Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» C&C: Kane's Wrath képek (Hírek)

Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Command & Conquer 3: Kane's Wrath
A legutóbbi Command & Conquer 3: Kane's Wrath cikkek, hírek
1340 levél
Válasz 08.02.23. 11:28 #7
tomcsa4
Évszámokban sajna ügyetlen vagyok, de tudjáto, hogy imádom az összes C&C-t (kivéve Renegade, de erről nem beszélünk, olyan gagyi). C&C, RA, TS, Generals...ezeke mind mind imádom (meg is vannak, pl Generals 3x is, sima - amikro csak ő van, térképpel, Deluxe meg First Decade-ben). Ilyen jó játékokat miért nem írnak? Aztán meg Molineux sírdogál. Ha engem is felvásárolt volna az MS és ő fizeti a játékomat és kénytelen vagyok Xboxra exkluzívolni, akkor én is azt mondanám, hogy: gyerekek, nektek nem fejlesztünk, mert szarok vagytok. De azért ő sem tesz meg semmit. Az Epic remek engineket gyárt, csak éppen játékban már sablont. Simán lenne ott koponya. Vagy a megllévőt kéne összerakni, elhiszem, hogy konzolon az 5-6 órás buta akciójátékok menők, de egy PC-s számára kevés.

Pl a Rush for Berlin is jó volt, de nem teljes áron. Ez az én véleményem. Kíváncsi leszek a Panzers 3-ra (cold war). Warezban kipörgetem, aztán meglátom mennyit ér.

Ja és a nagy baj ott van, hogy mindig arról bezsél mindenki, hogy nincs újítás. KI a fenének kell állandóan újítás? Sokan a meglévőket sem tudják hozni. RTS-ekben sok a jó. RPGben is (bár itt már elindult valami rossz irányban, jönnek a gagyik). Ott van a játéklistám, ami megvan az tényleg megvan. Hol vannak az ilyen játékok? Már a Neverwinter nights 2nél is csóváltam a fejem! Ez RPG? Hát a nagy faszt az, már elnézést. De azért megvettem az alapot, mert jó, és még RPGnek csúfolható (de nem az!). Nekem ilyen akciójátékos faszságokat ne is erőltessenek. Vissza az Icewind Dalet, BG-t, NWN1et! Spellfiorce-t, Two Worldsöt, Gothicokat! Pl RTSben emlékszem még a Dark Colonyra. Hát az nagyon hangulatos volt. Ááá ne is beszéljünk róla. Pedig RTSben nem igazán vagyok válogatós.

Barthezz, te szereted a Company of Heroest? Nekem az ilyen kicentizett RTS már nem igazán fekszik. Swine hihetetlen jó colt, Panzers 1-2 is. Nem ám a 3 kicentizett vacak lesz. Menj 5 métert, csináld ezt, menj még 5öt, csináld az (ez a csináld azt jelenti, hogx nyomogatod az ikonokat, mert le kell tenni ezt azt). C&C-knek hatalmas hangulata van! Ja most a single playerről volt szó, multiban természetesen más. Na és a Commandos hol a fenében van? Ne azt a buzi FPS vacakot erőltessék már. Annál a 3 is sokkal jobb.
World of Warcraft 2006.01.31-2007.10.08 || only original server (Arathor) || total played: 239 days || Kedvenc játékom
52995 levél
Válasz 08.02.23. 10:52 #6
Barthezz
'96 a Red Alert megjelenésének éve
1340 levél
Válasz 08.02.23. 10:46 #5
tomcsa4
Azt bírnám én is! Én is most nyáron játszottam végig (de pontos dátumát én is elírom, én '96ot zoktam írni
World of Warcraft 2006.01.31-2007.10.08 || only original server (Arathor) || total played: 239 days || Kedvenc játékom
11 levél
Válasz 08.02.23. 09:01 #4
Hunter91
értem. Pedig én csak ez az egy cikkért regisztráltam,h elmondjam a véleményem,próbáltam valami okosat kihozni magamból akkor is kéne a Command&Conquer 95-ben megjelent,legelső részéböl egy remake
"Élj úgy hogy ha lepereg előtted életed filmje ne tudd eldönteni hogy pornó vagy akció filmet nézel"
8079 levél
Válasz 08.02.23. 00:51 #3
Gerry
1. Torrenteket és warez letöltéseket nem emlegetünk.
2. A Command&Conquer 95-ben jelent meg, nem 97-ben (97-ben csupán a Red Alert két kigészítője, a Counterstrike és az Aftermath jelent meg.)
3. A Tiberian Wars alatt dohogó SAGE motor legelső verziója még 2001-ben, az Emperor: Battle for Dune-ben debütált, így a fejesztések dacára sem egyenesen a C&C 3 alá készítették el...
11 levél
Válasz 08.02.22. 23:01 #2
Hunter91
Lehet bennem van a hiba de,alap c&c istenkirály game volt, '97-'02 toltam,aztán jöttek az ujba részek,jók voltak kb 2-3 hónapig,aztán volt egy nagy áttörés RA2,megint lekötött pár évre.Amikor kijött c&c3:Tiberium wars,annyira mondták,h ilyen jó meg olyan jó,leszenvedtem torrentel a maga 10 gigáját,majd 2 skirmish meccs után töröltem,mert nagyon unalmas volt.Most jön ez a Kane's wrath, mindenféle színes fény-nyalábokkal támadnak az egységek,meg mindenféle szuper UFO-k vannak benne... Én annak a örülnék,ha megcsinálnák cnc3 engine-jével a legelsö '97es változatot.Biztos megint végigtolnám,és eljátszadoznék a bónusz pályákon,de ez, egyáltalán nem érdekel...
"Élj úgy hogy ha lepereg előtted életed filmje ne tudd eldönteni hogy pornó vagy akció filmet nézel"
766 levél
Válasz 08.02.22. 23:01 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
C&C: Kane's Wrath képek (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.