni ahhoz, hogy értelmezze a társadalmat.
Levágtunk egy disznót, de úgy tűnik, senki sem kér szalonnát. | 2004.03.27. - 2012.08.31.
32233 levél
Válasz 12.01.17. 20:42 #307
szbszig
Élő adásban erőszakolta meg a nőt a brazil Big Brother játékosa.

"Az éppen futó magyar valóságshowban, a Való Világ 5-ben nem történhetne meg hasonló eset, mert a szerkesztők azonnal tennének valamit, ha egy erőszakos játékos rámászna egy tehetetlen versenyzőre: "Mivel a villalakók minden percét kamera követi, ezért ha az erőszak jeleit látnánk azonnal közbeavatkoznánk" - nyilatkozta a Velvetnek az RTL Klub részéről Dobsi Adrienn, a ValóVilág 5 sajtósa."

Aha, szerintem a jogi osztály már tervezi is, hogyan lehetne megcsinálni, hogy aztán a lehető legolcsóbban megússzák.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
32615 levél
Válasz 11.11.11. 21:52 #306
Creativ3Form
Kövezzetek meg nyugodtan, de ez az Attilás műbalhé sztem zseniális volt!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1087 levél
Válasz 11.11.07. 01:03 #305
richy25
Csatlakozom, Balázs egy fénypont ebben a.. köhömm...
Türelem szép erény, kivéve ha az alagút végén közeledik a fény!
32615 levél
Válasz 11.11.06. 22:43 #304
Creativ3Form
A Balázs egy zseni. Már a Viván is imádtam, de amit itt művel...hatalmas.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1614 levél
Válasz 11.11.06. 22:31 #303
rootshaper
én éreztem a Kártofel elleni küzdelem után, hogy most sem az egyértelmű fog nyerni. így a jó.
amúgy van rá esély szerintem, hogy a sok zseni, aki lelkesen igyekszik sms-ekkel is turbózni a dolgot, még nem fogta fel, hogy arra kell sms-t küldeni, akit bent akarnak tartani

kinga kirohanása meg maga volt a gyönyörűség nekem Balázs oltásai pedig még mindig a legjobbak a földön. ahogy a szerencsétlen sötéteknek minden mondatával beszól és ők meg nem értik, csak vigyorognak, az egyszerűen felemelő
29274 levél
Válasz 11.11.06. 22:02 #302
Germinator
Jah
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
32615 levél
Válasz 11.11.06. 21:59 #301
Creativ3Form
Yep. Izgibb így az tuti...várom már a holnap utáni összefoglalót, kíváncsi leszek Kinga...nos...reakcióira.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
29274 levél
Válasz 11.11.06. 21:58 #300
Germinator
Hát a vége felé már nem biztos hogy ez a jó taktika a készítők részéről, de így az elején kifejezetten jó konfliktusokat szül, hogy azok jutnak vissza, akit a bentiek kurvára nem várnak
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
32615 levél
Válasz 11.11.06. 21:57 #299
Creativ3Form
Figyeld meg, az Eszter és a Csaba benne lesz az uccsó háromban.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
29274 levél
Válasz 11.11.06. 21:49 #298
Germinator
Hehe, VV5-ben most volt a második párbaj, és megint eljátszották, hogy azt küldték vissza a Villába, akit mindenki utál Ez elég poén, mintha a készítők kezdenék kapizsgálni, hogy mitől izgalmas egy műsor
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
32233 levél
Válasz 11.10.31. 20:52 #297
szbszig
Sok marha egy helyen.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
9368 levél
Válasz 11.10.11. 06:44 #296
Kanduhrka
Cikk vége:

"Mindenesetre hazaérve kétszer is lezuhanyoztunk."

?
horrorgeeks.blogspot.com
32233 levél
Válasz 11.10.11. 05:53 #295
szbszig
Azt a kurva életbe!... Nem tudom, minek kattintottam rá erre a linkre, de utána egy darabig azt hittem, beterítem a monitort a vacsorával. Pedig csak a vastag betűs részt olvastam el, és az oldalt mellékelt képre pillantottam. A nyári uborkaszezonos feleségkereső műsora után tényleg azt hittem, hogy ennél már nincs lejjebb, de úgy látszik, megint alábecsültem azok kreativitását, akik futtatják ezt az elmeháborodott balfaszt. Pornó a legfelsőbb szinteken, ez kell nektek, bazze...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
5086 levél
Válasz 11.05.11. 21:51 #294
Toki
Uncsi ez az ajvékolás.
16989 levél
Válasz 11.05.11. 19:27 #293
KisCsirkee
Srácok, valaki mondja el ki a tranny az Alekosz Show-ban pl0x!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
32233 levél
Válasz 11.05.11. 15:10 #292
szbszig
Kevés!
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
29274 levél
Válasz 11.05.10. 20:15 #291
Germinator
Hát ez az Alekosz műsor eeeelllllkkkképesztő szar volt. Való Világ 5, az meg ki a szart érdekel több hónapnyi Való Világ 4 után?? Ha legalább a Benkő műsorát koppintották volna, ezerszer jobb lett volna... így még sixx hogyvoltjai sem lesznek érdekesek
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
11786 levél
Válasz 11.05.09. 20:00 #290
Ghoost
Utána meg majd zsófika férjet keres vagy ki tudja mi jön
29274 levél
Válasz 11.05.09. 19:25 #289
Germinator
Bár ezt úgy tudom, lezavarják 1 hónap alatt.
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
11786 levél
Válasz 11.05.09. 18:57 #288
Ghoost
Jön az Alekoszos műsor, az gyakorlatilag ennek a folytatása.
201 levél
Válasz 11.05.09. 18:09 #287
Solyom2
48 levél
Válasz 11.05.06. 07:49 #286
eksys
mikor jön már a vv5?
Senki ne vasaroljon az 576-ban hacsak nem szereti azt ha jogos reklamcioja alkalmaval semmibe veszik es semmirol sem tajekoztatjak es ezt ereztetik is vele
1560 levél
Válasz 11.05.05. 22:05 #285
Retee
Ha téged meg engem most lerohannának terroristák, elkezdenének kínozni és ezt a TV közvetítené, a felháborodás dacára k sokan néznék. Akkor mehet?
Te médiás vagy, szerintem ugyanolyan jól tudod, mint én, hogy ez a nézők szabályozzák a médiát az életben nem működik. Ahhoz a néző - egyelőre - túl ostoba, mert a többség nem fogja fel, hogy a közöny a lényeg, ha valamit ki akar nyírni.
Bár a VV4 kapcsán mégis egyetértek, nézze aki akarja. Csak tudod az a szivacs, hogy az életben nem lesznek így minőségi alkotások magyar gyártásban, ha állandóan a legalja hozza a nézettséget, és ezért nincs rákényszerítve a hazai média, hogy kreatívkodjon.
29274 levél
Válasz 11.05.05. 22:00 #284
Germinator
Ha egy műsort sokan néznek: adják.
Ha egy műsort kevesen néznek: nem adják.

ENNYI
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
9368 levél
Válasz 11.05.05. 21:20 #283
Kanduhrka
Én úgy gondolom, hogy a médiának felelősséget kell vállalnia azért, amit közvetít az embereknek. Sok embernek irányt kell mutatni és nem leépíteni az agyukat. Habár, agyhalott rabszolgákra mindig szükség lesz...
horrorgeeks.blogspot.com
764 levél
Válasz 11.05.05. 21:13 #282
pb69
Soha nem értettem ezeket a "siránkozásokat".
Miért idegesít Téged az, hogy más mit néz? Mindenkinek saját joga ezt eldönteni.
Szabályozni a TV műsorokat? Minek?
A fő probléma az érveléseddel szerintem az, hogy manapság már nem abban a világban élünk, amikor 1-2 csatorna létezik. Szinte minden ember legalább 30 csatorna műsorából válogathat kedvére, amelyek nagy része kifejezetten tematikus. Így mindenki megtalálhatja azt, amire igénye van.
A másik pedig az, hogy én mindig is azt "vallottam", hogy nem ítélhetünk meg az alapján embereket, hogy mit néznek pl. a TV-ben, neten, stb.. Ez ugyanis nagyban attól függ, hogy éppen mi a céljuk.
Összességében ritkán ülök a TV előtt és akkor is általában sport- vagy ism.terjesztő-csatornákat nézek. Viszont előfordul olyan, amikor csak van egy kis feles időm és leülök "punnyadni" és csak szimplán szórakozni akarok. Ekkor van olyan, hogy amúgy elég primitív és színvonaltalan műsorok (akár VV) előtt ragadok le, mert szórakoztatnak, kikapcsolnak.
Volt már olyan, hogy kb. 10 percen keresztül szakadtam a röhögéstől vmi ezotv-s ökörségen. Nem érzem úgy, hogy szánalmas lennék.
Amúgy meg azért az igénytelen és kifejezetten káros műsorokról lehetne beszélni. Pl. Szerintem egy ism.terjesztő csatornán vagy bármilyen híradóban tudományos igényességűnek és hitelesnek tűnő, amúgy kamu dolgok leadása sokkal felháborítóbb és károsabb, mint egy Maonika-shó vagy VV.
Utóbbiaknak nincs igazán célja, csupán szórakoztatásra készülő tömegtermékek, amit a többség azért néz. Előbbiek azonban kifejezetten az emberek becsapására, félrevezetésére készülnek. Mégis sokan azokat ajnározzák, mint hasznos és értelmiségi műsort, mert nem is tudják mekkora hülyeségek vannak benne.
Meg írtam korábban is ebben a topicban, hogy mindennek van értelme ha vki múgy nézi, hogy meg akarja találni benne. Pl. egy VV-féle valóságshow elég érdekes szociológiai tanulmány. Megkockáztatom, hogy a mai világban sokkal használhatóbb és kamatoztathatóbb (emberismereti, társas) "tudást" (tapasztalat, elővigyázatosság) biztosít, mint egy tudományosnak beállított vmi.
10589 levél
Válasz 11.05.05. 18:56 #281
Dark Archon
Nem, én realista vagyok. Ha szabályoznák a tv műsorokat, ugyan hogy tömné meg egy rakás ember a zsebét? Az emberi hülyeség meg sajna alanyi jog, aki hagyja, hogy átverjék, át is fogják - ezzel gazdagítva másokat. De ez mindig is így volt.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
32233 levél
Válasz 11.05.05. 16:46 #280
szbszig
Azért egyrészt, mert körülöttem megy, a családomban is van, aki nézi, és engem már a hangja is idegesít szombat esténként. Továbbá az interneten is ebbe botlom bele folyamatosan, például ha csak a híreket akarom elolvasni az Indexen, ott nyomakszik minimum három-négy VV-s cím köztük, az oldalt reklámozott blogos bejegyzésekről nem is beszélve.

Másrészt pedig engem az is zavar, hogy mások hétre hétre ilyen igénytelen szarokat néznek. De ezt már kitárgyaltuk. Ti liberalisták vagytok, azt mondjátok, hogy amire van igény, olyan műsort adjanak a tévék. (Bár én már ez utóbbival sem értek egyet, szerintem nem feltétlenül az igény volt előbb, hanem a csatornák csökkentették szándékosan az intellektuális szintet, a nép pedig jobb híján nézi ezt is.) Én meg még kevesen alkotjuk a kisebbség véleményét, akik szerint szabályozni kéne a tévéműsorokat, hogy gagyiból, bulvárból és celebekből mennyi mehessen le naponta.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
5226 levél
Válasz 11.05.05. 09:55 #279
Skorpio90
Ott a pont.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
10589 levél
Válasz 11.05.05. 08:00 #278
Dark Archon
Nem értem, ez miért probléma a szélessávú net korában. Valaki kényszerít, hogy tv-t nézz? Én nem teszem, helyette sorozatokat töltök le, így az és akkor megy, amikor én akarom és belesz*rok a tv műsorokba
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
32233 levél
Válasz 11.05.05. 03:26 #277
szbszig
Tényleg? Nem tudtam.

Most mondhatnám, hogy de jó, mégse teszem, mert eztán sem lesz az. Mi jön ugyanis utána? A nagy duett folytatódik gőzerővel, az egyik díszfasznak lesz párkereső műsora a VV-ből... Még a Csillag születik fogalmamsincsmennyi jelenti a kulturális csúcsot, ott legalább akad egy-két mérsékelten tehetséges ember, de egyrészt kurva unalmasok már ezek a "tehetségkutatók", másrészt a pofám leszakad tőle, mennyire hülyének tekintik a nézőket: emelt díjas lehúzás, befutott sztárok szerepeltetése lelkes amatőrökként, tulajdonképp valóságshow eladása tehetségkutatóként stb.

És akkor arról még nem is beszéltem, hogy nemcsak a két nagy ontja a gagyit, hiszen közben ilyen Éden hotelek mennek máshol. Szerencsére arról azt se tudom, melyik csatornán, épp elegendő szellemi leépülést okoznak a műsorral foglalkozó cikkek címei, amikbe az Indexen naponta belebotlom...

Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
16329 levél
Válasz 11.05.04. 21:18 #276
ufodani
Támogatom
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16989 levél
Válasz 11.05.04. 20:10 #275
KisCsirkee
A VV lejárt. Most már az Éden Hotel a menő!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
8933 levél
Válasz 11.05.04. 20:07 #274
goodboy007
A legnagyobb rajongói oldal
In god we trust, all others we track!
12177 levél
Válasz 11.03.08. 16:18 #273
Gobiakos
Ezt meg szerintem nem kellene leírni 287-edszer is, mert minek... Neked azon kéne túllépni, hogy egyesek nem lének túl ezen. Hülyén hangzik, de így van.
30 levél
Válasz 11.03.08. 12:49 #272
kissnikii
Nem kell álszentnek lenni. Általában aki a leginkább hangoztatja, hogy utálja ezt a műsort, soha egy részt nem nézett meg belőle, és hogy ez az egész csak népbutítást...az is néha meg szokta nézni. Akit ez egyáltalán nem érdekel, az miért írja le ide, hogy ez a műsor az egyik legrosszabb, ami eddig ment a tv-ben. Érdekes, hogy a többi műsort nem szidják ennyire,pedig nem gondolom, hogy manapság annyira színvonalas műsorokat sugároznának a csatornák. Szóval nem kellene annyira ellene lenni, mert a végén még feltűnik a nem teljesen hülye embereknek, hogy valamit mégis csak konyítasz a témához...
Nem kell szidni, egyszerűen ne nézd és kész.
16329 levél
Válasz 11.02.22. 11:27 #271
ufodani
Tényleg nem érdemes erre több patront elhasználni, de azért még egy uccsót.
Mondom, én igazat adok az elleneseknek, mint ahogy szöbszignek is reag, h gagyi. Ez nem is vitás. Semmi köze ahhoz, h mennyire nézett ez az eposz, bár beleérthető volt nem vitás. Csak egy gyenge példa volt. Vmikor január elején láttam az elsőt, és tulképpen amit akarok mondani: szétröhögésem trágya egyedül ez az Alekosz ember, akinek szinte minden mondata csízeltet. Van egy olyan stílusa, kommunikációja ami szinte nem is evilági, mégis majdnem mindig "eltalálja a szöget". Szal igen Bala, időnként miatta pillázom.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
2129 levél
Válasz 11.02.21. 15:16 #270
Balanses
Ufodanival értek egyet, egy kis lazaság srácok, nevetni tudni kell. Nem kell mindig komolynak lenni, néha jól is érezhetitek ám magatokat.
__

"3. Bocs, h nézek(helyenként) olyat is ami momentán a legnézettebb az országban.
4. Bocs, h szétröhögöm(helyenként) az agyam. "

Azért ebbe belekötnék. Helyenként? Nem inkább időnként?
66 levél
Válasz 11.02.21. 12:34 #269
Sabotage_Jim
Te azért nézed mert a legnézettebb ,vagy nem egészen világos, hogy az az állítólagos tény, hogy jelen pillanatban az a legnézettebb, hogy függ össze azzal, hogy nézed, emiatt nézed? Mert bocsáss meg de nos... Tudod a kutas vagy a legyes sztori biztos rémlik...
A másik meg hogy én azért is nem tudom szétröhögni magam rajta mert egyszerűen az intelligencia hiány valami brutális szinten felbosszant, tény hogy sok vita stb előre megrendezett színészi akció mindössze, de akkor megh miért ez a rohadt sok szóismétlés a kifejezőkészség totális hiánya, sokszor olyan szavakkal élnek ami nem is oda való, és nem is tudja kiejteni... Egyszerűen a bennlévők zöme buta, sötét szamár... Akkor már inkább ha nevetni akarok újra végignézem az egy rémrendes családot vagy bármely más sitcomot hisz olyan sok jó van mostanság... Esetleg Comedy Central???
Why so serious?
16329 levél
Válasz 11.02.19. 13:45 #268
ufodani
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
3874 levél
Válasz 11.02.19. 13:37 #267
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Diktátor-e vagyok, ha már eleve képernyőre sem engedném ezt a műsort?

Szerk.: És ezután egyetlen kézintéssel megtenném Germit az RTL műsorszerkesztő posztjára, sőt, lehetőséget kapna, minőségi sorozatok készítésére is Creával. Szerk. 2: Ehhez sajnos azonban előtte módszeres ki kellene végezni a Mátyás téri és Csillagvirágbelieket.

Dealerék kapnának egy moziműsort.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.