Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Döntene, vagy hallgatna róla? http://www.azenorszagom.hu

21647 levél
05.02.09. 21:39 #89
padavan
Magyar Hírlap? LOL, a legszélsőségesebb magyar izé...sajtókiadvány... Tudom, mert foglalkozásomból fakadóan MO szinte összes újságja megfordul nálunk. A szerki nagy része szoci beállítottságú, mégis, ők is néha jókat röhögnek a Mahin.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
678 levél
05.02.09. 21:30 #88
Shaq
Szokásos nóta, de nincs kedvem válaszolni és soha többet nem is fogok, mert semmi értelme nincs. Ott hibáztam, hogy beírtam ide. (HVG-t és MagyarHírlapot olvasok, nem járok plázába) FULLSTOP
Only Easy Day was Yesterday!
21647 levél
05.02.09. 21:13 #87
padavan
Kiscsákó, nem akarok a sorok között olvasni, inkább próbálkozz leírni, mit akarsz mondani... Vagy az nem megy?
Neked nem böki a csőrödet semmi, mert egy érdektelen, nemtörödőm, nekemosztmindegy emberke vagy, ez az ideális manapság, a FogyasztóZombi.
Nekem azonban böki a csőrömet, ha hiányos öltözékű, megbotránkozóan viselkedő elmebeteg állat üvöltve istenítik a faszt és erről regél az a média is,, amit mondjuk a gyerekem így vagy úgy, de kikerülhetetlen módon néz.
Ki mondta, hogy legyilkolnám őket? Leszel szives nem a sorok közé lopni tőlem idegen mondatokat, kösszép...
Annyi lenne az egész, hogy éljenek úgy, mint bárki más, ne kelljen tudnom, hogy a szomszéd seggbekukit játszik a házmesterrel. Mert ha tudom, ebben az esetben félteni kezdem a gyermekemet és akkor esetleg a saját beleiket tuszkolom vissza a seggükbe,amit elözőleg a szájukon át téptem ki.
Qrvára nincs kedvem felvonulni, csodálom, hogy még vevők ezekre a nyilvánvalóan haszontalan dolgokra az emberek.
A liberálisok pedig valóban nem a barátaim. Elözőleg általam említett okok miatt sem. De ha neked tetszik a degenerálódás, uzsgyi a múútiplexbe meg a plázába oszt gyühet a tévékettő, mög a blikk.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
05.02.09. 21:07 #86
padavan
Kiscsákó, nem akarok a sorok között olvasni, inkább próbálkozz leírni, mit akarsz mondani... Vagy az nem megy?
Neked nem böki a csőrödet semmi, mert egy érdektelen, nemtörödőm, nekemosztmindegy emberke vagy, ez az ideális manapság, a FogyasztóZ
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1129 levél
05.02.09. 21:04 #85
Lelnet
Igazából az a baj, hogy nincs, aki a magyarokat képviselné! Képviselik már a liberálisoktól kezdve az összes barommen-ig mindenkit, de mikor lesz egy olyan párt, ami a magyarokat képviseli

És aki most válaszol MIÉP-et, azt kinyírom!
"Tábornok úrhoz jön a sürgöny, hogy a berberek elfoglalták a Fasszalbasz fennsíkot." - fisher99
678 levél
05.02.09. 20:23 #84
Shaq
Hát öcsisajt tényleg egy mocskosul uszító alak vagy. Éppen ez a lényeg, hogy nem böki a csőrömet semmi, persze te nyomod a szokásos szöveged, de az hogy vki meleg lett benne van a pakliban. (Engem is megbotránkoztat, ha két meleg smárol, de nem gyilkolnám le őket. Engem is zavar ha felvonulnak, de egyszerűen nem érdekel, ha nekik jobb úgy, tegyék. Ha neked úgy jobb, te is vonulj fel)
Ez a liberális isten szöveg, pff ... jól tolod. Mindig ugyanaz a lemez. Csak az ellenséged látod a liberálisokban ... nem olvasol a sorok között.
Only Easy Day was Yesterday!
6266 levél
05.02.09. 20:14 #83
Lyobag
hát én csak egy faszt szeretek: a sajátomat... nem is tudom mit kezdenék nélküle amúgy nőpárti vagyok...
21647 levél
05.02.09. 20:12 #82
padavan
Elfelejtetted hozzátenni, hogy aki esetleg gusztustalannak tartja hihetetlenül fantasztikus, egyéni és újszerü és különben is! hajlamainkat, az büdös náci!
Aki férfi létére nem szereti a faszt, az nerm ember!!!
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
6266 levél
05.02.09. 20:09 #81
Lyobag
igen, legyenek büszkék arra, hogy melegek! és ezért én is legyek büszke, hogy romlott látású vagyok! szemüveges és kontaktlencsés sorstársak! gyerünk ki az utcára és tartsunk egy romlott látóképességű napot!

és ezenfelül heterosexuális sorstársak! ti is ghyertek ki, ünnepeljük és hirdessük alap emberi tulajdonságunkat: az ellentétes neműek vonzanak minket! tudom, kissebségben élünk, DE mi vagíyunk az emberi faj jövője!!! gyerünk az utcárra és hirdessük másságunkat!!!
21647 levél
05.02.09. 20:04 #80
padavan
Őszintén, kit érdekel a Fidesz... Szarok rájuk is, magasról.
Az MSZP-sek meg régen embereket börtönöztek be a véleményük miatt, na, ennyit az elvhűségről, és akkor mi van... Kit érdekel ez az egész, mi úgysem ugathatunk ebbe bele.
DE...
Öcsisajt, nem arról van szó, hogy egy normális családban felnövő gyerekből meleg lesz, mert ügye, ott a környezeti tényezők nem okolhatóak. Itt most a mocskos buzik jogairól beszélünk - ja, akik örjöngve vonulnak végig az Andrássy-n és mutogatják magukat, hogy de jó, hogy ők buzik és aki nem szereti őket, az biza náci - ennek kapcsán pedig arról, hogy egy egymás seggében turkáló csökevényeknek jogukban áll e felnevelniük egy kiszolgáltatott gyereket... Jogában áll e egy emberkének két faszrángatás közben megcumiztatnia egy csecsemőt? Fúj...
Ha te elfogadod a melegeket, hát fűtsétek egymást, kit érdekel, de ne hozzák már ki a deformációjukat az utcára, ki kiváncsi arra, hogy neki a szőrös mellkasomra áll fel? Dögöljön meg. Én sem megyek ki az utcára azzal, hogy hetero vagyok. Mert kit érdekel, ügye...
Gyereket csak annyira adnák melegeknek, amennyire Mengelének.
Egyébként mi bajod van a keresztény házaspárral? Mi böki a csőrödet velük kapcsolatban? Nem tűri a liberalista istened?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
678 levél
05.02.09. 18:57 #79
Shaq
Vki emlékszik még, hogy a Fidesz pl. a szélső lib.-ről kezdte? Ennyit a hitelvűségről ...

És ha egy keresztény pár nevel fel egy gyermeket és véletlen meleg lesz? Itt a keresztény nem hangsúlyos, de beleírtam, mert annyira példáloztok vele. Az a gyerek nyomorék, le a Taigetoszról? De most komolyan, én elfogadom a melegeket, mert nem tehetnek róla, ennyi.

Ahelyett, hogy itt ordibáltok mindenféle marhaságot, gondolkodjatok egy kicsit …
Only Easy Day was Yesterday!
1188 levél
05.02.09. 18:05 #78
Ödön
"Liberális emberek: fejlett empátiakészséggel rendelkező, modern gondolkodásmódú emberek, békeszeretők és pártolók, a másik embert (az egyént) tiszteletben tartó lények." - Kalwa pontosan azért nyitotta a topicot, hogy bemutathassa a "modern gondolkodású" és "másokat tiszteletben tartó" embereket, akiknek mindössze a keresztény egyházzal van bajuk, a homokosoknak meg gyerekeket adnának. szerencsére vannak még emberek, akik nem ennyire "modern gondolkodásúak".
nekem pl fájna látni egy normális gyereket félrenevelő buzi házaspárt, ha már kérdezted.
21647 levél
05.02.09. 16:55 #77
padavan
Háháháháááá, ez mekkora lol!!!

"Liberális emberek: fejlett empátiakészséggel rendelkező, modern gondolkodásmódú emberek, békeszeretők és pártolók, a másik embert (az egyént) tiszteletben tartó lények."

Ember, te most az SZDSZ-ről beszélsz??? Na ne már, ennyire vak nem lehetsz!!! Az SZDSZ a legagreszivabb, legtuskóbb legszélsőségesebb párt ebben a tetves országban!!!
Az én szótáramban a magyarországi (korcs)liberalizmus a következőt jelenti:

A társasalom züllesztése, a tudat eltompítása, tőkehatalom, a hülyeség, a bűn és korcsság (drogok, abortusz, buzik istenítése...stb.) magasztalása. Az oktatási rendszer oktalansági trendévé züllesztése (osztályzatok eltörlése), a más politikai és világpolitikai vélemények mindent elsöprő elásása, cinizmus, gúny.
EZ a magyar liberalista.
Éljenek a buzik, fújj házasság, szúrjátok magatokat gyerekek, öld meg a magzatod, ne tanulj, kussolj, addig nem vagy szélsőséges, amíg velünk vagy, de ha szembekerülsz velünk, jaj neked...
HÁNYÁS
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
3009 levél
05.02.09. 14:10 #76
Herr Hauptmann
Bocsánatkérés elfogadva

Szerintem is felesleges vitába belefolyni, mert -mint lentebb már írtam- úgyse tudjuk a másikat meggyőzni. Meg úgyis jönnének 8 leveles nickek anyázni....
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
2326 levél
05.02.09. 14:07 #75
Osmium
Örülök, hogy ilyen vagy
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2705 levél
05.02.09. 14:05 #74
hadzsi
Úgy látom nem vagy tájékozott Szálasit rehabilitáljuk könyvekben, pedig egyes könyvesboltokban tele van a polc velük. Nem egy könyv került a kezembe, ami éppen a perről szólt, de ne kérdezd se a címüket se az írójukat, a kiadó meg gondolom vagy a két szakállas fazon vagy azok a zugkiadók, amelyek a Mein Kampf-ot is kiadják. Csak a történelmi hűség kedvéért jegyzem meg, hogy abban az időben a kommunisták még korántsem voltak teljhatalmon és lehet mismásolni a dolgokon, de Szálasi emberiség ellenes bűncselekményeket követett el és talán itt ez a legfontosabb momentum. Merthogy zsidókat a Dunába ölni, embereket a Gestapo kezére adni és kiszolgálni a végsőkig a nácikat és még sorolhatnám nem a legszebb dolog, azt ugye belátod. Meg valahol puccsistának is tartom bár ez nem állja meg teljesen a helyét. Olyan fazon, mint Kádár János. Az egyiket a nácik, a másikat a ruszkik ültették a nyakunkra. Nem csoda egyébként, hogy Horthy idejében ez a fazon börtönben ült a pártját pedig betiltották.
Na jó azt hiszem éppen eleget csámcsogtam ezen a témán úgyhogy befejezem.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
2705 levél
05.02.09. 13:31 #73
hadzsi
Na tessék most sem ment! Ok elnézést Herr Hauptmann a beszólásért, mert bagoly mondta verébnek. Mindenki megkövetve és mély és alázatos mea culpa!
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
3009 levél
05.02.09. 13:31 #72
Herr Hauptmann
Hát igen. Elhihetitek, hogy a helyesírásommal nincs gond (még a volt tanárom is igazolná), csak itt mindenki veri a tasztatúrát, mint állat, mert minél gyorsabban le szeretné írni, amit akar. Én sem szeretem perceken át a billentyűzetet kopogtatni. És ezért van a hozzászólásokban annyi hiba, lehagyott szóvégek, meg ilyesmik...

hadzsi: A Szálasi per-t? Hát az még nem akkor jelent meg, amikor még javában ment a verescenzúrázás? Akkor ez ugyan az az oldal, amelyik a törikönyveket írta...Én a másik oldal műveire gondoltam...
A perről meg: ott és akkor olyan vádakat hoztak fel ellene, amilyet csak akartak, nem kellett bizonyítékokat bemutatni se. Csak a komcsi népbiztos szava kellett. És abban benne volt minden gyűlölet. Ugyan olyan kirakat-per volt, mint az azt követő 15-20 év perei... Sokkal másabb lett volna a helyzet, ha Szálasit Nürnbergben állítják bíróság elé...Kicsit hoszzú lett, de azt akartam mondani, hogy lehet, hogy a bírósági jegyzőkönyvek módósítás nélkül jelentek meg, de ami a tárgyaláson történt, az nem volt más csak színjáték, hiszen az ítélet már előtte megszületett.

/na ebben is van helyesírási hiba, az biztos/
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
2705 levél
05.02.09. 13:30 #71
hadzsi
Nagyon igaz és ez sem elütés volt csak hát nem néztem át újra a hozzászólást mielőtt az ok-ra kattintottam volna. De azért próbálok helyesne írni. mondjuk most elég ciki, mert pont arra gondoltam amikor elküldtem a cuccost, hogy mekkora égés lenne, ha valaki az enyémben is találna valamit. Hát tessék! COKI! Egyébként nem is nagyon keresem a hozzászólásokban a helyesírási hibákat csak az nem fér a fejembe, ha valaki akkora magyar akkor miért nem figyel a nyelvére is. Ez az első dolog ami életben tart egy nemzetet. Úgy is mondhatnám, hogy prioritás!
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
2326 levél
05.02.09. 13:01 #70
Osmium
Itt már ne nagyon keresd a helyesírást szerintem (fórumra gondolok)! De ha már keresed, próbálj te is helyesen írni...nem kekeckedés, csak tényleg....

'Ne mond, hogy elütés volt. ' mondd 2 d!

És 100, hogy az én hozzászólásaimban is vannak hibák. A tartalom a lényeg, ez nem irodalmi mű. Ez nem azt jelenti, hogy nem bassza a szemem, ha valaki helytelenül ír. Csak nem szólok be, mert bennem is találni hibát.... Pontosabban: NE a helyesírási hibákra menj rá, hanem az ideológiai hibákra!
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2705 levél
05.02.09. 12:50 #69
hadzsi
Tévedsz! Olvastam a Szálasi peréről és más hasonló Szálasival kapcsolatos nyalánkságokról szóló könyveket, illetve az igazat megvallva kínkeservek közt megpróbáltam elolvasni, mert azok a félreérthetetlen cselekedetek és tettek, amiket tett és tettek a nyilasok és az a szánalmas kivakarni próbálás nevetséges. Mégvalami: Izrael államról megvan a véleményem és az SZDSZ-t az alapján ítélem meg, amit csinál. Az alapján pedig nem tetszik. És mégvalami: Ha magyarnak érzed magadat, akkor legelőször a nyelvtant kéne elsajátítanod rendesen: Befojásolható=Befolyásolható. Ne mond, hogy elütés volt.

Padavan: Miért is kaptam egyest? Aztán meg miért is vontad vissza? Mi nem teszett?
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
4156 levél
05.02.09. 11:02 #68
pres
Mi lenne ha tényleg csak ez az egyetlen topic lenne politikai?

Politika - az egyetlen ilyen célú topic a Domeon

Megkévném szépen a modevátovokat modeválják a topicot a helyéve!
Fuck it Dude let`s go bowlin`
17778 levél
05.02.09. 10:54 #67
MagicMoment
ez viszont nem egy politikai fórum.
és ha még nem tűnt volna fel,akkor megsúgom,h semmi közöm sem a liberálisokhoz,sem pedig a baloldalhoz. ha politizálni akartok,akkor ott az index,az mno,vagy a népszabi.
2326 levél
05.02.09. 10:41 #66
Osmium
Na ma hár ilyan jól osztályoztok meg skatulyáztok ti is mindent meg mindenkit, akkor elmesélem, hogy látom.
A Szélsőséges emberek: őskorból visszamaradt farkastörvények szerint élni akaró, konfrontálódásra vágyó és erősen hajlamos, akaratos emberek, akik az ő véleményükkel elnnetétes véleményt nem meghallgatni és megérteni, hanem kioltani és figyelmen kívül hagyni akarnak.
Liberális emberek: fejlett empátiakészséggel rendelkező, modern gondolkodásmódú emberek, békeszeretők és pártolók, a másik embert (az egyént) tiszteletben tartó lények.

Aki érti érti, aki nem, nem. Mindemellett jó volna végre megérteni már: baromira semmi köze a vallásnak, a származásnak, vagy bármi másnak az egyén gondolkodásához és hitvallásához. Pont ez a lényeg. Nem kéne Kereszténynácizni, Liberálzsidózni, stb. Egy keresztény is képes liberális gondolkodásmódra, és egy zsidó is szélsőségesre. Továbbá jó volna elfelejteni azt a faszságot is, hogy aki liberális, az drogos, buzi, utolsó féreg!!! Ha nem értené meg valaki a csökött agyával, a liberális csak azt szeretné, ha mindenki békében élhetne egymás mellett anélkül, hogy ferdén kéne nézni a másikra és félni kellene a másiktól valamiért. Miért nem lehet ezt megvalósítani a 21. században? Nem vágytok nyugalomra végre? Békességre? Állandóan kell a feszültség, különben nem tudtok mit kezdeni magatokkal? Olyanok vagytok esküszöm, mint az ovodások. Azok húzkodják a lányok haját, ha unatkoznak és figyelemre vágynak. Ennyire nem lehet lapos az életetek, hogy mindenféle radikális eszmékkel akartok kitűnni! Nem lehet a másik embert, aki különbözik tőletek, békén hagyni? Kevesebbek lesztek attól, hogy azt csinálja, ami neki jó? Fáj ez valahol?
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
2326 levél
05.02.09. 10:19 #65
Osmium
Azok vagytok. Körbenéztem. Én nem vagyok az. Vége.
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
1188 levél
05.02.09. 09:38 #64
Ödön
a liberalizmus a véleménynyilvánítás szabadságáról is szól! furcsa, hogy ezt pont a liberálisok felejtik el, és pont akkor, mikor vkinek az ő véleményük nem tetszik...

3009 levél
05.02.09. 09:00 #63
Herr Hauptmann
Félreértettél...elég rendesen. Elmagyarázom. hadzsi azt mondta, h nem komál mert, mert zsidóztam egy topicban. Erre azt reagálta Kalwa és padavan, hogy akkor nagyon sokmindenkit nem szabad komálnia, mert mo.-gon igen nagy az antiszemitizmus. Én ezt helyeseltem és írtam egy pédát arra vonatkozóan, hogy lehet, h még ő (hadzsi) is zsidózott már egyszer. Ennyi, semmi több. Nem volt annak a hozzászólámsomnak semmi olyan célzott, burkolt tartalma, amiért lakatot kellene tenni a topicra...
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
17778 levél
05.02.09. 08:35 #62
MagicMoment
a szemét zsidó felhozásáig közel 60 levélhez volt szükség.
nekem viszont közel egy gomb lenyomásáig tart a topic bezárása,ha ez így folytatódik.
3009 levél
05.02.09. 08:10 #61
Herr Hauptmann
Nah..elolvstam, megértettem. Nem zársz a szivedbe? Nem baj. Zárjon inkább a szivébe az a kis fekete hajú csajszi, akivel a múlt héten.... Szálasiról se egyedik a véleményünk. És azért nem mert míg szerintem te csak az egyik oldal műveit (pl. törikönyvek), míg én úgymond meghallagattam a másik oldalt is (pl. Szálasi: Hungarizmus, Marschalkó könyvei). Nem úgy bújtam én elő 21 évvel ezelőtt, h már egyből fújtam az Ébredj magyart. ÉS nem is azért vált belőlem jobboldali, mert olyan könnyen befojásolható ember voltam...És így lassan 6 év után is kitartok ugynazok az eszmék mellett, amiket megfogalmaztam. Nem is szándékszom a véleményeddel vitázni, mert úgyse tudnánk meggyőzni a másikat a saját igazunkról.Azzal a zsidózással kapcsolatban meg nem próbálom védeni magamat. Lentebb már leírtam, hogy mint meg hogy. Meg természetesen tisztában vagyok vele, h hogy kell viselkedni kuktúrált környezetben. De kérdem én, hol volt ott abban a topicban már a kultóra...Ez van. Őszinte voltam, aztán tetszik, vagy sem...


És Kalwának meg padavannak igaza van abban, hogy sokan zsidóznak. Hiszen én is ismerek sok olyan embert akinek köze nincs semmilyen jobboldali (se hungarista, se náci,se egyéb) eszméhez, mégis az a véleménye, ami. De most őszinten, miközben nézted, vagy olvastad a palesztinokról szóló híreket, soha nem mondtad, vagy nem fordult meg a fejedben ez a mondat/gondolat: "szemét zsidók"???
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
21647 levél
05.02.09. 07:38 #60
padavan
Ezzel is egyetértek, azal a kitétellel, hogy nem fél országról, hanem a lakosság úgy 90%-ról lehet beszélni. Magyyarul: csaknem minden fehér antiszemita.
Valszeg minden ok nélkül, esetleg mind ostoba...lol...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
4370 levél
05.02.09. 07:35 #59
Kalwa
Ezt eddig is tudtuk, de köszi, hogy megoszottad velünk
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
4370 levél
05.02.09. 07:33 #58
Kalwa
Ezek alapján a fél országot nem zárhatnád a szívedbe ember. Jársz te az utcán emberek között? Én nap mint nap hallom, hogy zsidóznak felnőttek és kis pisisek egyaránt. Arról pedig aki azt állítja, hogy befolyásolhatóak vagyunk szélsőségesek még mindig az a véleményem, hogy egy ostoba ember és talán először a maga háza táján nézzen körbe.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
21647 levél
05.02.09. 07:25 #57
padavan
Pffff, hadzsi, bocsesz, elolvastam az uzolsó elötti hsz-edet is és tökéletesen egyetértek. Szal sorry az elöző hsz-ért, vedd semmisnek.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
05.02.09. 07:19 #56
padavan
Jólvan, kisfiam, 1-es, leülhetsz.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
2705 levél
05.02.09. 02:28 #55
hadzsi
Nézd őszintén fogom leírni, amit gondolok aztán vagy tetszik vagy nem. Nem igazán zárom a szívembe azt, aki akármilyen szinten is, de zsidózik. Márpedig valljuk be, te ezt az egyik topicban megtetted és ráadásul igen cinikus hangnemben. Szerintem kultúrált ember közösségben nem viselkedik így. Én ezt az általad már említett hungarista dolgot elég közelinek látom azon fajta ideológiákhoz és mozgalmakhoz, amelyektől már egy lépés csak Szálasi Ferenc rehabilitálása és ez egyáltalán nem tetszik. Remélem, hogy meg is értetted azt amit írtam és nem csak elolvastad!
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
3009 levél
05.02.09. 02:01 #54
Herr Hauptmann
Ehh...egyre értelmesebb dolgok jelennek meg a neveddel fémjelezve. Most komolyan. Ezt most nem irónikusan írtam ide, hanem tényleg, úgyhogy na


A az alant elterölő fikázós hozzászólóknak meg (főként az eleje felé): nem is ismertek. Fogalmatok sincs arról, hogy miket olvastam, láttam. Nem tudjátok, hogy eddig miket csináltam, miért gondolom úgy a dolgokat, ahogy. Sok topicban nem egyezett/egyezik meg a véleményem másokéval, mégse mondtam még egy "bunkót" vagy vmi hasonlót senkire. Ebben a topicban sem szóltam vissza senkinek. Egyszerűen azért, mert ez az én véleményem, az meg az övé. Nem tetszik amit ír, mégse fikázom őt (a véleményét igen). És mivel biztos, h lesznek még ilyen témájú topicok itt, ezúton szeretném megkérni ezeket a fikázós embvereket, hogy ne fikázzanak azért, mert én máshogy gondolkodom és látom a dolgokat. Meg nem fikázzatok a nickem alapján, mert szerintem annak aztán semmi köze ahoz, hogy én milyen vagyok. De azért leírom harmadjára is itt a domeon: Úgy lett ez a nickem, hogy mikor regeltem, épp egy német pilótákról szóló könyvet olvastam és ez ugrott be, mert szerintem jól hangzik. Lehet még akkor is ez lett volna, a én lennék a megtestesült szdsz trottyos gatyába+marihuánás kendővel a fejemen. Asszem ennyi... (ha van benne elírás, akkor az úgy is marad mert nem fogom visszaolvasni... )
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
2705 levél
05.02.09. 01:25 #53
hadzsi
Ezek az emberek épp a XX. század mocskát kortyolják nagy adagokban. Semmi nem jellemzi jobban a ma emberét, mint a tájékozatlanság meg a kisszerűség. Annak ellenére, hogy telebasszák a fejüket információval. Ez itt kéremszépen a posztmodern polgár. Valahol nagyon sikerült elrontani itt mindent. Milyen világ az, ahol a demokrácia nevében megszállnak egy országot/országokat? Ahol egyes országoknak több évszázados lemaradásukat egy évtized alatt kell behozniuk? A liberalizmus - minden koncepciójának - a legnagyobb tévedése, hogy az "emberiség" szüntelenül fejleszti szellemi és erkölcsi képességeit és a beteljesedés maga a nyugati civilizáció és annak értékei. Kérdem én a holocaustok -zsidók, örmények, grúzok, ukránok, II.VH után lengyel koncentrációs táborokban megölt németek -, a gulágok, a koncepciós perek, az osztályharc, a kritikátlan demokrácia jelenti a fejlődés netovábbját? Közben fokozatosan felmorzsoljuk vagy eljellegtelenítjük az állam és egyén közt elhelyezkedő közvetítő vagy inkább közbülső társulásokat - mint a család vagy a civil szféra egyéb közösségei - szarunk a tradíciókra, amik ezeket egybe tartották. És egyszer csak azt vesszük észre, hogy jön egy szevezeti felépítésében erősebb, fejlettebb civilizáció és szétszedi a Nyugatot és annyi a demokráciának, mert nem vagyunk képesek megtartani. Na minthogy jól összekutyultam mindent be is fejezem. Jöhetnek a kritikai észrevételek, de azt kéretik Burke-nek, meg Tocqueville-nek címezni, akiknek úgy látszik látnoki erejük volt a judeo-keresztény civilizációval kapcsolatban.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
2705 levél
05.02.09. 01:02 #52
hadzsi
Sajna a bíróságok nem állnak a helyzet magaslatán, ha ilyen ügyekről van szó, de ez leginkább annak tudható be, hogy egyes szabad gondolkodók egy-egy hasonló ítélet után máris ráhúzzák a horthysta, nyárspolgári, pszeudonáci jelzőt a komplett bírói karra, ezzel médiabotrányt provokálnak majd fényesen sütkéreznek a szavaikon csüggő politikai napilapok fényében. Szvsz Bencsiket rágalmazás miatt nem kellett volna börtönbüntetésre ítélni, ha a fullegocentrikus magamutogató Pais Miklóst közösség elleni izgatás alól felmentették. A másik, hogy engedni kéne a bíróknak a párttagságot, így legalább valamelyest helyre lehetne tenni az elfogultság vádját. A rendőrség meg előszeretettel mutat fel drogügyekben is 14 éves szerencsétleneket, akik 1 szál dzsangát elpippantottak, azzal a felütéssel, hogy hogy elkaptuk a drogbűnözőt. Na így járnak el a nácik esetében is egyes ciklusokban, amikor egy 17 éves csávót elkapnak és lesittelnek, de a nemzetbiztonsági hivatal tehetetlen, amikor a Vér és Becsület nemzetközi náci-találkozót szervez. Bácsfi Diána meg egy vicc. Olyanoktól kér védői segítséget, akiket ki akar paterolni az országból. Bácsfi nem más mint egy figyelemelterelő eszköz. A kellő időben fel lehetett mutatni, mint a véres kardot. Egyébként most kezdődik majd a pere.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
2326 levél
05.02.09. 00:54 #51
Osmium
Ha benéz az ember egy ilyen politikai és vallási töltetű topikba, akkor jön rá igazán, mennyire sok könnyen befolyásolható, zavarodott, szélsőséges marha van. Ezekre természetesen szívesen támaszkodnak a politikában éppen hatalmon lévő, de éppen a fent említett tulajdonságokkal rendelkező elmeháborodottak. Már nem bocsátkozom ilyen vitákba, anno mindenki (aki számít) olvashatta véleményemet és állásfoglalásomat az üggyel kapcsolatban. Azért jó látni, hogy van még 1-2 ember, aki ki tud igazodni a jelenen és fel tudja fogni a múlt tanulságait. Az egyetlen bajom, hogy baromi kevesen vannak, azok viszont sokan, akik pofátlan módon meg akarják mondani, hogy egy embernek, aki egy adott ország állampolgára, mi legyen a véleménye. Ez egészen addig így fog maradni, amíg el nem jutnak a lemaradottak egy olyan szellemi szintre, melyen már megértik az egyén döntéshez való jogát; mert bár demokráciában élnek, diktatórikus gondolkodásmódjuk van és megkockáztatom: visszasírják az ilyen vagy olyan oldali diktatúrát-de garantálom, hogy csak addig, ameddig véletlenül részeseivé nem válnak. Utána már visszacsinálnák, mert egy olyan rendszerben senki sincs biztonságban. Ezt nem ártana már végre 2005. tájékán felfogni....
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
1129 levél
05.02.09. 00:32 #50
Lelnet
Sőt, az első letelepedett embereket katonai elnyomás alatt tartották, a törökök a leigázott keresztény népektől gyermekadót követeltek, stb.

Sorolhatnám még tovább. 100 év műlva valószínű ezen rendszer áldozataira is fognak emlékezni. Csak azért ilyen élénk most ez, mert a kommunizmusnak (elnézést, ál-kommunizmusnak) csak pár éve lett vége...

De tényleg, zárjunk börtönbe mindenkit.
A Munkáspártot, a Fidesz-t, a MSZP-t, a liberókat, és legfőképp a rohadt MIÉP-es bandáját!
"Tábornok úrhoz jön a sürgöny, hogy a berberek elfoglalták a Fasszalbasz fennsíkot." - fisher99
3009 levél
05.02.08. 23:56 #49
Herr Hauptmann
Általam is.
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
20761 levél
05.02.08. 23:54 #48
Eric
Hmmm, megfontolandó.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
9771 levél
05.02.08. 23:51 #47
vally
Ajánlom az aláírásomat mindenkinek
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
20761 levél
05.02.08. 23:31 #46
Eric
Te elolvastad ezt???

"Ennek a vér nélküli forradalomnak az alapelvei:
...
2. Magyar állampolgár más ország állampolgára nem lehet. "


Hogy is van akkor ez a kettős állampolgárság dolog???

"8. A termelőeszközök tulajdonlásának átalakítása:

- az energiatermelő-, távközlési- és közlekedési szolgáltatást végző, valamint az alapvető életfeltételeket biztosító ipari szervezetek állami, vagy területi önkormányzati tulajdonba kerülnek..."

Érdekes lesz, amikor a Pannont, a Vodát és T-Mobile-t államosítják...
És jönnek majd a TSZ-ek, Állami Gazdaságok.
A munkásőrségnek a PAJZS elmélet szerint mi lesz a neve?

"Az egyéni elismerés (jövedelem) csereeszköze a pénz,
vagyis a pénz nem működik közre a nemzeti vagyon növelésében, ezért nincs önmagát növelő (kamat) funkciója sem. Ebből következik, hogy a gondoskodó Magyarország egyetlen pénzkezelő intézetet tart fenn,
megszüntetve a bankrendszert."


Húúú appáámm!!!

"A szállodák önkormányzati, az éttermek, panziók és magánházakban biztosított vendéglátóhelyek magántulajdonban vannak."

Önkormányzati szállodák... LOL!

"...minden embernek, legyen az római- vagy görögkeleti katolikus, evangélikus, református, unitárius, anglikán, baptista, zsidó, mohamedán, buddhista vagy sintóista, és sorolhatnánk tovább, ugyanaz az ellensége: a gyakorolt ateizmus"

Ha én nem vagyok vallásos, akkor ellenség vagyok???

etc, etc.

Nah, így beleolvasgatva szerény véleményem szerint ez a szervezet egy logikátlan fantazmagóriára épült. Alapelveiben találhatók nagyon szép gondolatok, de az egész összességében egy baromság úgy ahogy van.
Sorry, ez van!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
3009 levél
05.02.08. 23:11 #45
Herr Hauptmann
Ki mondta, hogy liberalizmus-szakértő vagyok?? Én csak azt mondom, h mekkora egy nagy hányás a szadesz. Meg persze azt, hogy mennyire ellensége a nacionalizmusnak, a nemzeti öntudatnak az, amit MOST liberalizmusnak tituálnak...
Kedves Tsülögg! Te hüjje ló akki vagggy! Ez a nő I. vesz-Éjjes bosszorgány. Netuddkki.
2705 levél
05.02.08. 22:59 #44
hadzsi
Ja és ebben a kérdésben egy jó tanulmány Bódig-Győrfi: Újkori politikai gondolkodás általános jellemzése. In: Államelmélet.A mérsékelt állam eszméje és elemei. stb., stb. Egyébként meg olyan, hogy liberalizmus nem létezik, illetve egészen pontosan nem úgy, ahogy itt sokan gondolják. Pl. Kalwa szerinted milyen liberalizmus az amit az SZDSZ képvisel? Szerinted mondjuk Kossuth liberális volt? Ha igen összeegyeztethető-e az ő általa képviselt álláspont az SZDSZ által képviselt liberális állásponttal? Egy tőröl fakad-e a liberalizmus és a nacionalizmus? Mik a liberális gondolkodás alapelemei és melyek az alapkoncepciói? Mert ha Herr Hauptmannal ilyen nagy liberalizmus-szakértők vagytok akkor ezekre biztos tudod a választ!
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
2705 levél
05.02.08. 22:49 #43
hadzsi
Hát itt lenne mit tisztázni, mert úgy látszik államelméleti kérdésben barátaink nem igazán vannak otthon. Holy rávilágított a kérdés lényegére: Az állam és az egyház szekularizációja, nem jelenti az állam területén élő polgárok gondolkodásának a szekularizációját és főképp nem a kultúra szekularizációját. Minden kultúrának fontos sarokköve a vallás, így Európának a keretény vallások, melyek meghatározták az elmúlt 1000 évet. Magyarország és a magyarok történetéből nem szabad és nem is lehet kitörölni a kereszténységet, voltak akik megpróbálták, de a keresztény eszmék mindent túléltek. Túlélik azt is, ha egy pici és jelentéktelen párt akadékoskodik azért mert morális és erkölcsi kérdésekben véleményt nyilvánítanak a keresztény egyházak. A szekularizáció pedig nem a bűnös felvilágosodásból vezethető le, ahogy azt egyes korlátolt "gondolkodók" kifejtik, hanem a vallásháborúkból. Mivel ekkor már a vallási eszmék nem integráló erőként hatottak a politikai közösségben, hanem felforgatták azt ez késztette arra a szuverént, hogy először alárendelte saját céljainak a vallást. az új típusú monarchia igazolása olyan önállóságot követelt magának, amely emancipálta magát az egyház, mint politikai szerveződés fennhatósága alól. Ami azt jelenti, hogy a gyalázkodást Luthernél és Kálvinnál kell elkezdeni csak azt nem tudom, hogy mit szólnának ehhez a protestánsok? Akik ugyebár keresztények... Szóval, amit az SZDSZ csinál az vihar a biliben, mert a kérdés már egyoldalúan van feltéve és csak arra jó, hogy néhány "poltikai szakértő" elhőbörögjön rajta, mint itt egyesek.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
4370 levél
05.02.08. 22:16 #42
Kalwa
Megragadom egy számomra igen csak kedves mozgalom reklámozását

Pajzs Mozgalom - http://www.pajzsmozgalom.hu/

"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
4370 levél
05.02.08. 22:09 #41
Kalwa
Hihetetlen, de egyetértek veled Illetve azzal egy aprósággal nem, hogy a náciknak börtönben lenne a helyük. Ilyen alapon akár mindenkit börtönbe zárhatnánk kezdve a Munkáspárt tagjaival

Ilyenkor teszem fel azt a kérdést, milyen jogon léteznek az alábbi pártok, mozgalmak stb. hivatalosan ma hazánkban?

Comrade Csoport - http://comrade.uw.hu/
Munkáspárt - http://www.munkaspart.hu/
Kommunista Ifjúsági Szövetség - http://www.baloldalifront.hu/
stb.

Ezek a nyíltan kommunista eszméket terjesztő pártok, mozgalmak a kommunizmus égisze alatt ténykednek és mint kevésbé köztudott a kommunizmus alatt többszöröse volt az elnyomás és az ártatlan életket követelő diktatúra ára, mint a néhai III. Birodalomban.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
4513 levél
05.02.08. 22:03 #40
Wing
Most végre megmutatta az SZDSZ a saját kis mocskát.

Kikhez fordulnak most? A homoszexuálisokhoz, a drogosokhoz és a hasonló férgekhez! Normális, ép eszű ember már nem szavaz rájuk.

Más:

Tudni akarjátok, miért tart itt a magyar ifjúság, miért nem lesz ebből az országból semmi, miért divat a tudatlanság és a bunkóság, miért ciki a tájékozottság, a tudás? Ezért:

"Egy szülői pofon még nem minősül
a gyermek bántalmazásának.
Ez az SZDSZ álláspontjával ellentétes."

Igaza van az SZDSZ-nek, neveljük csak ki az elkényeztetett, szabadakaratú (liberális?) ifjúságot, a BIRKÁKAT VEZETŐKNEK ugyanis ŐK KELLENEK!
"A nation that doesn't do its own dirty work commits suicide."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.