Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Aliens: Colonial Marines - lényeg a sztori (Hírek)

Aliens: Colonial Marines

2612 levél
Válasz 09.01.07. 14:03 #4
neumark
Na jó de még mindig nem értem hogy hogy a francba mennek be arra a telepre amikor az felrobban és totál megsemmisül már nem sokkal az után hogy Ripley-ék megérkeznek.... ez még mindig fizikai képtelenség.
-
165 levél
Válasz 09.01.07. 13:44 #3
zorden
Na azért nem minden úgy van, ahogy...

"A Ripley (Sigourney Weaver) vezette Hicks, Burke, Bishop, Hudson, Gorman, Vasquez, és Dietrich katonákból álló csapat a James Cameron rendezte Alien sorozat második részében keményen megszívta, hogy ellátogatott a gyilkos planétára. A Bolygó Neve: Halál-t csak Ripley, valamint (akkor még) Hicks és Newt élte túl, a Sulaco csatahajó teljes legénysége odaveszett a küldetésben. A történetet ismerjük, mindenki látta a filmet, azt azonban eddig legfeljebb külföldi regényekből tudhattuk, milyen események is folytak a második és harmadik film között.

A SEGA és a Gearbox legújabb FPS-ében, az Aliens: Colinial Marines-ben viszont fény derül végre az LV426-on történt további dolgokra. A történet szerint a Cég egy kisebb csapatot küld a bolygóra, hogy kiderítsék, mi történt a Sulaco csatahajóval, és hova tűnt a legénység. Mi ennek a négyfős tengerészgyalogos csapatnak leszünk a tagjai, a többi hasonló játéktól eltérően viszont itt nem lesz központi hős, mindenki ugyanannyi szerepet kap majd a történetben, sőt a sztori előre haladtával specifikus feladattól függően mindig másik katonát kell majd irányítanunk."

Így azért értelmesebb... Ha a BSG írói is benne vannak, rossz sztori nem nagyon jöhet ki a végén
2612 levél
Válasz 09.01.07. 12:29 #2
neumark
A Sulaco az még hagyján, de nézd meg a galériában a képeket!Az az egész totál a második részben látott telepesek űrállomása, ami az epizód végén fel is robban, ergo fizikai képtelenség hogy a játék a harmadik rész utáni történésekről szóljon. Ráadásul akkor már nem is maradtak idegenek, csak akkor lettek újra amikor Ripley-t klónozták de az meg már a negyedik rész.
-
3336 levél
Válasz 09.01.07. 09:33 #1
Raistlin666
Alien 3 után és a Sulacon? Most akkor ennyire értenek a dolgokhoz, vagy megint olyanok foglalkoznak vele akik arra sem vették a fáradságot, hogy a filmeket megnézzék?
766 levél
Válasz 09.01.07. 09:33
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Aliens: Colonial Marines - lényeg a sztori (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.