Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» StarCraft 2 hírösszefoglaló (Hírek)

StarCraft II: Wings of Liberty

StarCraft II: Wings of Liberty
A legutóbbi StarCraft II: Wings of Liberty cikkek, hírek
3026 levél
Válasz 07.10.27. 20:48 #5
Aryx
Nem nagy meló. A pályaválasztósdinál láthatsz egy "Melee" fülecskét, azt a pöcköt átkattintod "User map settings"-re (ha jól emlékszem a nevére). Ez mellesleg a legegyszerűbb folyamat, 7 éve (egész pontosan 2000-ben) indítottam el utoljára a StarCraftet, de ilyen alapokat nehéz elfelejteni. Aztán ne zörgess majd itt senkit a későbbiekben mindenféle triggerekkel, szkriptekkel meg efféllékkel.

ON
aston, jópofa az oldal (bár a múltkor valamiért a fele sem akart bejönni), de kizárt, hogy akkora durranás legyen a SC 2, mint az első rész v. mint a WarCraft 3. Parasztvakító grafixon kívűl szinte semmi új nem lesz ebben, sajna.
„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”
4 levél
Válasz 07.10.25. 20:59 #4
volume89
Hali! Érdekelne, hogy a StarCraft Campaign Editor -ban hogyan lehet azt megoldani, hogy ami épületett és embereket lerakok, az ott is legyen, amikor elindítom a játékott. Már próbáltam többször is beállítani, de nem ment.. Remélem segítségre lelek, mert a StarCraft2-ig valamivel el kellene ütni az időt.
5 levél
Válasz 07.10.23. 17:17 #3
aston
Annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy a "pár hónapja" az pontosan 5 hónapja és 6 napja (hivatalos bejelentés után pár héttel), illetve hogy az "Aston blogja" az 3-unk blogja: ProfJ, Vorian és jómagam.

Az oldalon megtaláljátok az összes egység hivatalos forrásának fordítását (2 kivételével), ezenkívül az eddig napvilágra került összes (fontosabb) információt.

Remélem a kommentekből kiderül majd, van-e itt közönsége a Starcraft2-nek és hogy érdemes-e több ilyen hírösszefoglalót küldenem Dinonak.
332 levél
Válasz 07.10.23. 12:28 #2
McAnt
Nem is tudtam, hogy ilyen jellegű blogok is vannak a Dome-n..még hány hasonló van? Innen, az oldalról egyet sem lehet fellelni...
A szent tehenekből lesz a legjobb hamburger.
766 levél
Válasz 07.10.23. 12:28 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
StarCraft 2 hírösszefoglaló (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.