Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dungeon Lords demo (Hírek)

3447 levél
Válasz 05.05.07. 17:05 #7
+Sniper+
FPS vagy TPS?
Asus P5K-E, Q6600, MSI 9800GTX+,4 GB/800 DDR2 GEIL, Chieftec 550W
4345 levél
Válasz 05.03.30. 16:21 #6
gothmog
Két dolog tetszett benne:
1. a ládáknál a csapdák hatástalanítása (jó mert magasabb megfigyelési és hatástalanítási skillel sokkal könnyebb, de gyengébb ilyen jellegű képességekkel is lehet próbálkozni, de ahhoz jó reflexek kellenek ).
2. a nyálkák bűzfelhőszerűségének a belélegzése után a hős nem tud harcolni pár percig, csak az arca elé fogja a kezét és köhög (futni= menekülni tud közben).
Ez a két dolog korrekt volt. Amúgy meg, ha nem csinálnak valamit azzal a harcrendszerrel, akkor nálam esélytelen lesz a game.

Ja meg az is hülyeség volt, hogy a harcosommal szinte minden mágiaformát tudtam használni egyből.
Endure. In enduring, grow strong.
2647 levél
Válasz 05.03.30. 09:58 #5
riddick21
Ezt így adom, az én legnagyobb bajom meg az, hogy meg merték említeni az előzetes hírekben a szerepjáték szót. Botrány, ahogy mondtad, ez egy szimpla akciójáték, semmi több. Nem sokat toltam a demóval, kb. fél órát, mert meguntam a bugokat, de nagyon gyengének találtam. Egy bugmentes verzióval eljátszogatnék, de csak ha lehet picit variálni a grafikán, mert pixeles, mint a huzat. Pont tegnap vettem elő újra a Morrowindet, egyszerűen röhej, hogy egy 2 és fél éves játék porig alázza a mai "RPG-ket"...
"Jeti, add ide a bőröd!"
4345 levél
Válasz 05.03.30. 09:50 #4
gothmog
Tegnap leszedtem a demót. Kipróbáltam. Nem jött be. Nem lenne rossz, de az kezelését teljesen elb*szták. Legalábbis ami a harcrendszerét illeti. Úgy 20 perc alatt meg lehet szokni, de akkor is szar marad, legfeljebb igazodik hozzá az ember. Jó-jó, hogy akció rpg, így nem is vár el az ember körökre osztott harcrendszert, de ezek a jobbra-balra-előre-hátra szúrok/lépek/fordulok miközben meg el sem találom azokat a kis gennyes goblinokat, mert körbe körbe rohangálnak körülöttem, egy kicsit túlzás. Miért nem lehetett a jól bevált "egérrel rámegyek, aztán kattintgatok" módszert alkalmazni. Így most sokkal inkább hasonlít valami idióta verekedős játékhoz Vagy ha már ragaszkodnak ehhez, akkor ott van pl. az Enclave. Ott korrekt volt a rendszer, vagy ott van a Gothic két része. Ott király a vívás (legalábbis egy az egyben; ha több ellenfél jön, akkor ott is kaotikussá válik). Az elején így ott bénázik az ember mire leüt egy goblint, és ugyan a demó vége felé már ötös-hatos csoportokat vág le az emberfia könnyedén, de akkor is csak azt érzi, hogy össze-vissza vagdos, fogalma sincs, hogy mit miért csinál
Mindegy, nálam a harcrendszeren bukik a játék. Nem hiszem, hogy nagyon nagyot változtatnának rajta a végleges verzióig. Így meg elég ócska. Inkább az akciójátékok kedvelőinek való.
Endure. In enduring, grow strong.
2647 levél
Válasz 05.03.26. 20:53 #3
riddick21
Miért flegmázol, te szerencsétlen sorstalan? Kipróbáltad a demót? Láttad a saját szemeddel, amint a hullád a földön körbe forog, ahogy mozgatod az egeret? Láttad, ahogy miután megáll, még 2 mp-ig helyben fut? Ha ezeket láttad, akkor mit nem értesz? Ha ezeket nem láttad, akkor miért firkálsz ide?
"Jeti, add ide a bőröd!"
1822 levél
Válasz 05.03.26. 19:33 #2
ZSUGA
2647 levél
Válasz 05.03.26. 18:01 #1
riddick21
Ki kell mondani: patch-ért könyörgök.
"Jeti, add ide a bőröd!"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.