Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Terminator: Salvation trailer

A készülő játék első bemutató videója.

2008.12.15. 22:08 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Kiadták az első videót a készülő Terminator: Salvationről, mely a készülő azonos című film játék változata lesz. A történet már a jövőben játszódik, a gépek átvették az uralmat és egy maroknyi ember küzd csak ellenük. A külsőnézetes akciójáték ígéretesnek tűnik a felvétel alapján, remélhetőleg nem rontják el, mint sok filmátirattal történik. ■

Terminator Salvation: The Future Begins
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Terminator Salvation: The Future Begins

hozzászólások (5)

yugiohyugiohyuGIoh
yugiohyugiohyuGIoh 2008.12.16. 13:07
Szerintem jó lesz a játék,de nem tudtok 1 jó játékszerkeztőt amin jógrafikáju játékokat is lehet csinálni????ha tudtok akor írjátok le légyszi kösz.
asas01
asas01 2008.12.16. 13:19
Ilyen nincs, nem volt és soha nem is lesz, 14-15 évesen ezt már illene felfogni. Viszont ha még egy topicban felteszed ezt a fogyatékos kérdést, én szívesen szerkesztek neked egy békés pihenőutat a Dome-on kívülre.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2008.12.16. 21:22
hát ha már külsőnézetes akkor eleve el van rontva.Nem az a baj hogy külső nézetes hanem ilyenkor a kedvcsinálo traileket olyan jol megcsinálják hogy az ember rögtön egy FPS-re gondol hogy olyan szemszögből éljük a játékot mint most is pl mikor rohannak(kb 30mp-nél).Bár ki tudja lehet hogy kellemeset csalodok majd benne:):)Volt már egy két külsőnézetes játék amit gyengének hittem de mégis kedvenc lett(nálam pl a Cold Fear bár ott az oroszos üres(vagy mégsem?)bálnavadászhajo és a dülöngélő környezet hatott leginkább).De mindenesetre kiváncsian várom a GAME-t:):)A T3:Rise Of The Machines-nál az volt a baj hogy nekem bár nagyon bejött de ha single-on nyomtam akkor is erős multis érzésem volt ugyanis a cél csak területfoglalás volt és gépi ellenefelekkel na most e között és a multi között nem sok volt a különbség csupán annyi hogy ebben gépi abban emberi ellenfelekkel.....De én pl annál a Single Player szo alatt olyasmit értettem hogy lesznek izgalmas átvezető videok küldetések be kell rohanni a Skynethez(be)és megprobálni megsemmesiteni vagy ilyesmi....na mindegy.Várom azért a Salvation-t:D:D...Bár ez még csak egy video a játékrol és persze ez játék lesz nem a film de van egy két kifogásolni valo.Nem elég romosak az épületek legalábbis amit az első kockán látunk.A Skynet pont a városokkal kezdené a rombolást ahol sok ember van itt meg jo ha 6-7 emelet hiányzott az épületeknől meg pár lelógó tartópillér...az autopálya hát azzal vegyesen vagyok de ami utána van a belvárosi rész növényes házakkal valamint az este égő város az is jo:):)VÁRJUK:):)
weyrion
weyrion 2008.12.17. 16:36
Ha már pénzt rakok egy játékba illene azért egy jó kis étvágygerjesztő előzetest berakni. Nem tudom, hogy miért, de nekem vérszegénynek tűnik ez a bemutató. Ettől függetlenül biztos vagyok, hogy a játék jó, de így nem biztos, hogy eladja magát.

Mondjuk fordítva is igaz az előzetesek hatása: a Wrász of Lics King (WöW) is milyen fasza mozival jött ki, le a kalappal mert összefostam magam, de a játék ugyanaz a gyúrjálköcsögévekigosztbeszélünk grafikátlan bénajáték. Én csak tudom. Játsztam.
ajánlott olvasnivaló