Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aliens: Colonial Marines - lényeg a sztori

A Battlestar Galactica írói felelnek a sztoriért.

2009.01.07. 07:17 | szerző: Retee | kategória: Játék

Még mindig nem túl sokat tudhatunk a Sega és a Gearbox Software közös projektjéről, az Aliens: Colonial Marinesről, noha a játék elviekben az idei év elején érkezhet a boltokba. Most azonban némi információ szivárgott ki a sztoriról, amelyet a Battlestar Galactica írói, Bradley Thompson, és David Weddle jegyeznek. A fejlesztők szerint játékuk igen fontos része lesz a történet, amely az Alien 3 után játszódik, s a filmekből több ismert helyszínre is eljuthatunk, például a harmadik részből ismert Fiorina Fury 161 börtönbolygóra, vagy a "A bolygó neve: halál"-ban szereplő Sulaco űrhajóra. S bár a játékmenetben – értelemszerűen - a lövöldözés kiemelt szerepet kap (főleg a kooperatív módra), ám a készítők azt is ígérik, hogy a sztori alakulása közben több váratlan csavarral. és egy igen komoly összeesküvéssel is szembesülhetünk majd. ■

Aliens: Colonial Marines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aliens: Colonial Marines

hozzászólások (4)

Raistlin666
Raistlin666 2009.01.07. 09:33
Alien 3 után és a Sulacon? Most akkor ennyire értenek a dolgokhoz, vagy megint olyanok foglalkoznak vele akik arra sem vették a fáradságot, hogy a filmeket megnézzék?
neumark
neumark 2009.01.07. 12:29
A Sulaco az még hagyján, de nézd meg a galériában a képeket!Az az egész totál a második részben látott telepesek űrállomása, ami az epizód végén fel is robban, ergo fizikai képtelenség hogy a játék a harmadik rész utáni történésekről szóljon. Ráadásul akkor már nem is maradtak idegenek, csak akkor lettek újra amikor Ripley-t klónozták de az meg már a negyedik rész.
zorden
zorden 2009.01.07. 13:44
Na azért nem minden úgy van, ahogy...

"A Ripley (Sigourney Weaver) vezette Hicks, Burke, Bishop, Hudson, Gorman, Vasquez, és Dietrich katonákból álló csapat a James Cameron rendezte Alien sorozat második részében keményen megszívta, hogy ellátogatott a gyilkos planétára. A Bolygó Neve: Halál-t csak Ripley, valamint (akkor még) Hicks és Newt élte túl, a Sulaco csatahajó teljes legénysége odaveszett a küldetésben. A történetet ismerjük, mindenki látta a filmet, azt azonban eddig legfeljebb külföldi regényekből tudhattuk, milyen események is folytak a második és harmadik film között.

A SEGA és a Gearbox legújabb FPS-ében, az Aliens: Colinial Marines-ben viszont fény derül végre az LV426-on történt további dolgokra. A történet szerint a Cég egy kisebb csapatot küld a bolygóra, hogy kiderítsék, mi történt a Sulaco csatahajóval, és hova tűnt a legénység. Mi ennek a négyfős tengerészgyalogos csapatnak leszünk a tagjai, a többi hasonló játéktól eltérően viszont itt nem lesz központi hős, mindenki ugyanannyi szerepet kap majd a történetben, sőt a sztori előre haladtával specifikus feladattól függően mindig másik katonát kell majd irányítanunk."

Így azért értelmesebb... Ha a BSG írói is benne vannak, rossz sztori nem nagyon jöhet ki a végén :-)
neumark
neumark 2009.01.07. 14:03
Na jó de még mindig nem értem hogy hogy a francba mennek be arra a telepre amikor az felrobban és totál megsemmisül már nem sokkal az után hogy Ripley-ék megérkeznek.... ez még mindig fizikai képtelenség.
ajánlott olvasnivaló