Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» 750 új játék az E3-on (Hírek)

5740 levél
Válasz 01.05.03. 00:20 #6
Dino
Aha, információim szerint a jövő heti INFO se lesz valami nagy dolog... Kevés cég, A pavilon kb. félig megtöltve. Pedig régen még 2 pavilont is megtömtek...
1803 levél
Válasz 01.04.30. 20:21 #5
Demeter
Igen sajna már már ennyire ledegradálódott ez az egész rendezvény. Pedig nemrég óriási felhangja volt egy ilyen nagyszabású kiállításnak.
Pont mintha a nálunk minden évben megrendezésre kerülő ( de minek?? ) számtech kiállításra gondolnék. Az is eleinte oly sok embert vonzott, és megannyi kiállító plussz kiállítani való volt jelen egy ilyen rendezvényen. És mára mi lett az egészből? Semmi!!! Minden kezdett szép lassan ellaposodi, eltűnedeztek a kiállítók a standokon már semmi újdonság nem látható szóval nem éri meg sem a ráfordított időt, sem pedig a pénzt. Sajnos....
".....örökké nem eshet...... "
5740 levél
Válasz 01.04.22. 00:52 #4
Dino
Az ECTS is kissé hanyatlóban van már, a nagy cégek (Activision, Eidos, EA) már nem állítanak ki nagyban a shown, max. egy közeli szállóban fogadják a sajtót. Azaz már nekik se éri meg a nagy felhajtás, fontosabb a sajtóval való kapcsolattartás, amihez meg nem kellenek nagy, színes standok, hangzavar, szórólaposztogató hostess lányok, stb.
1803 levél
Válasz 01.04.21. 19:04 #3
Demeter
Ezt fájó szívvel hallom!
Nem értrm, hogy miért nem lehet összehozni kishazánkban is egy ilyen kiállítást mondjuk " kicsiben " ?! Tudom, hogy biztos sokba kerülne de azt is, hogy biztos lenne látogatottsága ( nem úgy mint a Compfair vs. Infó-nak ) elég rendesen. Valószínű, hogy a háttérben megint a pénz " beszél " és, hogy a rendezők szerint biztos nem érné meg ( gondolják ők ). Nem tudom de ha még csak meg sem próbáljuk akkor tuti, hogy ki sem derül.
Na mind1 ez van de mint mondod lehet, hogy mégiscsak lesz " valami "?! Hát..várjuk ki a végét majd meglátjuk.
".....örökké nem eshet...... "
5740 levél
Válasz 01.04.19. 19:57 #2
Dino
Sajnos az E5 (ez lett volna az őszi kiállítás) nem lesz megtartva, a szervezőknek nem jöttek össze a tervek, pedig tényleg jó ötlet volt. Viszont másoktól hallottam olyat, hogy talán lesz helyette egy kicsit más jellegű dolog...
Majd meglátjuk.
1803 levél
Válasz 01.04.19. 19:48 #1
Demeter
Hát igen egy ilyen rangos esemény mint az E3 igencsak sok kiállítót vonz főleg, hogy ilyenkor van jelen a szakma '' elitje ''. Már nagyon régi vágyam, hogy egyeszer ottlehessek egy ilyen kiállításon és kipróbálhassam azokat a projecteket, amik még csak jóval később fognak debütálni a nagyközönség előtt.
Ahol mindíg olvasom a Guru-ban, hogy milyen is volt elszorul a szivel és azt kívánom, hogy bárcsak én is ottlehettem volna. Megannyi kiállítás, kiállító, fejlesztő, játék, show stb. egyszóval minden!
Mindenesetre ha minden igaz akkor nekünk sem kell sokáig várnunk egy ilyen ( na jó csak hasonló ) kiállításra, mivel úgy ősz derekán nálunk is megrendezésre kerül a BNV területén egy hasonló show. Ha jóltudom akkor az az E3 mintájára készül csak Európai mércével mérve '' szegényesebb '' lesz. Nembaj mindenesetre legalább elindul valami kishazánkban is. Már előre várom, hogy milyen is lesz valójában ez a kiállítás.
".....örökké nem eshet...... "

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.