Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Star Wars: Battlefront (DICE)

3374 levél
Válasz 17.04.16. 14:19 #135
Sucee
"We decided on that, and it's one of those difficult decisions because it has so many implications all around," he continued. "When we looked at the way Battlefront had evolved over its lifetime, with the DLC and everything, we decided, 'You know what? For this type of game, season passes are not the best thing. We need to [take it apart] and come up with something better."

So many implications. A seggem, az. Csak hát egyre nehezebb négyszer annyit elkérni egyetlen játékért, miután senki nem fogja megvenni. Valóban nagyon szarul működik BF1-ben amúgy ez, totál külön playlistek minden dlc csomagnak, a sima játékosok még csak új pályákat sem kaptak, season passosoknak meg nem voltak képesek beletenni egy kevert playlistet, hogy legalább változatosság legyen.
'Everyone in Heleus has earned some f*king payback.'
3374 levél
Válasz 17.04.16. 00:34 #134
Sucee
Hát nem tudom, ha valóban olyan rövid lesz (Mondtak erről bármit? Kétlem.), akkor is baromi funnak tűnik elsőre az egész, a lényeg meg ígyis-úgyis a multi, ami elsőre megintcsak jól hangzik (néztem a live beszélgetést is). EA közutálat ellenére simán hiszem, hogy imádni fogom ezt a játékukat (is).
'Everyone in Heleus has earned some f*king payback.'
8929 levél
Válasz 17.04.15. 22:19 #133
davkar9
Nem vészes, de valóban a hossza lesz a legfőbb baja szerintem is. Latino hősnőt kezdem érteni, így lesz a legegyszerűbb megmagyarázni, hogy miért néz ki 30 évvel később is ugyanúgy.
Simple. Eternal. Beige.
6617 levél
Válasz 17.04.15. 21:22 #132
GustyX
Teljes előzetes.
Baromi erőltetettnek tűnik a kampány rész, próbál nagy lenni, mintha valami bitang hű de jó ultrabrutál, epikus kampánnyal készülne, de 99%-os valószínűséggel bukó lesz ez a része, a 4-5 órás hosszával együtt.

A lényeg úgyis egy mondta: play multipalyer in all eras.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
3374 levél
Válasz 17.04.13. 19:29 #131
Sucee
Hozzátenném azért, hogy ez nem a tizenötödikére szánt videó, a teljes hosszúságú teaser tényleg aznap jön majd.
'Everyone in Heleus has earned some f*king payback.'
3374 levél
Válasz 17.04.12. 16:12 #130
Sucee
A Birodalomnak csak az alienekkel volt baja, ha jól tudom. De amúgy egyetértek, gecire elegem van már, hogy lenyomják mindenki torkán a nagy egyenlőséget (ami így kurvára nem az ugye, miután fehér férfinak lenni bűn), de a Birodalom szempontjából teljesen mindegy ez.
'Everyone in Heleus has earned some f*king payback.'
8929 levél
Válasz 17.04.12. 15:46 #129
davkar9
Egyelőre csak hülyeségnek tartom, a temetéssel megvárom az E3 revealt. Két év után kidobott "javított"(?) változattal önmagában nincs bajom, fura is, hogy ilyen sokat vártak. Itt egyedül a kampány zavar és igen, mindenféle -ista szemét vagyok. De a Birodalom is az volt, így aztán érthetetlen és hangulatgyilkos, hogy El pilota Estuelát akarnak benyomni főhősnek, aki az uralkodó első számú rajongója. Jól is elsülhet és ha földhöz vág a kampány akkor szégyellni is fogom magam ezért a hsz-ért. De egyelőre csak azt látom, hogy már itt is nyomják az agendát és kezd már kicsit tököm tele lenni ezzel a píszí baromsággal. OT is érzékeny pont, hagyják már békén a fenébe és írják inkább a saját sztorijukat (filmekre is vonatkozik). Abban bízom, hogy azért javarész a 6-7 közötti üres időt töltik majd fel a felejthető történetükkel.

Hardline kampánya egész jó volt.

(RC2-t adom, ha jönne abból egy frostitbiteos folytatás, a játékmenet megpiszkálása nélkül... )
Simple. Eternal. Beige.
3272 levél
Válasz 17.04.12. 15:14 #128
Raistlin666
Ezt ebből a fél percből már le is szűrted?

Persze nem vagy egyedül. Már előre kárörvend a fél net.

Nekem ez kimarad mert lesz Destiny2.

De ha nem lenne akkor venném. És nem a kampány miatt. Mikor is volt tényleg jó és tartalmas egy Dice szerkesztette kampány? Akkor meg minek kell előre temetni?
Eleve minek kell még 2017-ben is ezen nyafogni egy dedikált multi címnél?

(Hol a f*szban van a Republic Commando 2????)
3374 levél
Válasz 17.04.12. 10:51 #127
Sucee
Meh, inkább csináljanak csak egy korrekt, mély és összetett multi módot. Single részen biztos fun lesz végigrongyolni, de sokkal jobban érdekel a többjátékos része.
'Everyone in Heleus has earned some f*king payback.'
8929 levél
Válasz 17.04.12. 07:25 #126
davkar9
Új topicot szerintem fölösleges nyitni.

Battlefront 2 teaser leak

Nagyon oda kell tenniük magukat a single résszel, mert a latino pilótanő főhőst egy 2-3 órás lineáris kampányban fölösleges zászlólengetésnek érzem...
Simple. Eternal. Beige.
8929 levél
Válasz 17.03.09. 15:26 #125
davkar9
Nekem is volt olyan manőverem amikor biztos halál helyett csak elsuhanva csíkot húztam a hasammal a homokban, máskor viszont még méterekre voltam a sziklától és bumm.
Simple. Eternal. Beige.
3374 levél
Válasz 17.03.08. 21:27 #124
Sucee
Ja hát az tényleg kiborító tud lenni, hogy néha mennyire nem objective-re játszanak a csapattagok, vagy csak úgy alapban mennyire hülyék. Lényegesen többet szoktam szidni a saját csapatomat, mint az ellenfeleket, akik megölnek. Nálam ezen sokat javít, hogy hétvégente van, hogy ismerőssel játszunk, már az is nagy segítség, ha csak egyetlen emberrel van közvetlen kommunikáció.
Ion torpedó valóban nem egy gyakori látvány, viszont részben azért, mert a legtöbb esetben az tényleg csak lefoglal egy kártya slotot, minimális használattal. Én is inkább ugrálok powerupokra, ha egy AT-ST túl sok gondot okozna, aztán disruptor rifle vagy vehicle turret megoldja gyorsan, vagy starfighterbe ülök.

Starfighterekről nem tudok összehasonlító véleményt mondani, sosem próbáltam a PC verziót, kontrollerrel nekem nincs gondom. (Azt leszámítva, hogy néha a textúra széle nem ott van, mint ahogy az kinéz, aztán jól belerepülök a fél méterre kilógó "semmibe".)
'Everyone in Heleus has earned some f*king payback.'
8929 levél
Válasz 17.03.08. 21:17 #123
davkar9
Volt pár élményjavító köröm, de azért mégsem fogom majd megvenni. EAccess keretében jó ez így a MEA előtt, de hosszú távon nem bírnám.

Fájdalmasan hülyék a játékosok rebel oldalon. Nagyon nem akarják foglalni az adóvevőket, sebezhető fázisban pedig inkább gyalogosokat ölnek... Kártyahasználathoz is illene valami szájbarágós, átugorhatatlan tutorial, mert sokszor úgy érzem, hogy csak én használok ion torpedót a sima atst ellen, a többi pisztollyal hülyéskedik. Legalább a régi BaFro-s kaszt rendszert áthozhatták volna. Nem kell medic meg lőszer, de egyszerűbb szerepek, hogy értse a sok barom.

Repülők irányítása borzalmasan szar. Vállalható pilóta vagyok BF-ekben, de ez valami katasztrófa. Vagy direkt joystickra írták?
Simple. Eternal. Beige.
3272 levél
Válasz 17.03.05. 18:17 #122
Raistlin666
A birodalom nagyon nem győz mindig!!!

A lázadók vadászai miatt hónapokig vért kellett hugyozni ha bizonyos pályákon győzni akartunk (PS4 verza). Volt olyan hogy több mint egy tucat összeszokott ember légvédelmi rakétázása kellett a minimális légi fölényhez is! Pedig ott lebegett mindenki szeme előtt a kudarc esetén előirányzott Vader általi agyonfojtás is...

Sajnálatos ha valakinek ennyire nem jött be. De ha az ember haverokkal játszotta és Battlefront-ként tekintett rá akkor irtó jó és hangulatos köröket lehetett menni!

Mert ez nem Battlefield!!!

Ha lesz kampány is akkor megint első napos lesz nekem a következő része!
3374 levél
Válasz 17.03.05. 17:33 #121
Sucee
Lehet, hogy te fogsz ki ennyire szar köröket, vagy lehet, hogy ennyit számít, hogy én nem pc-n játszom, de szinte semmiben nem értek egyet.
Ha a pontosságra akarsz rámenni, hosszú távon próbálj T21 / T21B fegyvert használni (esetleg még EE3, vagy a Relby, ha vannak dlc-id), rövid távon meg bármelyik pisztoly jó igazából. De én az alap DLT-vel is lazán átlövök a pálya másik felébe, és el is találom az embereket. (Ennek sok értelme általában nincs, csak szerintem épphogy természetellenesen pontosak a fegyverek.)
Ez a "Birodalom mindig győz" meg egyáltalán nem érvényes az én játékaim alatt, vannak kiegyensúlyozott körök, meg néha látványosan jobb játékosok vannak az egyik csapatban, de ez sokszor fölényes Rebel győzelmet jelent.

De azért abban egyetértek, hogy a kártya rendszer hülyeség (miért kártyák egyáltalán, semmi olyan tulajdonságuk nincs), és az erdőben szívás a fehér páncél.

Nem tudom, season passod van-e, de Bespin meg Scarif playlistekkel érdemes egy próbát tenni, szerintem az a két legjobban sikerült dlc csomag.
'Everyone in Heleus has earned some f*king payback.'
8929 levél
Válasz 17.03.05. 17:12 #120
davkar9
Hangok, grafika, hangulat az nagyon jó, tényleg SW. De azok ugye a SW licenszből adódnak, amit maguktól tesznek hozzá az 0. Lézerfegyverekhez képest ezek itt elég pontatlanok, a sebzés elég random, ez a kártyázós baszakodás pedig kifejezetten béna és SW idegen. Walker assault az egyedüli játszható mód, mert a pontfoglalós egy kurva nagy káosz volt*, a 12 fős játékmódok pedig abszolút nem jöttek be. Csak hát ugye 10-ből kilenc alkalommal a birodalom győz, a leosztás majd eldönti, hogy unalmas vagy idegesítő a kör.

*Endori csatában azért bennem van az évtizedes megszokás, de itt most eléggé felbaszott, hogy én ott virítok a hófehér páncélomban a susnyásban, a köcsög lázadókat pedig alig lehet észrevenni.
Simple. Eternal. Beige.
5218 levél
Válasz 17.03.04. 23:05 #119
Skorpio90
Nyálkás szeméthegy - nájsz Amúgy teljesen egyetértek, már a béta és a 4 órás próbaidő meguntam, amiből egy órát játszottam. Battlefield kontrolcékontrolvé kellett volna
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
3374 levél
Válasz 17.03.04. 17:15 #118
Sucee
Szerintem baromi fun, ~200 órám van már benne, és még mindig élvezem.
'Everyone in Heleus has earned some f*king payback.'
8929 levél
Válasz 17.03.04. 16:18 #117
davkar9
Egek, hogy ez mekkora egy hulladék fos játék. Ezt teljesen komolyan gondolták?

RC szintű kampány kellett volna a régi BFek frostbitera ültetett kopipészt multijával. Ehelyett van ez a nyálkás szeméthegy.
Simple. Eternal. Beige.
3272 levél
Válasz 16.02.04. 19:28 #116
Raistlin666
Én PS4-en tartom a frontot 50+ órával! És még csak lvl42...
8929 levél
Válasz 16.02.04. 17:52 #115
davkar9
Sokan biztos csak végigtolták a kampányt aztán...

oh, wait.
Simple. Eternal. Beige.
11104 levél
Válasz 16.02.04. 17:15 #114
VodevilX
Csak úgy érdekességként:

Currently online players

PC: 6,600 (24h peak: 8,765) délelőtt 2500 sem....

XBOXONE: 18,320 (24h peak: 38,993)

PS4: 44,227 (24h peak: 61,215)

Total: 69,147


Vs. BF4

Currently online players (Total: 84,557):
PC
24,029

Peak 24h
31,932

De azért 10+ milliót csak eladtak...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1381 levél
Válasz 15.11.30. 16:41 #113
jawsika
Sziasztok. Szerintem feldobom a PlayIT oldalára is, de gondoltam megosztom veletek...

Volt kint PlayITen játszható Battlefront. Nem értettük, miért nincs sor. Mindenhol, de kajakra a Super Mario Cart-nál is tolongtak, itt meg nem volt sor. Aztán kiderült miért... Nem volt egér. Kajakra touchpaddal kellett játszani. Szánalmas... Komolyan, akkor inkább ki se rakd, de ez ultragáz.
Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven?
11104 levél
Válasz 15.11.25. 17:52 #112
VodevilX
Ez tényleg nagyon komoly, pont erről beszéltem múltkor a filmes topicban
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1003 levél
Válasz 15.11.25. 12:12 #111
Sityi
5218 levél
Válasz 15.11.23. 11:34 #110
Skorpio90
Nekem a Battlefield 4 Premium csomagjánál volt ilyen. Amikor megvettem, nem tudtam beregisztrálni, mert nekem is azt írta az Origin, hogy a kódot már aktiválták. Felhívtam az ügyfélszolgálatot (van magyar telefonszámuk), ott mondták, hogy fényképezzem le a DVD-t, a tokot, a kódot, illetve a nyugtát, amire rá kellett írnom a dátumot és egy aláírást, majd miután elküldtem nekik, visszahívtak, hogy most már jónak kell lennie, nézzem meg. És valóban.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
3076 levél
Válasz 15.11.23. 11:23 #109
gregmerch
Ja, és a dobozon lévő vonalkód fotója is kell nekik általában.
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
3076 levél
Válasz 15.11.23. 11:11 #108
gregmerch
Fényévente fordul elő ilyen, és csak a forgalmazó, de inkább a nemzetközi kiadó tudnak segíteni. Vásárlás helye, ideje, blokk alap, ezt mindenki kérni fogja. Minél előbb lépj, mert ugye a szombati vásárlás és a (hiába volt hétvége) napokkal későbbi reklamáció rontja az esélyeidet. Azt nagyon nehezen fogod tudni beadni bárkinek, hogy eleve felhasznált kód volt a dobozban. Ne érts félre, én nem gondolom, hogy ne mondanál/írnál igazat, de ezek tények. (Mondjuk az üzletek úgy működnek, hogy a doboz csak mutatóban van kint, ahol kint van, és minden mást kivesznek a tokból. Vásárlás esetén teszik vissza, és akár le is tudják azt fóliázni simán, minden boltban van hozzá eszköz.) Add meg az EA fiókod adatait is, ha kell, hogy rá tudjanak nézni - szigorúan a support dolgozói - persze bankkártya vagy fizetési adatok letörlése után, ha mentetted őket. Nekem kicsit más esetem volt anno, akkor az MS rendes volt (maszek mivoltomban kerestem őket, nem említettem a szaksajtóhoz való kötődésemet, azt sosem szoktam). Akkor a régi Games for Windows fiókom kötődött egy régi (mint kiderült, selejtes) Xbox Live fiókommal, és eltűnt egy játék - megvettem, a selejtes fiók még simán regisztrálta, de belépni már nem tudtam. Az MS napok alatt kiderítette a hiba okát, kellett egy új fiókot csinálnom, és kaptam egy új kódot. De az más eset volt. Annyi volt a hasonló, hogy még az édesanyám DNS-ét is bekérték igazolás gyanánt.
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
6617 levél
Válasz 15.11.23. 09:49 #107
GustyX
Legtöbb helyen ki is van írva, hogy technikai segítségnyújtás a forgalmazónál, ami szerintem jelen esetben egyértelmű.
Hogyan tudna bármiben segíteni az eladó egy olyan termék esetében, amit bontatlanul értékesített, egy digitális kód esetében?
Ilyenkor semmi csere, elállás nincs, ha már fel van bontva a termék.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
1003 levél
Válasz 15.11.23. 09:45 #106
Sityi
Ha nem értenek hozzá, hogyhogy árulják? Milyen hely ez? Szó nincs cseréről, eleve rosszat kaptál, hiszen már aktiválva volt!
Marad akkor az EA ügyfélszolgálat, a blokk és a doboz meg a hibás kód legyen kéznél, amikor hívod őket: 06-1-505-9550 (hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között hívható).
2 levél
Válasz 15.11.23. 07:13 #105
cvetok
Eleve szombaton vettem! Vissza is vittem, de elhajtottak, mondván Ők ehhez nem értenek , szoftvert egyébként sem cserélnek!
A vasárnap este 8 valóban bizar egyébként!
1003 levél
Válasz 15.11.22. 21:34 #104
Sityi
Ezt nem az EA-vel kell első körben lemeccselned, hanem azzal, akitől vetted.

(Vasárnap este 8-kor panaszkodsz arra, hogy hétvégén nincs helpdesk? Ez csak nekem bizarr?)
2 levél
Válasz 15.11.22. 20:55 #103
cvetok
Tanácsot szeretnék kérni!!
Szombaton megvettem a Star Wars Battlefont játékot PC-re.
Kicsomagoltam, elkezdtem telepíteni, kérte a dobozban lévő kódot, amint beírtam kiírta, hogy azt a kódot már aktiválták! És ennyi! semmit sem lehet tovább csinálni a programmal. Van help e-mail és van help telefonszám, de hétvégén nincs help!
Van ötlete valakinek?
11104 levél
Válasz 15.11.21. 15:30 #102
VodevilX
Hoth, Tatooine, Endor, Sullust
Játékmódonként állítólag nem feltétlen ugyanaz minden map, de őszintén pl 2 Hoth map mennyire különbözhet...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
6617 levél
Válasz 15.11.21. 14:48 #101
GustyX
"játékot 4 különböző helyszínnel" - ez komoly, hogy 4 pálya van benne?????
Azt a mocskosbüdöskrva....
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
3374 levél
Válasz 15.11.21. 11:49 #100
Sucee
Felmerül amúgy a kérdés, hogy most már a játékok is kizárólag a canont követik-e. Mert ha igen, akkor ezek a Republic Commando-KotOR3-JK4 álmok még kevésbé fognak valaha is megvalósulni.
'Everyone in Heleus has earned some f*king payback.'
3272 levél
Válasz 15.11.21. 11:26 #99
Raistlin666
Republic Commando 2-t a népnek ezzel a grafikával azonnal!!!

Ez a Battlefront meg egész jó...lenne ha nem 18+ ezrest kérnének érte konzolon ilyen kevés tartalom mellett. Az meg simán csak az év vicce, hogy még egy 5-6 órás kampányt sem tudtak összedobni hozzá...marhára remélem hogy csak gamer szinten lett így elcseszve ez az SW téma...
11104 levél
Válasz 15.11.21. 10:04 #98
VodevilX
Nem is értem... Nem elég, hogy mennyire semmilyen a játék, ezen felül képesek voltak kihozni az új nagyágyú Star Wars játékot 4 különböző helyszínnel. Tényleg ilyen mocskos pofátlanul megágyazva a Season Pass eladásoknak? Eljutottam arra a szintre, hogy nem az első akciónál ugrok az egészre, hanem majd kb 25 € körüli mindenes verzió jöhet szóba, ha még érdekel egyáltalán egy év múlva...
Közben a Disney is minden évben akar valami SW filmet... Hátha azért miközben tönkre basszák a franchise-t, valaki valahogy elő fog majd varázsolni egy épkézláb SW játékot (igen, igen... JK4 vagy KOTOR3)
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
8929 levél
Válasz 15.11.02. 11:36 #97
davkar9
4262 levél
Válasz 15.11.02. 08:41 #96
csuroach
akkor lehet várok a Just cause 3-ra. ennek meg majd leviszik az árát mert poénnak tűnik.
"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
11104 levél
Válasz 15.11.02. 08:35 #95
VodevilX
Tényleg ennyire elkeserítő, béta alatt elég sokan jutottak arra a következtetésre, hogy a szép nem mindig elég, ha túl szimpla és unalmas. Pár hét/hónap múlva jó lesz pár óra játékra, de semmiképp sem teljes áron. A season pass meg olyan mint BF-nél a premium, de itt már csak 4 map packról van szó 5 helyett.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
4262 levél
Válasz 15.11.02. 07:24 #94
csuroach
gameplay videók alapján engem is megfogott a játék, elég bena is vagyok fpsekben, szóval ez lehet nekem szól(na). viszont a hozzaszolasok elég elkeseritoek, valóban ennyire szar? és mi ez a season pass? Nem igen játszottam mostanában diablo3on kívül mással
"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
8929 levél
Válasz 15.10.12. 23:22 #93
davkar9
Az lehet, de azt legalább élveztem. Itt egyszer sem volt ilyen. BFeknél is rövidebb ideig lehet életben maradni, fegyverek mindkét nézetben használhatatlanok, járművek ellen semmit se tehetsz, vadászgépek irányítása simán szar. Birodalom pofátlanul erősebb, ami oké, canon, de erre így nem lehet játékot építeni...

Mindegy, úgyis lesz majd itt 48 órás origin ingyenidő. Ha már annyira ígérik, hogy a teljesen majd hú de mennyivel jobb lesz... Megvenni azonban csak a hülyének szabad.

SPOILER
Különben is november=Fallout 4.
Simple. Eternal. Beige.
11104 levél
Válasz 15.10.12. 21:58 #92
VodevilX
A prémium BF 3 és 4-nél is, azt mondhatom megérte 20-20 map, új módok, fegyverek stb... Ennek megint annyi a titka, hogy ha egyből veszed teljes áron akkor nem maradsz le a havi prémiumos duplaXP hétvégéről... de bőven elég kivárni az első -50% sale-t.

De amúgy tényleg ez a legnagyobb vicc, eleve sosem értem ki vesz day1 season pass-t, mikor kb 3 havonta menetrendszerűen van valami őszi/téli/tavaszi/nyári akármi sale ezek a tartalmak pedig úgyis csak hónapokkal a megjelenés után jönnek...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3272 levél
Válasz 15.10.12. 21:52 #91
Raistlin666
A Hardline-t kérlek még véletlenül se hozd fel mint ellenpélda! A multi egy koppintás volt. A single meg egy összelopkodott kliséhalmaz a rendőrös filmekből/sorozatokból + májkölbéj robbanások...
8929 levél
Válasz 15.10.12. 21:47 #90
davkar9
Tehát ismét elkérnek 120€-t a teljes "élményért". Márciusban ezt már eljátszották a hardlinenal, de ott legalább volt single és a multija is jobb volt (béta alapján). És az a legszebb, hogy a sok birka be is fogja vállalni. Így kell ezt, támogassuk csak a középszerű játékfejlesztést!
Simple. Eternal. Beige.
1809 levél
Válasz 15.10.12. 21:19 #89
warcat
Beszarok, 50 euró a season pass pcre
11104 levél
Válasz 15.10.12. 21:00 #88
VodevilX
Tessék... itt is van a season pass
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11104 levél
Válasz 15.10.12. 18:02 #87
VodevilX
Ja de a Deluxe az csak a felturbózott alap kiadás, amúgy az is tök értelmetlen... 1 héttel hamarabb kapod az amúgy is ingyenes preorder map-ot, plusz pár unlock aminek egyébként 2-3 órányi játék lehet az "ára"...
Viszont a BF-nél a prémium meg az 5x4 map DLC pack, ami még egyszer a játék ára ugye, de erről itt eddig szó sem volt, feltételezhető, de egy hónappal a megjelenés előtt lehet hogy már illett volna bejelenteni. Nem tudom, hogyan terveznek a játékkal... papíron mégis csak nagyágyú. Közben lehet, hogy most első körön meglovagolják a filmet, így is kaszálni fognak...
De részemről sokkal jobb lenne, ha ezt kidobják, és megy a csapat BF5-el foglalkozni, ha már beharangozták jövőre!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
5384 levél
Válasz 15.10.12. 16:34 #86
HunnernessKonge
Nyilván a Deluxe-ra gondoltam, csak már annyiféleképp hívja az EA ezeket, hogy belezavarodtam...
Ha global kulcsok lesznek a játékhoz, és az Origin kulcsok jellemzően azok, akkor a brazil Delixe kulcsok simán 10-12 ezer környékén lesznek a megjelenés után két héttel, a simát meg 6-7 környékén el lehet majd kapni.

A lopott kulcsokra meg, megoldás a g2a shield... De jellemzően a weekly sale-es itemekre gondoltam. Ott nagyobb a biztonság, mint a random user random kulcsánál. (Orosz kollega vert át egyszer 90 napos prepaid wow gamecarddal, Blizzard jelzett nekem, én jeleztem a g2a-nak, 2percen belül kaptam a nyugtát hogy utalnak vissza, a csávót meg kivágták mint macskát...szóval én még... want to believe) Ha meg többezer embertől veszik el a kulcsot, és botrány lenne, akkor a g2a saját hatáskörben kárpótol mindenkit. Nem véletlen hogy ott lógnak minden streameren, saját esport csapataik vannak, nem éri meg nekik ilyen dolgokba belebukni
Az alkohol öl, butít és savakkal aldehideket képez.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.