Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Terminator: Salvation trailer (Hírek)

Terminator Salvation: The Future Begins

Terminator Salvation: The Future Begins
A legutóbbi Terminator Salvation: The Future Begins cikkek, hírek
2 levél
Válasz 08.12.17. 16:36 #4
weyrion
Ha már pénzt rakok egy játékba illene azért egy jó kis étvágygerjesztő előzetest berakni. Nem tudom, hogy miért, de nekem vérszegénynek tűnik ez a bemutató. Ettől függetlenül biztos vagyok, hogy a játék jó, de így nem biztos, hogy eladja magát.

Mondjuk fordítva is igaz az előzetesek hatása: a Wrász of Lics King (WöW) is milyen fasza mozival jött ki, le a kalappal mert összefostam magam, de a játék ugyanaz a gyúrjálköcsögévekigosztbeszélünk grafikátlan bénajáték. Én csak tudom. Játsztam.
330 levél
Válasz 08.12.16. 21:22 #3
RUSSIANBOY
hát ha már külsőnézetes akkor eleve el van rontva.Nem az a baj hogy külső nézetes hanem ilyenkor a kedvcsinálo traileket olyan jol megcsinálják hogy az ember rögtön egy FPS-re gondol hogy olyan szemszögből éljük a játékot mint most is pl mikor rohannak(kb 30mp-nél).Bár ki tudja lehet hogy kellemeset csalodok majd benneVolt már egy két külsőnézetes játék amit gyengének hittem de mégis kedvenc lett(nálam pl a Cold Fear bár ott az oroszos üres(vagy mégsem?)bálnavadászhajo és a dülöngélő környezet hatott leginkább).De mindenesetre kiváncsian várom a GAME-tA T3:Rise Of The Machines-nál az volt a baj hogy nekem bár nagyon bejött de ha single-on nyomtam akkor is erős multis érzésem volt ugyanis a cél csak területfoglalás volt és gépi ellenefelekkel na most e között és a multi között nem sok volt a különbség csupán annyi hogy ebben gépi abban emberi ellenfelekkel.....De én pl annál a Single Player szo alatt olyasmit értettem hogy lesznek izgalmas átvezető videok küldetések be kell rohanni a Skynethez(be)és megprobálni megsemmesiteni vagy ilyesmi....na mindegy.Várom azért a Salvation-t...Bár ez még csak egy video a játékrol és persze ez játék lesz nem a film de van egy két kifogásolni valo.Nem elég romosak az épületek legalábbis amit az első kockán látunk.A Skynet pont a városokkal kezdené a rombolást ahol sok ember van itt meg jo ha 6-7 emelet hiányzott az épületeknől meg pár lelógó tartópillér...az autopálya hát azzal vegyesen vagyok de ami utána van a belvárosi rész növényes házakkal valamint az este égő város az is joVÁRJUK
Van aki egy tengerparta vágyik, van aki világot akar látni.Én csak CSERNOBILba szeretnék egyszer eljutni.És ezt komolyan mondom.
12270 levél
Válasz 08.12.16. 13:19 #2
asas01
Ilyen nincs, nem volt és soha nem is lesz, 14-15 évesen ezt már illene felfogni. Viszont ha még egy topicban felteszed ezt a fogyatékos kérdést, én szívesen szerkesztek neked egy békés pihenőutat a Dome-on kívülre.
i tell it like it is, cause im a bold figure
78 levél
Válasz 08.12.16. 13:07 #1
yugiohyugiohyuGIoh
Szerintem jó lesz a játék,de nem tudtok 1 jó játékszerkeztőt amin jógrafikáju játékokat is lehet csinálni????ha tudtok akor írjátok le légyszi kösz.
ghshgshsh
766 levél
Válasz 08.12.16. 13:07
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Terminator: Salvation trailer (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.