Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Just Cause (Ismertető)

Just Cause

Just Cause
A legutóbbi Just Cause cikkek, hírek
5 levél
Válasz 09.03.21. 20:39 #3
smithpunk
nah erröl a Corsten anyit hogy 1 nagy béna aki sztem most tanult meg írni...a cikkről meg csak annyit hogy 2 dolgogban van igaza: a zene télleg xar, és a grafika télleg jó! maga a játék 1 újabb áldozat amit lehúztok...pedig sztem a san andreast hazavágja!!!
1282 levél
Válasz 07.07.05. 13:54 #2
Indigo
Úgy látom a Dome-on is kúszik lefelé a színvonal... Ez a cikk egy vicc... A srác újságírást sosem tanult, ami nem baj, de érzéke sincs hozzá igazán. Az egyediség álarca mögött játékírói berkekben már túlságosan elcsépelt és fárasztó jelzőkkel és unalmas közhelyekkel pózol... Fárasztó már ez.
Áhhh...
Eleve, úgy kezdi a cikket, hogy megkérdőjelezi még a játék létjogosultságát is, a végén meg ad rá egy 7.5-ös pontszámot, ami enyhén szólva is jónak számít (szerintem). Most akkor döntse már el, hogy mit akar...

A végső pontszámot egyébként reálisnak találom, de a cikk elolvasása után ne menjen el senkinek a kedve a játéktól, legalább a demót próbáljátok ki. Aki vágja, hogy miről szól a játék, és nem veszi halálosan komolyan (hisz ez csak egy játék...), az irtó jót fog szórakozni vele.
766 levél
Válasz 07.07.05. 13:54 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Just Cause (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.