Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» A magyar labdarúgó válogatott

1329 levél
Válasz 19.11.18. 19:57 #3965
quervo
Kellett nekem visszaszoknom a Facebookra...

Kikapunk a világ közvetlen élvonalába tartozó válogatottól egy góllal, és mindjárt előkerülnek a focimeccset soha nem látó nethuszárok remekművei, meg persze leporolják Gálvölgyi jeleneteit, amik sosem voltak viccesek. Gondolom, márciusban kuss volt.

Persze én is okosabbnak érzem magam most Rossinál (Bese, Lang, stb hogy kerülnek még mindig a keretbe?), de ráérünk holnap dühöngeni, ha tényleg nem jön össze az egyenes ág.
32632 levél
Válasz 19.11.17. 12:50 #3964
szbszig
Tőlem lehet a holt szezonban Nemzetek Ligája a tét nélküli barátságos meccsek helyett, de ezt az elbaszott pótselejtezős rendszert, nagyon remélem, elfelejtik a következő selejtezősorozattól. Hihetetlen, hogy a rendes selejtezőkör utolsó fordulja zajlik jelenleg, de az UEFA még mindig variálja a pótselejtezők beosztását. Mondjuk én már ettől függetlenül is jó ideje feladtam, bevallom őszintén, hogy megpróbáljam megérteni a rendszert, pedig alapvetően szeretek számolgatni meg tervezgetni.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
20784 levél
Válasz 19.09.24. 08:45 #3963
Pyrogate
Közben a szlovákok és a románok is megkapták a zárt kapujukat. Ha ez lesz az új módi, Kelet Európa és Balkán minden második meccsét zárt kapuk mögött rendezi...
Szenvedély nélkül a foci halott.
32632 levél
Válasz 19.09.23. 20:55 #3962
szbszig
Bazze, és Zsóri megnyerte. Befosok.

Viccet félretéve, én komolyan azt hittem, most már odaadják Messinek. Az elmúlt tíz évben hétszer is ott volt a jelöltek között, ami azért finoman szólva is arra utal, hogy nemcsak a gól szépsége, hanem a név is számít a jelölésnél. Mint ahogy az is, hogy Ronaldo, Neymar, Ibra már mind megkapták egyszer a díjat, a jelenlegi korszak legnagyobb nevei közül egyedül Messi nem. Meg úgy egyébként is a hét jelölés messze a legtöbb a díj történetében, amihez képest meglepő, hogy nyernie még egyszer sem sikerült. De úgy tűnik, Messinek ez már sosem jön össze...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
32632 levél
Válasz 19.09.20. 23:47 #3961
szbszig
Az azeriek ellen is zárt kapu lesz. Még jó, hogy már nincs nagyon tétje annak a meccsnek, hiszen innentől fogva csoda és külső segítség kéne a második helyhez. De azért kíváncsi lennék tényleg, hogy Csányi és a magyar sportdiplomácia prominens személyiségei mégis mi a faszt csinálnak. Lassan rajtunk röhög egész Európa, amiért folyton csak minket büntetnek. A románok a múltkor fejbe baszták a bírót a Honvéd elleni EL-selejtezőn, aztán több mint fél órát állt a játék, és nem hogy nem zárták ki végül őket, hanem összességében még kisebb büntetést kaptak, mint most mi a szlovákok elleni állítólagos nézőtéri rigmusokért. No comment.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1906 levél
Válasz 19.09.10. 11:06 #3960
GeryG
Az arany középút valahol a kettő között lehet. Nyilván nem lehetséges és nem is elvárható ettől a csapattól (de a felső 1%-ot leszámítva szerintem kb semelyiktől sem), hogy 90 percig olyan tempóban és elánnal játsszon, ahogy tette az első mondjuk 20-30 percben.

Rossi nagy feladata az lehet, hogy ezt a mentalitást úgy hozza ki a srácokból, hogy az szép fokozatosan eloszoljon az egész meccsre. Olyan ez, mint mikor a FIFA vagy PES első egy-két meccsén az ember csak sprintben közlekedik minden játékossal, aztán csodálkozik, hogy a második félidőre mindenkinek elfogy a staminája. Nem lehet végig ész nélkül rohanni, mert akkor egy picit is jobb csapat mosolyogva kipasszol, mi kifulladunk, kontra, gól.

Viszont az mindenképpen szimpatikus (nekem), hogy egy nálunk jobban jegyzett és valóban egyénileg valamennyivel előrébb járó csapattal szemben sem az erőlködős, izzadtságszagú oldalpasszolgatás ment, hanem igenis nekik mentünk és még jól is játszottunk. Volt némi kombinatív játék, felvállalt egy-egyek, megnyert fejpárbajok stb. Szalait divat szidni, de végig jól működött a taktika rá kihegyezett része: hátulról fellőtt labdákat többnyire szorításban is le tudta venni (ehhez van csak jó alkata) és le is tudta osztani a második hullámosoknak. Volt, amikor szerencsével le is tudott fordulni a védőről, más kérdés, hogy egyeneset már nem tudott rúgni a labdába.

Szóval lehet, hogy régen jöttek időnként az eredmények, de ahogy írtad, a kis csapatok ellen is úgy szenvedtünk, hogy rossz volt nézni. És max mázlival hoztuk azokat a meccseket, ha hoztuk. Most sem vagyunk sokkal előrébb (lásd: Montenegró meccs, bár az inkább számított B-keretes ki mit tudnak), viszont most nekem összeszedettebbnek tűnik a játék. A horvátok és Wales ellen is látszott, hogy nem vaktában rúgdossuk a labdákat, hanem van valami elképzelés. Ez volt a szlovákok ellen is. Más kérdés, hogy kijött a különbség: mindkét csapatnak pont ugyanakkora helyzetei voltak, ők berúgták, mi meg nem. Bár Szoboszlai szabija nem kicsit volt szépségdíjas.
32632 levél
Válasz 19.09.10. 10:43 #3959
szbszig
"Ha tornagyőzelemtől nagyon messze is van a magyar realitás, azért az eddig megszokotthoz képest sokkal versenyképesebbnek tűnik a gárda Rossi keze alatt, mint korábban bárkinél. Beleértve a Dárdai/Storck csapatot is."

Az első felével egyetértek, Rossi kétségtelenül jót tett a csapatnak. Meg persze ettől függetlenül az is, hogy a közelmúltban jött/beért néhány, az elmúlt évek átlagához képest mindenképpen jobb játékos, mint Orbán, Sallai, Szoboszlai. Viszont azt azért nem mondanám, hogy a Dárdai vezérelte csapatnál versenyképesebbnek tűnik a gárda. Dárdainál éppen a szervezettség volt a lényeg, ő kihozta a szerény képességű keretből a maximumot. Vele játszottunk nagyon rossz meccseket is, még Feröer ellen is szenvedtünk, mégis tudtuk hozni mindig az eredményeket. Szóval éppen ellenkezőleg a tegnap estihez képest, ahol rohant meg hajtott a csapat, magához képest látványosan és szimpatikusan játszott, de nem volt szerencsénk, hátrányba kerültünk, a végére aztán meg elfogyott a szufla, és már nem tudtunk újítani. Persze egy meccsből még ne vonjunk le drasztikus következtetéseket.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1906 levél
Válasz 19.09.10. 09:59 #3958
GeryG
Igen, máteóláosz igencsak oldalra fújta az egész meccset... Nekünk szóra a sárgákat akkor is, ha rosszul volt bekötve a cipőnk, nekik meg elnézett egy csomó mindent. Persze magyarként az ember részrehajló, de azért voltak nagyon látványos "félrenézései"... A lesről ne is beszéljünk. Nem értem, hogy lassan minden neve nincs ligában meg kupában van VAR meg videobíró meg minden egyéb technikai fityfasz, de egy EB selejtezőn nincs...

Persze lehet mondani, hogy több gólt kell rúgni, és akkor tök mind1 lenne, hogy benézték-e a lest vagy sem.

Tény, hogy az egész meccsen rohantunk, ha kell ha nem, ezért valóban a csapat háromnegyede már azt se tudta 70. percnél, hogy merre van arccal. De nekem spec ez szimpatikus volt. Végre látszott a csapaton, hogy tényleg akarják, hogy próbálnak tenni érte. Így ki lehet kapni. Mentek a labdákért (amíg bírtak), belementek a párharcokba (amíg bírtak), próbálták magasan letámadni az ellent (amíg bírták). Ha ezt állandósítanánk a későbbiekben, mint alapvető játékfelfogást és hozzáállást, akkor ezzel messzire el lehetne jutni hosszú távon. Jó példa erre az anno EB-győztes görög válogatott. Egyénileg nem vagyunk sokkal rosszabbak náluk, ők is csapatként nyertek anno. Ha tornagyőzelemtől nagyon messze is van a magyar realitás, azért az eddig megszokotthoz képest sokkal versenyképesebbnek tűnik a gárda Rossi keze alatt, mint korábban bárkinél. Beleértve a Dárdai/Storck csapatot is.

A lényeg, hogy hagyják Rossit dolgozni, eddig nagyon nem nyúlt mellé.
32632 levél
Válasz 19.09.10. 09:37 #3957
szbszig
"Középen Klein és Nagy végigszántotta a pályát, nem meglepő, hogy a 60. perc környékére mindkettő a fülén vette a levegőt. Meg kell tanulniuk beosztani az energiát és regenerálódni meccs közben is, akkor jók lesznek 90 percre is."

Ezt én kicsit az egész csapatra vonatkozóan éreztem. A végén nekünk kellett volna menni az egyenlítésért, de igazából nem volt már erő hozzá egyáltalán. Vagy akkor, amikor mi domináltunk, szóval az első félidő nagy részében, illetve a második félidő elején, kellett volna rúgni még legalább kettőt, kihasználni a letámadásból eredő fölényt. Szóval egy kicsit el is lett számolva a dolog szerintem. Amellett, hogy szerencsénk sem volt, hiszen a szlovákok két helyzetből lőttek kettőt gyakorlatilag rögtön, amiből az egyik ráadásul les is volt ugye...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1906 levél
Válasz 19.09.10. 08:15 #3956
GeryG
Bennem is valami hasonló fogalmazódott meg. Röpke 35 évem alatt nem nagyon emlékszem olyan időszakra, amikor volt elől, középen, hátul és még a kapuban is nemzetközi szinten is jegyezhető játékosunk. Most van, több is. Persze ez még egyelőre nem sokra elég, de végre sok-sok évnyi látványos vergődés után most látni némi fényt az alagútban.

Szoboszlai és Sallai nagyon érezték egymást, tök jól kisegítették, kiegészítették egymást a balon, cserébe a jobb oldalunk teljesen súlytalan volt. Középen Klein és Nagy végigszántotta a pályát, nem meglepő, hogy a 60. perc környékére mindkettő a fülén vette a levegőt. Meg kell tanulniuk beosztani az energiát és regenerálódni meccs közben is, akkor jók lesznek 90 percre is. Hátul Orbán főnyeremény, de én Baráthban is látok fantáziát, ha fejben is oda tud koncentrálni, ahova kell. Megvan benne az a fajta zsiványság, ami egy hátvédnek kell. Gulát meg nem kell bemutatni.

És a legjobb, hogy végre van egy edzőnk, aki tényleg képes lehet ezeket a játékosok csapattá formálni. Mondhatni, van most agy és van egy gerinc. Már csak testet kell pakolni köré, és jók lehetünk.

A horvátok ellen kint jó lenne egy X, aztán Walest kötelező valahogy megoldani. Akkor lehet esélyünk még az EB-re. De most azt mondom, hogy akkor se fakadok sírva, ha ez elúszik, mert ebből a gárdából Rossi kezei alatt a VB-selejtezőkre ütőképes európai felső-középcsapatot lehet kovácsolni.
1329 levél
Válasz 19.09.10. 00:22 #3955
quervo
Most nincs bennem harag a csapat iránt. Innen bravúr az EB, de a hoppon maradás esetén sem szabad Rossit elengedni, pláne, hogy jönnek az új egyéniségek, akikre rá lehet szabni a válogatottat. Talán ilyet még nem is tapasztaltam, hogy három valódi egyéniség van a pályán (Nagy, Sallai, Szoboszlai).

Amúgy pontozással talán nyertünk volna, bár az is igaz, hogy igazán nagy ziccerünk nem volt. Walest lehet verni Cardiffban, én azt mondom.
762 levél
Válasz 19.06.12. 05:19 #3954
Ricsi1976
gratulálok a srácoknak! Jó meccs volt! Mármint a vége! ,)
1329 levél
Válasz 19.06.11. 23:27 #3953
quervo
Jön a csapat pár új szívvel az országnak. Nagyon nagy meló volt ez.
32632 levél
Válasz 19.05.16. 16:32 #3952
szbszig
Ja, az NSO szöveges tudósítását követtem jobb híján. Tisztára mint húsz évvel ezelőtt, amikor még nem volt magától értetődő, hogy egy magyar csapat által érintett UEFA-kupa- vagy BL-selejtezőről lesz-e közvetítés, illetve hogy sikerül-e megvásárolni a közvetítési jogokat, amiket akkoriban még mérkőzésről mérkőzésre, külön értékesítettek. De azt hittem, ezt a szintet már meghaladtuk...

Egyébként a srácok kijutásának nagyon örülök. Amennyit láttam a meccseikből, abszolút megérdemelték. A hibátlan csoportgyőzelem szerintem magáért beszél. Talán még a spanyolok elleni meccs volt a leggyengébb, de ott sem játszottak rosszul, csak tényleg papíron elég nagy a különbség a két csapat között. Ma pedig, a leírás alapján, megint egyenrangú ellenfelek voltak, talán még egy kicsit jobban is játszottak a belgáknál. Megjegyzem, már a selejtezőben is elsősorban egy tévesen megítélt tizenegyesnek köszönhetően sikerült kikapni tőlük.

Persze 16-17 éves gyerekektől nem kell rögtön a magyar foci megváltását várni. Többükből valószínűleg profi focista sem lesz, nem hogy válogatott játékos a felnőttek mezőnyében. De azért jó látni, hogy 2017 után 2019-ben is ott voltunk az Eb-n a legjobbak között.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1329 levél
Válasz 19.05.16. 16:01 #3951
quervo
Kint vagyunk a vébén.
32632 levél
Válasz 19.05.16. 12:44 #3950
szbszig
Az U17-es válogatottnak a mai helyosztóját sem közvetítik sehol? Ez olyan hihetetlen... Hétfő este legalább a negyeddöntőt tudtam nézni, de előtte a csoportmeccsekről sem volt végig közvetítés. Hiába utánpótlás, szerintem ennek elég alapvetőnek kéne lenni 2019-ben egy nemzetközi tornán. És most persze az írországi rendezőket minősítem elsősorban, nem a közvetítési jogokat birtokló M4-et.

Közben megtaláltam, többször is megerősítve: a pálya, ahol játszani fognak, technikailag nem alkalmas televíziós közvetítésre. Röhej...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
32632 levél
Válasz 19.03.26. 09:17 #3949
szbszig
És a tegnapi legjobb komment: "A magyar válogatott Nagyszombaton meghalt, de harmadnapra, vasárnap feltámadott."

SPOILER
Igen, tudom, hogy nagypénteken volt a keresztre feszítés.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
32632 levél
Válasz 19.03.25. 00:18 #3948
szbszig
Nap kommentje TrollFocin: "A mi kutyánk megb*szta a kölykét."
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
32632 levél
Válasz 18.12.12. 16:33 #3947
szbszig
Ha már BL, ez amúgy egy tényleg nagyon érdekes kérdés, tegnap este én is gondolkodtam rajta.

Mondjuk itt a helyzet megítélését az is bonyolítja, hogy nem minden szögből volt egyértelműen megítélhető az eset szerintem. A tévében is igazából az utolsó visszajátszásból lehetett csak tisztán látni, hogy mennyire sérülésveszélyes volt a találkozás. Szóval simán előfordulhat, hogy a bíró nem rosszul ítélte meg, hanem csak rosszul látta a történteket. Már ha van egyáltalán "jó megítélés" ebben az esetben, mert tényleg vérmérséklettől és felfogástól függően teljesen különbözőek a vélemények, amiket hallottam meg olvastam.

Illetve érdemes talán megjegyezni, hogy van még egy kevésbé ismert vetülete a szabálynak, amit a cikk nem említ, mert itt nem releváns. Szóval egy először labdát érő becsúszás nem csak akkor lehet szabálytalan, ha durva, sérülésveszélyes, hanem elméletileg akkor is, ha a labda útját olyan kis mértékben módosítja, hogy a támadó még így is simán tovább tudná vinni azt. De nem tudja, mert ugyanazzal a lendülettel a védő a lábát is elsodorja, és felrúgja.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
28238 levél
Válasz 18.12.12. 14:24 #3946
LordMatteo
Telekom elofizetes barhol van az orszagban.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
32632 levél
Válasz 18.12.12. 14:00 #3945
szbszig
Faszom a fülébe mindenkinek a magyar sportcsatornáknál! Az egy dolog, hogy idén megint egy olyan adó, a Spíler közvetíti a Bajnokok Ligáját, amit alig lehet fogni valahol. De az már tényleg nevetséges, ahogy a meccseket választják folyamatosan. Ma este például egyetlen találkozónak lenne még tétje a továbbjutás szempontjából: a Sahtar–Lyonnak, ami ráadásul egy igazi ki-ki meccs lesz a második helyért. Na, azt természetesen nem közvetítik sehol.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
20784 levél
Válasz 18.11.23. 08:23 #3944
Pyrogate
Meg ahogy 3 éve maradtunk le az egyenes kijutástól (török-izland). Aztán mégis így volt jó, megjártuk a nehezebb utat is.
Szenvedély nélkül a foci halott.
32632 levél
Válasz 18.11.20. 23:19 #3943
szbszig
Hát, nem jött össze. A skótok nyertek ugyan, de a románok is idegenben. Úgyhogy csak harmadik legjobb másodikak lettünk, és ezzel a negyedik kalapból várjuk az Eb-sorsolást. Pont úgy, ahogy tavaly a Nemzetek Ligája sorsolásánál is egy hajszállal maradtunk le a B-ligáról...

Mondjuk az egész rendszer felettébb elbaszott. Kezdve attól, hogy a montenegróiak nem is nagyon akartak támadni és kiegyenlíteni, mert ha véletlenül kapnak még egy gólt, akkor meg kiesnek a C-ligából. Egészen addig, hogy ilyen kurva bonyolult számításokkal kell meghatározni a rangsort, miközben mi például már két napja befejeztük az egész sorozatot, és semmi ráhatásunk nincs a továbbiakra. Persze ne sírjon a szánk, hiszen a második helyet meg ajándékba kaptuk azzal, hogy az észtek nyertek Görögországban...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
20784 levél
Válasz 18.11.19. 08:40 #3942
Pyrogate
Románok és izraeliek ellen szurkolni? A magyar szurkolói szcénát ismerve ez sokaknak nem fog nehezére esni

Amúgy tegnap az első félidőben nagyon egyben voltunk, jól játszottunk, ha nincsenek a kényszerű cserék, a másodikban szerintem újítottunk volna, így csak simán elfáradtunk.
Szenvedély nélkül a foci halott.
32632 levél
Válasz 18.11.19. 01:23 #3941
szbszig
Jelenleg ugye versenyben vagyunk a két legjobb csoportmásodik hely valamelyikéért. Nem teljesen precízen, de a három másik csoportból nagyjából ilyen eredmények kellenek, hogy az ottani második helyezett mögöttünk végezzen a rangsorban: a skót–izraeli meccsen hazai győzelem; a ciprusi–norvég meccsen hazai győzelem; a montenegrói–román meccsen hazai győzelem vagy döntetlen. Ezek közül a második eléggé esélytelen, szóval a 3. csoport másodikját aligha előzzük meg, akár a norvégok, akár a bolgárok lesznek végül azok. Szóval ha el akarjuk csípni a második legjobb második helyet és az ezzel járó harmadik kalapos kiemelést az Eb-selejtezők sorsolásán, akkor nagyon kell drukkolni kedden a skótoknak és a montenegróiaknak.
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
16825 levél
Válasz 18.11.18. 22:52 #3940
ufodani
Egyben sztem utolértük az EB-i teljesítményt. A hajtás, a rengeteg futás ( az se lenne baj, ha mindezt tartalommal, tudatossággal töltenénk fel ), önbizalom növelő 2 meccs volt. Rossival mindenképpen fejlődtünk.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
32632 levél
Válasz 18.09.11. 23:28 #3939
szbszig
Azért figyelitek, remélem, hogy a luxemburgi meg az andorrai válogatott hogy megtáltosodott, mióta játszottunk velük. Előbbi százszázalékos (4-0 Moldova, 3-0 San Marino ellen), de utóbbi is veretlen még (0-0 Lettország, 1-1 Kazahsztán ellen). Lehet, nekünk is át kell majd értékelni azokat a kínos vereségeket ellenük?
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
16825 levél
Válasz 18.09.11. 22:45 #3938
ufodani
Gratu a győzelemért. Az első jobb volt, a második gázos.
Nagyon érdekel, h hogyan tovább.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16825 levél
Válasz 18.09.11. 21:53 #3937
ufodani
3 éve itthon a román zászlót vicceltük.... Na de 3 éve. Ez mi?

Egész tűrhető, magunkhoz képest.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
19674 levél
Válasz 18.09.11. 21:17 #3936
LiT
Miért nincs közönség? Nem olvastam utána.

Amúgy brazilos gólt lőttünk. Durva volt!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
16825 levél
Válasz 18.09.11. 20:29 #3935
ufodani
Na hajrá, üssük a görögöket, a 0 nézőszám garantált, a fütyülés így nem lesz akadály.
f2f csak ketten. Mutassuk meg!
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1329 levél
Válasz 18.09.11. 15:27 #3934
quervo
Az NSO-n mindig leadtam a "te hogy állítanád össze a válogatottat"-szavazatomat, most nem tudtam összeszedni egy kezdőcsapatra valót. Hogy lehetünk annyira mélyen, hogy abban bízik mindenki, hogy Dzsu aláír egy arab klubhoz, és akkor játszhat a válogatottban? Inkább állítsuk ki a Paksot Gulácsival kiegészülve, azok legalább hétről hétre együtt edzenek, full magyar a keret.

Sírtam, amikor Stieber beemelte a második gólunkat az osztrákok ellen, most úgy néztem félszemmel a meccset, hogy ha véletlen egyenlítünk, azt max tudomásul veszem. És a legszomorúbb az lesz, ha Rossi belebukik ebbe, többre hivatott az a pali.
16825 levél
Válasz 18.09.11. 14:21 #3933
ufodani
borzasztóan nagy lemaradásunk van
vastaggal kellett volna szednem, ez a lényeg. A harminc pedig nem pontosan 30, a qka csapatoknak is voltak fellángolásai, a folytonosság, a stabilitás, a szinten tartás hiányzik nagyon.
( Attól, h a szart néha csinosítják, attól még szar marad. )
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
20784 levél
Válasz 18.09.11. 14:16 #3932
Pyrogate
Ezzel sem vagyunk előrébb, sőt néha olyanok is mondják, akik felelősek érte. Másrészről 30 év alatt azért voltak eredményeink, legalább középcsapat voltunk, most meg az alján vagyunk Europának.
Szenvedély nélkül a foci halott.
16825 levél
Válasz 18.09.11. 13:45 #3931
ufodani
egy perce olvastam Lőwtől, aki most egy tucatcsapat másodedzője ( PSG )
c-p
„Nem várhatunk nagy csodákat a magyar válogatottól: az elmúlt években borzasztóan magasra tettük a mércét, és túlzóan nagyok voltak az elvárások. Meg kell érteni, hogy közel harminc év kiesett, annyira el lett hanyagolva a labdarúgásunk minden téren, hogy borzasztóan nagy lemaradásunk van”
Ennyi.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16825 levél
Válasz 18.09.11. 13:41 #3930
ufodani
De bárkiét, itt mindenki egyről beszél, arról, h szar húgy fos maga a játékosállomány.
És ez a jövőben is így lesz, nincs egy ( alapból több kéne! ) tehetség sem, ha lenne, már játszatni kéne.
Annyira lerágott velős csont, h hiába akarja még vki kiszürcsölni belőle a lényeget, csak a behorpadt homlok jelez, h már hosszú évekkel ezelőtt kiszívták.
Persze az optimizmus rendben van, a realitással vannak gondok. Egy egy játékos néha megmondja de ők sem tudnak érdemben változtatni.
Na jó hagyom, csak mindig felkúrom magam.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16825 levél
Válasz 18.09.11. 13:25 #3929
ufodani
és mielőtt azt mondod, h akkor fejtsem ki. Nem akarom ismételgetni magam nézz rá ezekre
#3888 / #3907
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16825 levél
Válasz 18.09.11. 13:16 #3928
ufodani
Nem érted. Vagy nem akarod.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
11818 levél
Válasz 18.09.11. 13:01 #3927
Star Wars
Miért lenne mindegy? Van egy adott játékosállomány, baromira nem mindegy, hogy kiket játszat, milyen taktikai utasításokkal, milyen felállásban... mint akármelyik másik csapatnál! Ahhoz, hogy az adott játékosokból a maximumot tudja kihozni, egy hozzáértő ember kell, akinek van tapasztalata, és már bizonyított.
Life's a bitch and then you die. That's why we get high. 'Cause you never know when you're gonna go
16825 levél
Válasz 18.09.11. 12:47 #3926
ufodani
Tök mindegy ki a szövkap!!!!!!!!
Már hosszú ideje tök mindegy ki a szövkap.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
11818 levél
Válasz 18.09.11. 12:44 #3925
Star Wars
Szegény Rossi mestert egyből mélyvízbe dobták, nem könnyű eredményeket hozni, amikor nincs meg a válogatott alapja, mint annak idején Dárdainak, hogy vissza tudott nyúlni az Egervári-féle válogatotthoz. Épp ezért gondolom, hogy annak ellenére, hogy ezek tétmeccsek, másodlagos az eredmény. Nem szabad abba a hibába esnünk, hogy ne legyünk legalább annyira elnézőek Rossival, mint Leekensel, csak azért mert ő barátságos meccseken kezdett. Alapvetően biztatónak találom a hozzáállását, meg azért le is tett valamit az asztalra a Honvédnél és Dunaszerdahelyen is.
Life's a bitch and then you die. That's why we get high. 'Cause you never know when you're gonna go
11818 levél
Válasz 18.09.06. 10:34 #3924
Star Wars
Eddig tetszik, amit Rossi csinál.
Life's a bitch and then you die. That's why we get high. 'Cause you never know when you're gonna go
16825 levél
Válasz 18.06.22. 21:55 #3923
ufodani
Nem ide.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16825 levél
Válasz 18.06.21. 09:35 #3922
ufodani
Azért ez már több tíz év
Az alapanyag a probléma.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1329 levél
Válasz 18.06.20. 01:47 #3921
quervo
Kidobtunk fél évet a kukába. Hajrá, Marco!
3633 levél
Válasz 18.03.23. 22:49 #3920
Raistlin666
Disneyland velünk van egy csoportban? Ha igen akkor látok esélyt...arra hogy Plútó is betalál ellenünk...
32632 levél
Válasz 18.03.23. 21:54 #3919
szbszig
Ilyenkor örülök, hogy barátságos meccseket nem szoktam nézni. Mondjuk ha így megy tovább, a Nemzetek Ligáját sem fogom...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
1906 levél
Válasz 18.03.23. 21:34 #3918
GeryG
Én egy hotelben néztem a meccset és 0:2-nél olyan hangosan felröhögtem, hogy a szomszéd szobából átjöttek megnézni, mi történt...

És, ami a legszomorúbb: hogy ezen már tényleg csak röhögni lehet, persze azt is csak kínunkban...

A végén meg nem tudtam eldönteni, hogy a tolmács nem tud angolul és csak elcsípet szavakat fordítgat le vagy ez a Lekensz manusz ennyire fogalmatlan... öt percet beszélt, abból négy percen keresztül arról, hogy ő mennyire örül ennek meg annak? MINEK LEHET ITT ÖRÜLNI?!?!
1168 levél
Válasz 18.03.23. 19:53 #3917
Laccy93
Félidő 1-3. Gyenge kezdés után erős visszaesés Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek inkább, úgyhogy nevettem. Ez már a vicc kategória.

Amúgy meg csak altatunk, meg ez csak felkészülési meccs, nem most kell villogni, ez egyértelmű!!!
Az utóbbi időben csak nagyon ritkán fejezem be, amit elk
3633 levél
Válasz 17.11.10. 20:44 #3916
Raistlin666
Kedden mi is egy góllal kaptunk ki teremben...más kérdés hogy mi 8 óra meló után is hajtottunk az utolsó másodpercig, hogy mi tegyük be az aranygólt (lejárt az idő és hirtelen halálra váltottunk)...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.