25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

C&C: Kane's Wrath képek

Öt ój kép a kiegészítőről.

Írta: Retee 7 hozzászólás

Elvileg márciusban érkezik a boltokba a Command & Conquer: Tiberium Wars első kiegészítője, a Kane's Wrath. Az expansionban továbbra folytatódik már megismert három oldal, a GDI, a NOD és a Scrin háborúskodása, de több lényeges változás várható a játékmenetben, az egységekben is. Mind a három frakció további két specializációra számíthat, így összesen kilenc, egymástól kisebb-nagyobb mértékben különböző oldal szállhat majd szembe egymással a neten. A kiegészítőről most öt új képet adtak ki, íme:

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Command & Conquer 3: Kane's Wrath
  • Command & Conquer 3: Kane's Wrath
  • Command & Conquer 3: Kane's Wrath
  • Command & Conquer 3: Kane's Wrath
  • Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Platform:

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2008. tavasz PC
n/a: X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

tomcsa4
tomcsa4 [1340]
Évszámokban sajna ügyetlen vagyok, de tudjáto, hogy imádom az összes C&C-t (kivéve Renegade, de erről nem beszélünk, olyan gagyi). C&C, RA, TS, Generals...ezeke mind mind imádom (meg is vannak, pl Generals 3x is, sima - amikro csak ő van, térképpel, Deluxe meg First Decade-ben). Ilyen jó játékokat miért nem írnak? Aztán meg Molineux sírdogál. Ha engem is felvásárolt volna az MS és ő fizeti a játékomat és kénytelen vagyok Xboxra exkluzívolni, akkor én is azt mondanám, hogy: gyerekek, nektek nem fejlesztünk, mert szarok vagytok. De azért ő sem tesz meg semmit. Az Epic remek engineket gyárt, csak éppen játékban már sablont. Simán lenne ott koponya. Vagy a megllévőt kéne összerakni, elhiszem, hogy konzolon az 5-6 órás buta akciójátékok menők, de egy PC-s számára kevés.

Pl a Rush for Berlin is jó volt, de nem teljes áron. Ez az én véleményem. Kíváncsi leszek a Panzers 3-ra (cold war). Warezban kipörgetem, aztán meglátom mennyit ér.

Ja és a nagy baj ott van, hogy mindig arról bezsél mindenki, hogy nincs újítás. KI a fenének kell állandóan újítás? Sokan a meglévőket sem tudják hozni. RTS-ekben sok a jó. RPGben is (bár itt már elindult valami rossz irányban, jönnek a gagyik). Ott van a játéklistám, ami megvan az tényleg megvan. Hol vannak az ilyen játékok? Már a Neverwinter nights 2nél is csóváltam a fejem! Ez RPG? Hát a nagy faszt az, már elnézést. De azért megvettem az alapot, mert jó, és még RPGnek csúfolható (de nem az!). Nekem ilyen akciójátékos faszságokat ne is erőltessenek. Vissza az Icewind Dalet, BG-t, NWN1et! Spellfiorce-t, Two Worldsöt, Gothicokat! Pl RTSben emlékszem még a Dark Colonyra. Hát az nagyon hangulatos volt. Ááá ne is beszéljünk róla. Pedig RTSben nem igazán vagyok válogatós.

Barthezz, te szereted a Company of Heroest? Nekem az ilyen kicentizett RTS már nem igazán fekszik. Swine hihetetlen jó colt, Panzers 1-2 is. Nem ám a 3 kicentizett vacak lesz. Menj 5 métert, csináld ezt, menj még 5öt, csináld az (ez a csináld azt jelenti, hogx nyomogatod az ikonokat, mert le kell tenni ezt azt). C&C-knek hatalmas hangulata van! Ja most a single playerről volt szó, multiban természetesen más. Na és a Commandos hol a fenében van? Ne azt a buzi FPS vacakot erőltessék már. Annál a 3 is sokkal jobb.
Barthezz
Barthezz [54014]
'96 a Red Alert megjelenésének éve :-)
tomcsa4
tomcsa4 [1340]
Azt bírnám én is! Én is most nyáron játszottam végig (de pontos dátumát én is elírom, én '96ot zoktam írni:))
Hunter91
Hunter91 [11]
értem. Pedig én csak ez az egy cikkért regisztráltam,h elmondjam a véleményem,próbáltam valami okosat kihozni magamból ;-) akkor is kéne a Command&Conquer 95-ben megjelent,legelső részéböl egy remake :-(
Gerry
Gerry [8081]
1. Torrenteket és warez letöltéseket nem emlegetünk.
2. A Command&Conquer 95-ben jelent meg, nem 97-ben;) (97-ben csupán a Red Alert két kigészítője, a Counterstrike és az Aftermath jelent meg.)
3. A Tiberian Wars alatt dohogó SAGE motor legelső verziója még 2001-ben, az Emperor: Battle for Dune-ben debütált, így a fejesztések dacára sem egyenesen a C&C 3 alá készítették el...
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)