Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

StarCraft 2 hírösszefoglaló

Friss infók gyűjteménye a Blizzard játékáról Aston blogjában.

2007.10.23. 11:39 | szerző: Dino | kategória: Játék

Pár hónappal ezelőtt indult el Aston StarCraft 2 blogja. Egy kis összefoglalót kaptunk most tőle az elmúlt hetek történéseiről a Blizzard stratégiai játékával kapcsolatosan.
Hivatalos információk:
Az eddigi heti 1 egység és 5 kérdés helyett előző héten egy interjút kaptunk, amit a Starcraft Legacy készített Chris Metzennel, és a Karune kérdés-válasz sorozat is csak a napokban jött meg.

StarCraft II: Wings of Liberty
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
StarCraft II: Wings of Liberty

hozzászólások (4)

McAnt
McAnt 2007.10.23. 12:28
Nem is tudtam, hogy ilyen jellegű blogok is vannak a Dome-n..még hány hasonló van? Innen, az oldalról egyet sem lehet fellelni...
aston
aston 2007.10.23. 17:17
Annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy a "pár hónapja" az pontosan 5 hónapja és 6 napja (hivatalos bejelentés után pár héttel), illetve hogy az "Aston blogja" az 3-unk blogja: ProfJ, Vorian és jómagam.

Az oldalon megtaláljátok az összes egység hivatalos forrásának fordítását (2 kivételével), ezenkívül az eddig napvilágra került összes (fontosabb) információt.

Remélem a kommentekből kiderül majd, van-e itt közönsége a Starcraft2-nek és hogy érdemes-e több ilyen hírösszefoglalót küldenem Dinonak.
volume89
volume89 2007.10.25. 20:59
Hali! Érdekelne, hogy a StarCraft Campaign Editor -ban hogyan lehet azt megoldani, hogy ami épületett és embereket lerakok, az ott is legyen, amikor elindítom a játékott. Már próbáltam többször is beállítani, de nem ment.. Remélem segítségre lelek, mert a StarCraft2-ig valamivel el kellene ütni az időt.
Aryx
Aryx 2007.10.27. 20:48
Nem nagy meló. A pályaválasztósdinál láthatsz egy "Melee" fülecskét, azt a pöcköt átkattintod "User map settings"-re (ha jól emlékszem a nevére). Ez mellesleg a legegyszerűbb folyamat, 7 éve (egész pontosan 2000-ben) indítottam el utoljára a StarCraftet, de ilyen alapokat nehéz elfelejteni. Aztán ne zörgess majd itt senkit a későbbiekben mindenféle triggerekkel, szkriptekkel meg efféllékkel. :)

ON
aston, jópofa az oldal (bár a múltkor valamiért a fele sem akart bejönni), de kizárt, hogy akkora durranás legyen a SC 2, mint az első rész v. mint a WarCraft 3. Parasztvakító grafixon kívűl szinte semmi új nem lesz ebben, sajna.
ajánlott olvasnivaló