Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Sorstalanság

1567 levél
Válasz 06.02.18. 11:30 #172
Marv
Na nekem se a könyv, se a film nem tetszett!

A nézőpont és ahogy megpróbálja megközelíteni ezt a témát az érdekes és talán még tisztelendő is, de a cselekmény és a leírás nekem nagyon nem tetszik.

A film meg... nem fejtem ki, de nekem olyan "mű"-nek tűnt. Számomra az egész filmből sugárzott az, hogy "én itt most azt akarom, hogy sírjon a nép ezért idebiggyesztek egy kis drámai zenét (ami szar a filmben), meg drámaian szenvedő zsidókat meg kameraállást." Szóval abszolut nem éreztem együtt velük, nem hatott meg a tálalás. Pedig szoktam könnyezni filmeken! De ez valahogy nem.
http://www.youtube.com/watch?v=o2zCon5n7PI&NR=1 :P
142 levél
Válasz 06.02.18. 07:02 #171
Arne[e]
Üdv.
A filmet megnéztem és nagyon tetszett, mivel a II. világháború a kedvenc témám a világtörténelembe.A könyvet sajnos még nem olvastam, pedig egy kirándulás alkalmával megpillantottam.Meg is vettem volna.
De mindig közbe jön valami.Amint kézhez kapom, azon nyomban el is fogom olvasni.
Sonata Arctica - I Want Out
332 levél
Válasz 05.03.17. 16:12 #170
Bagaméri
Na látod ízlések és pofonok nekem pl. nem teccett.
"Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar"
2626 levél
Válasz 05.03.16. 18:50 #169
Rauros
na az előbb láttam a filmet, és teljesen a hatása alatt vagyok!
nem hittem volna, hogy ilyen durva mértékben visszaadja a könyv hangulatát, és mondanivalóját. Igazán nem értem, hogy mit fikáz rajta a sok ember. Mind a szereplők játéka, mind a képek, nagyon ütnek! A zene is ott van, egyedül a rendezés lehetne jobb néhol.De minden elismerésem !!
Mert ők nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy mi tudjuk...
1021 levél
Válasz 05.02.23. 20:26 #168
Lt. Ronald C. Speirs
Ez most mind a kettőtöknek szól!
Szerintem nem érdemes olyan dolgon vitatkozni, ami csak ellentéteket szül!
Ha már valamilyen liberalizációban élünk, próbáljuk úgy elfogadni a másikat, ahogy van!
Valamint az egymás iránti tiszteletet tartsuk be, ha már kitalálták a kultúrát! Ne rontsuk le ilyen semilyen, bunkó beszólásokkal!
Inkább fogadjuk meg: Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!

Ne pedig azt, hogy ha megdobnak kővel, dobd vissza kettővel!

Peace.... 70-es évek nagy találmánya!
Ronald "Bloody" Speirs
1021 levél
Válasz 05.02.23. 20:22 #167
Lt. Ronald C. Speirs
Nem gondolod, hogyha valaki erre filmre megy el, és megnézi, akkor valamilyen szinten azonosul a német tisztekkel? Mert ha jól átgondolom, akkor ezt is vehetjük példaként, akárcsak a rabló-pandur filmeket, vagy a most készülő "Tolvaj" filmeket! Kb ugyan az történne, mint a kocsilopásos esetnél, ha belegondolunk!
Szerintem sokkal inkább függ az embertől az, hogy felveszi-e magára, vagy elengedei a füle mellett!
Tulajdonképpen minden ma készülő film valaminek a propagandája, legyen az hadsereg, politika, vagy pepsi cola!

Ronald "Bloody" Speirs
332 levél
Válasz 05.02.23. 20:08 #166
Bagaméri
LOL nem is szoktam sokat írni, nagy vitákba bonyolódni, tehát nem is olvashattál "nagy szavakat" tőlem. Honnan tudod hogy mire mondtam? Honnan veszed hogy mit tartok "műveltségnek" ? És ki mondta hogy én annak tartom magam? Mit zavar téged más véleménye? Csak mondtam vmit amit én gondolok. Bírom hogy egyesek mennyire túlreagálnak egy mondatot...
"Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar"
21647 levél
Válasz 05.02.23. 18:28 #165
padavan
Támadásról szó sincs, éppen hogy le akarom zárni a vitánkat. Igaz, első hozzászólásaimban, amiket hozzád intéztem, kissé elvetettem a súlykot, de én már csak ilyen vagyok: Meggondolatlanul, hirtelen haragból, öt percet sem várva reflektálok. Ez talán hiba. De megismerve engem, talán megbocsájtható. Remélhetőleg.
Természetesen nem gondolom komolyan, hogy bunkó, sötét parszt vagy, ezen jelzők mindösszesen haragom kétes ízű töltelékeként szolgáltak. Elnézést is kérek érte.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2326 levél
Válasz 05.02.23. 18:16 #164
Osmium
Ha számodra az a műveltség és értelmesség fő ismérve, hogy minél több idegen eredetű szót használ valaki, akkor gratulálok kedves Bagaméri. Azért javaslom olvasgasd a hozzászólásaidat összehasonlítva másokéival. És majd ha megütsz egy bizonyos szintet, inkább akkor próbálj dönteni 2 fórumozó színvonaláról. Mellesleg szerintem erény, ha valaki MAGYARországon MAGYAR fórumon minél kevesebb idegen szót használva, minél közérthetőbben fogalmaz és ha végiggondolnád, nemigen tudnék reagálni padavan hozzászólásaira, ha az általa használt idegen szavakat (melyeket te 'műveltségnek' tartasz) nem ismerném. Az 'értelmes mondat'-okról pedig annyit, hogy persze kell egy bizonyos fokú agyi kapacitás ahhoz, hogy megérts egy összetett mondatot. Sajnálom, ha ez neked nem mindig jön össze.
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2326 levél
Válasz 05.02.23. 18:09 #163
Osmium
Én is lezárom ezt itt most, hozzátéve, hogy te is pontosan ugyanazt, ugyanúgy teszed velem, mint én veled, pár sorból ítélsz, szóval nem tudom miért pont ezt írtad le és pont ezzel akartál védekezni (támadni?).
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
3275 levél
Válasz 05.02.23. 17:58 #162
FOxygene
Csak annyit akartam hogy ez egy olyan film ez az a téma amin max elérzékenyül az ember,aztán a moziból kifele menet a haverokkal pár szóban kommentálja a rendezést hogy mi volt szép jelenet,ügyes nagyhatású fogás,mi volt gagyi hol voltak hibák,talán még a színészekbe is beleköt ha szemetszúróan bénák.

ennyi kész,
érezni ahogy a könny fátyolosítja a szemet,és csendben elgondolkodni rajta.
Ezért készült.

És véletlenül sem kérdőjelezni meg,támadni meg az eredendő és örökkön aktuális "téma" egyik feldolgozásának tértől és időtől független sokkoló lélekérlelő voltának ilyenforma bemutatását.

Addig örüljünk ameddig nem a tolvaj és a gyilkos a "hős" a vásznon.
Lásd a magyar Bonnie és Clide(hogy írják?) vagy a készülő "OTP-fosztogató manus"-os mozit.És utánna csodálkoznak a készítők hogy a mozi előtt parkoló autójukat ellopja pár tizenéves suhanc,mert az olyan "izgi".

Dühítő hogy micsoda emberek kerülnek a nyílvánosság elé ahogy nem érzik a felelősséget a tetteiknek a szavaik tömegekre főleg a fiatalokra (magyarán a jövőnkre) gyakorolt súlyát.

most,még.
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
21647 levél
Válasz 05.02.23. 17:09 #161
padavan
De csak ha akar... Fórumon pedig nem akar.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
332 levél
Válasz 05.02.23. 17:04 #160
Bagaméri
Ha a kettőtök hozzászólását megnézem, padavan műveltebben tud írni és értelmesebbek a mondatai.
"Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar"
21647 levél
Válasz 05.02.23. 16:54 #159
padavan
Váltsunk akkor stílust...

Nem óhajtom folytani ezt az alapvetően értelmetlen ideológiai-világnézeti vitát, hiszen úgyis csak elbeszélünk egymás mellett.
Csupán a személyeskedő kijelentéseidre reflektálnék pár sorban:

1. Nem akarok én korlátozni senkit, de a totáls szabadság az nem más, mint szabadelvüség, vagyis szabadosság, ebből pedig egyenes ágon következik az anarchia. Nem valami csillogó jövőkép szerintem.

2. Nincs árja vérem. Látod? Épp a származásom miatt éppen te, a nagy liberális - legyetek velünk toleránsak, miközben diszkriminálunk mindenkit - kényszerítenél egy olyan sketulyába, amihez semmi közöm.

3. Baklövés, hogy csípőből lesötétezel, nem ismersz, láttál pár sort tőlem, azok pedig olyan, vázlatnak is rossz fejtegetések, amelyek még csak az eszmeiségem magjának a külső burkát sem sértik fel. Magyarul: Abszolute nem ismered az okokat és indokokat, abszolute nem ismersz, mégis valami kőbunkónak állítasz be, pusztán néhány sor miatt. Mi ez, ha nem ostobaság?

4. Az írás stílusomról: Ha komolyan gondolod, hogy a meg nem említett lapokban is így írok, akkor te valóban kissé ... hmmm... korlátoltan, de legalábbis prekoncepciókkal terhesen közelítesz meg. Ez egy webes fórum. Amolyan mindenki lelki szemetesládája. Nem publikációkat írnak ide az emberek és nem lesz senki mértékadó publicista azzal, hogy esszékbe öntve fejti ki gondolatait a San Andreasról, vagy a GeForce 6600-ról. Hírtelen gondolatok, hirtelen ötletek tárháza ez, amelyben a hanyagság szabadsága is megadatik, én pedig élek vele.
Egyébként szerény véleményem szerint kizárólag az kritizáljon mást, aki azon túltesz és van egy olyan gyanúm, hogy mivel még olvasói levél szintjén sem léptél be a média világába, így hát minimum zseni vagyok - persze hozzád képest - ami az írást illeti.

Ennyi lenne. Próbáltam nem személyeskedni, ha mégis megtörtént, az csak amolyan kontraszerü ellenpassz volt, amiért esetleges sértődésed esetén most, jó előre is elnézést kérek.

Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2326 levél
Válasz 05.02.23. 16:33 #158
Osmium
Erre a hozzászólásodra pedig szintén a naptejet javaslom. Jót tesz a fenistil gél is.
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2326 levél
Válasz 05.02.23. 16:31 #157
Osmium
'Ezért lennénk náci lelkületűek? Ugyan már… Senki nem akar kiírtani senkit, csak vannak elvárások, amelyeknek MINDENKINEK kivétel nélkül meg kell felelnie. A cigányoknak és zsidóknak is. Békés egymás mellett élés, élni és élni hagyni. – Ez mindenkire, tehát a kissebségekre is érvényes!!!'

Azért az szánalom, hogy élni meg élni hagyni-ról beszélsz miközben szeretnél korlátozni másokat. Egy fél szóval sem mondtam, hogy az értéktelen, bűnöző embereket támogatom. Ugyan úgy utálom őket, mint te. Mindenki, aki bűncselekményt követ el, illetőleg ingyenélő kis senki, ugyanúgy kell megbüntetni! De nem származás alapján!!! Pont én beszélek a békés egymás mellett élésről és nem te! Te korlátoznád az embereket olyan dolgokban, amiket én alapvető joguknak ismerek el! Az nem békés egymás mellett élés, hogy majd te (meg az általad említett, állítólag igen növekvő számú elvtársaid) megmondják másoknak, hogy hogyan éljenek. Igenis vannak homoszexuálisok, meg drogosok, meg vannak nem kívánt terhességek. Te sem tehetsz róla például, hogy így hajt az az árja véred, barátom. Így születtél. Az abortuszról meg a drogról is az a véleményem, ami. OLvashatsz róla a drogos topikban, de ne hidd, hogy egy hangyányit is érdekel, hogy te kit meg hogyan nézel le ezért.

Kibújt azért a szög a zsákból, mikor a származásodról írsz-köszönöm! Ez volt a cél. És továbbra is azt mondom, nem létezik a kollektív bűnösség elve és emiatt egy cseppet sem vagyok ostobább nálad. Ugyanis pont a fordítottja létezik: a kollektív bűnösnek-érezzük magunkat elve. Én pl nem érzem magam bűnösnek miatta, de már ha téged nézünk, felerészt német vagy és háborogsz, mint a tenger, ha a holocaust szóba kerül. Hát nem vicces? Azt hiszed talán én hibáztatom a németeket kollektíve? Vagy a zsidók? Ugyan. TE veszed magadra, a többivel együtt. Azt sem mondtam, hogy nem tudom elviselni a hozzád hasonló sötéteket. El tudom, eddig is el tudtam. DE mindig meg fogok nyilvánulni ellenük, mikor találkozom velük. És soha nem fogok pl megfutamodni, mint ahogyan azt te szépen elképzeled magadban. És a korodhoz képest igazán gyermeteg a viselkedésed, már ha igaz amit írsz magadról az infódban. A foglalkozásodat tekintve pedig egyenesen égő, ahogyan írsz....de gondolom ott, ahová írsz, ez nem számít.

Utolsó gondolat:
Még szerencse, hogy egy cseppet sem igaz, hogy a te fajtád gomba mód szaporodna bárhol is a világon. Szererncsére azokon a helyeken, ahol érzelmileg intelligensebb emberek élnek, még mindig kisebbségben van a szélsőjobb, mint ahogy itt is, ez a szánalmas kis kezdeményezés amit pártnak neveznek, a közelébe sem kerülhet a kormányzásnak. Akárhogy is fáj, ez így is fog maradni, ha rajtunk múlik. Szóval te egy igencsak kissebbségben lévő nézetet valló valaki vagy, nem értem hová szeretnél úgy ugrálni. És még egyszer: én nem értek azzal egyet, hogy csak a holocaust volt az egyetlen szörnyű dolog a világtörténelemben. DE -ahogy azt ugyanitt korábban kifejtettem- keresztesháborús törekvésekről nem hallani, míg zsidógyűlöletről igen. Ezért nem pl. a keresztesháborúk borzalmairól hallunk annyit. De én nem zárkózom el a többi szörnyűség emlegetésétől sem, mert csakis ezek a múltbéli rossz dolgok emlékeztethetik a jelenben élőket arra, miként is kéne embernek maradni. Amiről nem beszélnek, az ijesztően gyorsan feledésbe merül.
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
1021 levél
Válasz 05.02.23. 16:14 #156
Lt. Ronald C. Speirs
Jó, nem is azzal van gondom, hogy nem volt igaza, vagy, hogy volt-e, hanem azzal, hogy lesüllyed egy primitiv szintre, ha igy válaszol!
Több tiszteletet kéne kölcsönözni... sztem!
Miért kell agresszióból válaszolni...
Osmium szerintem tök normálisan felmérte a helyzetet, és nem állt le vitatkozni... Okos enged, szamár szenved alapon...!
Ronald "Bloody" Speirs
332 levél
Válasz 05.02.23. 14:15 #155
Bagaméri
Eyáltalán nem volt erős, NAGYONIS igaza van
"Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar"
1021 levél
Válasz 05.02.23. 00:06 #154
Lt. Ronald C. Speirs
Tehát a Rendszergazda mindent lát.... és nem szól bele? Vagy mindent lát, és amibe akar beleszól, de mindenkinek szive joga, hogy mit ir le?
Vagy mit akartál ezzel kifejezni?
Ronald "Bloody" Speirs
1021 levél
Válasz 05.02.23. 00:03 #153
Lt. Ronald C. Speirs
Ij de hülye vagyok.... Neo tényleg újat jelent... bazz, nem tudom miért irtam le, pedig pont azt akartam, hogy a Neonáci a régi eszméket vallók, akik nem tanultak a múlt hibáiból.... Áhhhhhhh

Elnézést! Csak már túl akartam lenni rajta...

Mégegyszer bocsi!
Ronald "Bloody" Speirs
3275 levél
Válasz 05.02.22. 23:10 #152
FOxygene
korreksön:
Neo=új

Olvasva az utóbbi hetek napok PCDome-os termését eszembejutott(mikor ne jutna eszembe?)hogy valaki akit okos biztos alapokon álló lelkes halálosan komoly embernek tartok mondotta egyszer egy "internyúl"ban:
"Mindenki a karnyújtsányira lévő környezetéért felelős"
És ez nagy igazság és áttételesen értendő,a fórum mint eszköz jelentősen megnyújtja ezt a kart.
Ha tehetném egy kiadós "system shock" keretében mindenkinek feltölteném a kis rezidens progit a memóriába ami ennél az embernél is folyamatosan működik a háttérben.

Mert a szerver minden egyes műveletet log-ol.
Akiknek valaha megengedték hogy ha másodpercekre is de betekintsenek a moderátori felületre és onnan kövessék nyomon az eseményeket azok állítják hogy még azt is log-olják amit így ezzel a kar-implantátummal tevékenységünk folyományaként áttételesen de szándékosan végrehajtottunk a a másik USER-en.
Kijelentkezéskor a rendszergazda átnézi ezeket a log-okat velünk együtt.A témábavágó szakkönyvek az első kiadásoktól kezdve és a rendszergazda korábban papírravetett könyvbeszedett mondatai számtalanszor írnak erről,vagy elfogadjuk ami ezekben van vagy nem.
Nagy nagy bátorság kell ahoz hogy ne vegyünk róla tudomást.
Az nagyonöreg fórumozók közül rengetegen félőrülten térdelnek
a rendszergazda vmelyik házának előszobájában és keresik a rendszergazdát és korai fórumok százain elvesztett önmagukat.

Ha burkoltan cselesen bár de úgygondoltam muszáj ezt tudtotokra adnom.

Egy ilyen témájú filmben a rendezésbe a színészi játékba lehet belekötni,semmi másban ellenszegülni ellentmondani és felszorozni
nagyobb régiókra nem érdemes,a saját érdekünkben,és a többiek,mindannyiunk személyes egy-formán esendő uccsó kijelentkezésünk pillanatának érdekében.
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
1484 levél
Válasz 05.02.22. 22:34 #151
Neurotoxin
Holnap végre megnézem a hawerokkal.....fura módon a plázában majd megpróbálok véleményt is alkotni. 1ébként hihetetlen ,hogy mi megy mostanság itt a fórumon....csak olvasgatom a hszokat ,de nem tudok hozzászolni az anyázáshoz
More fun, less brutality.
1021 levél
Válasz 05.02.22. 21:27 #150
Lt. Ronald C. Speirs
Náció: nemzet, nép (régiesen, esetleg kissé gúnyos, lenéző mellékzöngével). Latin szó: rokona a - nacionálé és a - nacionalista.

Nacionálé: a személyi adatok összessége. (= származás, rokonság, ténykedés). Latin eredetű (tkp. nemzetség), régies szó. Rokonai a - náció, nacionalista.

Nacionalista: nemzeti, a nemzeti érzést és érdekeket minden más fölé helyező, olykor más nemzetek és nemzetiségek rovására érvényesitő. Főnév is, melléknév is.

Nacionalizmus: a nemzeti eszme, ez lehet haladó, ha az idegen vagy gyarmati elnyomás ellen küzd, a nemzeti állam megteremtéséért. A polgári nacionalizmus reakciós irányzat, a nemzeti érzés túlzott felszitásával a belső társadalmi bajokról tereli el a figyelmet, célja lehet más nemzetek leigázása, gyarmatositása, a saját nemzetiségek elnyomása is. Szélsőséges formái a - Sovinizmus és - Nácizmus. (A nacionalizmus gondolatát Sztálin fogalmazta meg, ami nem ez! Ez csak egy előitéletes, felületes, durrva és rosszaló megjegyzés a nacionalizmusról!)

Nácizmus: a német nemzetiszocializmus - Fasiszta eszméja, amely a nagytőke korlátlan uralmát teremtette meg az egyéni szabadság megsemmisitésével, a tömegek elégedetlenségét pedig néhány felszines szociális intézkedés mellett a - nacionalista indulatok felszitásával ("a német felsőbbrendűség"), faji uszitással (-árja) és hóditó háborúkkal igyekezett leszerelni. A német Nazionalisozialismusból lett "becéző" szóalak.

Fasizmus: az imperialista nagytőkés réteg nyilt terrorista diktatúrája (-impérium, -terror, -diktátor) a haladő erők szétzúzására, igazi célját a szélsőséges - nacionalista és faji uszitással, "birodalmi" eszmékkel és háborús terjeszkedéssel leplezi (- nácizmus).

Fasiszta: a fasizmussal kapcsolatos eszméket valló egyén.

Antifasiszta: a fasizmussal szemben álló, ellene harcoló egyén. Olasz eredetű nemzetközi szó a fascióból (a.m. nyaláb) ered. Ez a latin fascesre utal, a vesszőnyalábbal kötözött bárdra, amelyet az ókori római konzulok előtt hordoztak a közhatalom jelképeként. Az olasz fasiszták, akik 1925-ben jutottak hatalomra, ezt választották jelvényükül, mivel vezérük, Mussolini, az ókori Itália hatalmának visszaállitásáról ábrándozott.

Neonáci: a náci szó és jelentés ellentéte.

Idézetek: Magyar Értelmező Kéziszótár...
Tehát minden Náci Nacionalista, de nem minden Nacionalista Fasiszta!
Ronald "Bloody" Speirs
1021 levél
Válasz 05.02.22. 21:03 #149
Lt. Ronald C. Speirs
Ez egy kicsit erős volt...
Lényegében egyet értek a nácikról folytatott gondolatmenetednél, de azért a fehér, keresztény emberek sem rózsaillatúak.... Igaz hiába próbálják a kölnit... a szar, akkoris szar marad!
Ez mindenkire vonatkozik, fehérekre, négerekre, mongoloidokra, zsidókra, cigányokra, keresztényekre, reformátusokra stb...
Szeretnék élni egy mondattal, ami nem tőlem származik, de jó gondolat, valamint valamilyen igazságot is hordozz magában: az emberek virusok... (Mátrix, mellesleg utálom ezt a filmet, de van benne némi elgondolkodtatni való)
Amellet, hogy emlősök vagyunk, szinte mi vagyunk az egyedüliek a földön, akik saját fajukat irtják pusztán hatalomvágyból, területfoglalásból, és holmi papirdarabért, vagy annak elektronikusan megjelent formájáért (dematerizált formájáért), röviden a pénzért! Inkább dögöljünk ki erről a földgolyóról, mint elpusztitsuk azt....
Sajnos, szánalmasak vagyunk mi emberek!
De lehet, hogy csak én gondolom igy!
Ronald "Bloody" Speirs
332 levél
Válasz 05.02.22. 14:26 #148
Bagaméri
Erről az a vélemyényem hogyha valaki lenáciz valakit, (mint ahogy velem is megtörtént a suliba mer nem kedvelem kertész pityót)
az nézze meg a szótárban mi a pontos fogalma a nácinak. Nem hiszem hogy az lesz odaírva: az aki csúnyán néz/mond vmit a cigányok illetve más egyéb népekre.
"Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar"
332 levél
Válasz 05.02.22. 14:23 #147
Bagaméri
Azta wing nem hiszek a szememnek milyen marhát írtál.
"Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar"
21647 levél
Válasz 05.02.22. 13:20 #146
padavan
„Én nyugodt szívvel fogok a jövőbe tekinteni (ez ügyben) amint az utolsó náci lelkületű is eltűnik a föld színéről.”

Kérdés, hogy szerinted ki a náci lelkületű. Az, akinek tapasztalati úton alakultak ki erős ellenérzései bizonyos népcsoportokkal szemben? Mondom: Tapasztalati, nem előítéleti, ugyanis szerettek azzal jönni, hogy aki okádik a cigóktól meg zsidóktól, az előítéletekből indul ki, holott ez egyértelmüen nem igaz. Érdekes, hogy a teljes népességet tekintve a legtöbb ember épp ezt a két csoportot utálja a leginkább. Ezek szerint mindenki hülye náci. Még véletlenül sem arról van szó, igaz, hogy a cigányok meg a zsidók maguk a tökéletesség, afféle áldozati bárányok, akiket csak simogatni szabad? Vajon miért nem lehet nyíltan is kritizálni „ezeknek” a nyilvánvalóan rossz és a társadalomra GLOBÁLISAN káros tulajdonságait, tetteit??? Miért nem???
Akkor már náci vagyok, ha kimondom, hogy a zsidók egyértelműen kapzsi, a másikat lehúzó, dörzsölt szemétládák, akik mindent meg akarnak kaparintani maguknak, a többiek sorsával mit sem törődve?
Emberek, ez tény!!!
Náci vagyok azért, mert azt mondom, hogy a cigányok egy alja tetves banda, akik púp a társadalom hátán? Én vagyok a bűnös azért, mert tény, hogy „ezek” nem szeretnek dolgozni, nem tudnak beilleszkedni a társadalomba, megbízhatatlanok és nem civilizált országba valók?
Emberek, ez tény!!!
Ezért lennénk náci lelkületűek? Ugyan már… Senki nem akar kiírtani senkit, csak vannak elvárások, amelyeknek MINDENKINEK kivétel nélkül meg kell felelnie. A cigányoknak és zsidóknak is. Békés egymás mellett élés, élni és élni hagyni. – Ez mindenkire, tehát a kissebségekre is érvényes!!!


„Ez a 'kollektiveszégyelljükmagunkat' csak az agyad szüleménye mert senki nem mondott soha ilyet. Valami gáz lehet, hogy így magadra veszed, nem? Csak nem náci családból származol kicsi rigó? Vagy különben meg mit sipákolsz úgy?”

Ha te azt mondod, hogy nem létezik a kollektív bűnösség ele, akkor ostobább vagy, mint amilyennek engem próbálsz beállítani, kicsi rigó. Nem származok náci családból, hacsak a német vérvonal nem tesz egyből nácivá… Sipákolni meg nem szoktam, de ha mégis, pont te leszel képtelen arra, hogy elhallgattasd ezt a sipákolást. Ez van. Viseld, mert viselned kell, hehehe…
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 05.02.22. 13:04 #145
padavan
Stilusod tükre:

Te kis faszszopó!
Látom, mindenkit megtalálsz a tetü, kriptobolsi, neoliberális elmebeteg idióta nézeteiddel és olyan hangnemben pofázol bele a dolgokba, hogy az értékelhetetlen. Mint ahogyan minden bizonnyal te magad is csak egy suttyó kis agymosott buzeráns vagy, aki szerint nem bűn a kábszerfogyasztás és az abortusz sem több, mint egy technikai jellegű beavatkozás.
Öreg, ott és akkor képviselem a véleményemet - és adok hangot ennek -ahol és ahogyan csak jókedvem tartja.Beszólhatsz a fórumba, leugathatsz, te kis szarjankó, a legkissebb mértékben sem bírnak befolyásoló tényezővel a hányinger kis hsz-eid. Barátkozz meg a gondolattal, hogy egyre több ember szarja le magasról a fél évszázaddal ezelött történt dolgokat. Ugyanis a mában élünk. Generációk választanak el azoktól a bűnöktől és rémtettektől.

Emlkéezni kell, de nem MINDENNAP!!! Ezzel az erővel a világ összes rémtettét - ja, a komcsiékat is, meg a zsidóékat is - minden nap, állandó jelleggel tuszkolni kellene az agyakba, hogy "nesze, bazmeg, viseld"...
Mi a fasz bajod van, öreg? Túl sok Beszélőt olvastál? Vagy túl sok "jajaszegényzsidók" filmet láttál?
Mit zavar téged az, hogy nekem más a véleményem?
Megsúgok valamit: Tendencia - méghozzá dinamikusan növekvő - hogy az embereknek halálosan tele van a töke az általad sztráolt, kissé avittas témával. Világszerte, öreg. És ezzel együtt nő azoknak a száma, akik már egyértelmüen ferde szemmel néznek minden ilyesmit, illetve egyre nagyobb a kifejezett ellenszenv a zsidók iránt, talán éppen a kissé eltúlzott pr-tevékenységük miatt.
És ahogyan növekszik ezeknek az embereknek a száma, egy szép napon többségbe kerülünk. És akkor aztán jártathatod a mocskos pofádat.
Nem ígérem, hogy ez az utolsó hozád intézett hsz-em, mert tüzetesen átvizsgálom a múltkori ámokfutásodat és reagálni fogok arra, amire reagálni kell!!!
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1021 levél
Válasz 05.02.21. 22:47 #144
Lt. Ronald C. Speirs
Keressétek a háttérben az új kocsikat... légyszi, erősitsetek meg benne, hogy jól láttam a bemutatóban! plz. A jelenetet már leirtam alant, valamikor régen, a lényeg, hogy hazaér a srác, és ott nézi a főtéren, vagy hol, hogy mennyi minden nem változott, vagy változott, majd távolodik a kamera, nagytotál, és a háttérben, ahol végigmegy a gyerek az utcán, ott fordulnak be a kocsik... ha jól láttam!

Mellesleg a magyar nép, főleg a 40-es, 50-es korosztály nemzethű, nacionalista... ne csodálkozzunk miért, igy tök elfogadom, ha valaki nem kedveli a zsidókat, már úgy értem, hogy nem rasszizmus miatt, egyszerűen, nem szereti őket!

Nem hiszem, hogy Kalwa soviniszta lenne, inkább nacionalista... De nem hiszem, hogy ez sovinizmussal párosulna! Azt inkább hagyjuk az egyneműek gondolkodására!
Ronald "Bloody" Speirs
4513 levél
Válasz 05.02.21. 22:37 #143
Wing
Nem szükséges azt feltétlen hanyagolni, de a fontossági sorrendben első a haza és a nép, és ezt szerintem Te tudod a legjobban!

Btw nekiállok mégegyszer a filmnek, másodjára más szemmel fogok rá nézni, és megpróbálom felkutatni a hibás részleteket
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
4370 levél
Válasz 05.02.21. 22:31 #142
Kalwa
Baromság! Most nagyon a lelkembe gázoltál testvér. A gyűlölet hanyagolható és hanyagolom is. Ezek ellenére a tényeken nem változtat semmit ez.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
4513 levél
Válasz 05.02.21. 22:27 #141
Wing
Kalwa, az a baj, hogy neked a zsidók gyűlölete fontosabb, mint a saját hazád. Ez nem hazaszeretet, nem patriotizmus, hanem sovinizmus.
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
2705 levél
Válasz 05.02.21. 19:25 #140
hadzsi
Búk vaz gúd film vaz bed! Ájem heppi, ájem szuperheppi! Körülbelül ennyi a véleményem nagyvonalakban. Ala Katayama.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
4370 levél
Válasz 05.02.21. 19:18 #139
Kalwa
Jól beszélsz! Vannak még itt értelmes emberek szerencsére.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
4370 levél
Válasz 05.02.21. 19:16 #138
Kalwa
Sokat vártál tőle? ETTŐL? Nevetséges... remélem te sem gondoltad komolyan Én már az elején mondtam, hogy ez egy kalap szar! Csak azt sajnálom, hogy a film költségeinek a felét a magyar nép állta és ez felháborító!
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
332 levél
Válasz 05.02.21. 19:16 #137
Bagaméri

A sorstalanság könyvet miután elolvastam, hányingerem lett. Sokszor el kellett olvasnom egy oldalt hogy megértsem mit akar ez a majom író. Most nincs itt a könyv de a legtöbb mondat értelmetlen és kb. 1 oldal hosszú. Azonkívűl 50 ezer hazugság van benne. Ha most megbítnának, egy délután alatt különb könyvet írnék! Hogy a francba kapott ez érte nobel díjat? Őrület hogy még a suliban is ezt tanítják. A legjobban ezt bírtam: "Folytatni a folytathatatlan életemet" EZ ÜBERLOL volt!
Vally: ki nem fos le téged?
"Ezt a vad mezőt ismerem, ez a magyar Ugar"
4513 levél
Válasz 05.02.21. 19:01 #136
Wing
Ja ez igaz. Inkább azért zavar, mert sokat vártam tőle, és sokat költöttek is rá "ehhez" képest.
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
2010 levél
Válasz 05.02.21. 18:09 #135
Colussus
Miért röhögne? Egyébként tényleg egyetértek ebben, de vannak ennél sokkal rosszabb filmek is.
...non mollare mai...
1021 levél
Válasz 05.02.21. 16:58 #134
Lt. Ronald C. Speirs
Köszi a megértést és a segitséget!

A Párosújjú Patás Kérődző pedig én vagyok..., hogy nem figyeltem jobban!
Ronald "Bloody" Speirs
1021 levél
Válasz 05.02.21. 16:57 #133
Lt. Ronald C. Speirs
Nos, hogy most már tidom kezelni, akkor elkezdem... Mégegyszer ezerbocs... tényleg hülye voltam... Látod, az ego...
Na, hogy válaszoljak a feltett kérdésedre!
Aki ma nácinak gondolja magát, az nem tanult a múlt óriási faultjaiból, hibáiból. Mivel a mai magyar ..., hogy is mondjam neonácik, nem nácinak, hanem hungaristának, vagy skinheadeknek valják magukat, ezzel mentesülve a jogi következményektől, nem valószinű, hogy komolyan gondolják azt, hogy egy újabb szélsőjobboldali hatalomátvételt szeretnének, hisz amit a magyar nép egyszer megtanult ezalatt az évszázad alatt, biztos, hogy nem felejti el.... ezpedig, hogy ne engedjük a szélsőket kormányközelbe... mintha az anyósülésen ülnének ezek, és mindenképp bele akarnak markolni a kormányba... csakhát a gázpedál és a fék nem az ő lába alatt van...! Ezt kéne velük megértetni!
Én is akkor leszek nyugodt, ha végre abbahagyják a nyilas tisztelet adást, és zie heilezést, de addig, mig szabad akarat van, élni fog ez a szépnek nem mondható hagyomány. Ez ellen csak egyet tehet a magyarság, vagy a nemzet, vagy az egész világ, megpróbálja a negativ oldalakat hangsúlyozni a történelem órán... de akad egy két nebuló, akinek az apja, vagy anyja pont ilyen, és a saját arcára neveli a gyereket....!
Tehát esetleg egy diktatúra szüntetné meg a nácizmust... ami ugyan oda vezetne, mint a Holcaust, csak nem zsidókkal történne meg, hanem más gondolkodású emberekkel, és talán kevesebb áldozattal...!
Legalábbis én igy gondolom!
De ha passzivan kitartunk, akkor nincs akadája a jövőbetekintésnek! Szerintem!
Szerintem gumicsirke!
Ronald "Bloody" Speirs
2326 levél
Válasz 05.02.21. 16:51 #132
Osmium
Akkor jó. ez ment neked egyedül amúgy:
'Én nyugodt szívvel fogok a jövőbe tekinteni (ez ügyben) amint az utolsó náci lelkületű is eltűnik a föld színéről. Mert nem tudom feldolgozni hogy valaki a történtek után ezt az eszmét képviselje. Ez olyan a te szavaiddal élve, mintha valaki ma büszkén vallaná magáról, hogy ő keresztesháború-támogató és ő azt vallja hogy kéne még egy ilyen! Felfogtad remélem amit akarok mondani. Aki manapság nácinak érzi vagy vallja magát, az meséld el, nem ugyanazt szeretné, mint anno a régiek?'

Erre akár válaszolhatsz is. A hozzászólásnál szereplő VÁLASZ gombot használd és akkor látjuk mire írod amit írsz.
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
1021 levél
Válasz 05.02.21. 16:45 #131
Lt. Ronald C. Speirs
Szorry, nem néztem meg, hogy kiknek irtad az előzőeket, azt hittem mind nekem ment, mert csak engem emlitettél meg... Még új vagyok a fórumon, és nem nagyon vágtam, hogy mi mire való, melyik gomb, stb... De most már látom, hogy melyik ment nekem! Szorry az előzőekért, visszaszivom egytől egyig!

(Osmiumnak)
Ronald "Bloody" Speirs
4513 levél
Válasz 05.02.21. 16:30 #130
Wing
Jajj, megnéztem. Háát...

...

...ez nagyon gyenge volt

Ilyen csapnivaló színészi játékot, ennyi bakit, ennyire lélektelen, teljesen üres filmet rég nem láttam. Reméltem, hogy a hazai filmgyártás végre hírnevet szerez, de ezzel a filmmel csak egyvalamit értünk el: megint rajtunk röhög Európa
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."
4370 levél
Válasz 05.02.21. 14:53 #129
Kalwa
Bocsi nem neked szántam, hanem természetesen vallynak csak a kérdéseddel értettem egyett Nem hiszem, hogy vallynak kéne itt a méltóságról kiselődasát tartania, mert sokszor az övé a béka segge alatt van egyszinten kb.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
1340 levél
Válasz 05.02.21. 14:48 #128
zs0lt1kA^
na most irtam ide egy hosszu valaszt, aztan kitoroltem, mert nem teljesen ertelmeztem a mondandodat. szal az utobbi mondat kinek ment?
hhhhh
4370 levél
Válasz 05.02.21. 14:45 #127
Kalwa
Egyet értek a kérdéssel... szerintem te és a méltóság két külön dolog, de még a becsületesség is távol áll tőled
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
2081 levél
Válasz 05.02.21. 14:43 #126
Alfaproton01
nekem nem kell nagy bátorság, mert nem vagyok ilyen szélsőséges.
Kíváncsi vagyok a filmre és ha érzelgős lesz én sírni fogok rajt.
shit happens
1340 levél
Válasz 05.02.21. 14:32 #125
zs0lt1kA^
neked van meltosagod?:/
hhhhh
9771 levél
Válasz 05.02.21. 14:31 #124
vally
Valaki meg méltóságán alulinak érzi, hogy vitatkozzon ilyenekkel.
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
4370 levél
Válasz 05.02.21. 14:28 #123
Kalwa
Valaki legalább elmeri mondani a filmről, amit gondol
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.