Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Call of Juarez: Bound in Blood (Ismertető)

Call of Juarez: Bound in Blood

Call of Juarez: Bound in Blood
A legutóbbi Call of Juarez: Bound in Blood cikkek, hírek
909 levél
Válasz 09.09.07. 14:15 #17
ShuleyvA
Sok minden hátránya van. Maximum végigtolod mindegyik karakterrel még 2x X-)

Meg ami még szerintem hiányzott, hogy a lovat nem lehet eldönteni. Szóval odamész hozzá, a kezeddel eltolod a fejét, majd az egész lovat hátra fele elnyomod, akkor elfekszik. A földön ráfekszel a fejére és úgy marad. Ez egyrészt jó fedezékhely, másrészt, ha követnek sokan, 20-30 méterről nem szúrnak ki, feltéve, ha nem teljesen kopár terepen vagy. Nem, kicsit sem vagyok lószakértő, áááh
36 levél
Válasz 09.09.07. 13:47 #16
core2duo
ÉS LEHETNE HOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZABB!!!!!!
tomi
909 levél
Válasz 09.09.05. 17:09 #15
ShuleyvA
„...a játékmenetből elmaradnak a lopakodós, settenkedős elemeket...”
Először is elemek, másrészt pedig nagy kár ezekért az elemekért.

„Itt bizony csak zúznunk kell...”
Lám, a játék legnagyobb hátrányát így nem is kell megemlítenem már. Ebből sokkal többet is ki lehetett volna hozni, pusztán, ha megnéznek legalább 30 western filmet előtte.

„A fegyverek terén lehetett volna nagyobb változatosság...”
Mégis mit vártál egy ilyen stílusú játékban? Minigunt? A pályákon fellelhetőek különböző lőállások gattling meg ágyú is (ami egyébként azért olyan szar, mert ívelni kell vele, miután pedig lőttünk, azért nem tudjuk mozgatni, mert az hátracsúszik a lövéstől), szóval nem is értem, aki több fegyverre vágyik az valami modern korban játszódó játékkal játsszon, ugyanis akkor és ott ezek voltak terítéken.

„...a pacik irányítását jobban, valóságszerűbben is megcsinálhatták volna.”
Tökéletesen egyetértek. Erre is azt tudom mondani, ha nem is próbálták volna ki, de megnézhettek volna valami lovas filmet vagy versenyt a TV-ben. Nincs semmi hangulata a lovaglásnak.

Amúgy valóban nem volt rossz, kellene még ilyen beütésű játék, kerülve minden hülye fantáziaelemet. Ha kicsit komolyabban veszik az egészet, emlékezetes maradhatott volna.
36 levél
Válasz 09.09.02. 19:17 #14
core2duo
Hát igaz az elsőben naon jok voltak lopakodós jelenetek, de a másodikban ki kell irtani fél amerikát......de azért birtam.
tomi
14678 levél
Válasz 09.08.24. 22:04 #13
Razor03
Ezzel a résszel az a baj, hogy olyan mint a Call of Duty: monoton, arcade, rövid... legkevésbé sem komoly játék. Könnyed szórakozás, mert erre van manapság igény. A Techland-ék nagyot zuhantak a szememben, pedig az első rész a kedvenc játékom.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
104 levél
Válasz 09.08.24. 19:56 #12
qwas
Az elsőt xbox-on nyomattam és azon nem volt hiba emlékeim szerint. Az egyetlen gondom a dinamit lövöldözős résznél volt mert ügyetlen voltam de végül sikerült. A második demóját próbáltam PS3-on de kicsit fura. Olyan nagyon szájba rágós illetve az autómata rejtőzködés nem kicsit idegesítő. Na mindegy majd megszokom. Az első 10-es volt az én skálámon a másodikat meg majd meglátjuk. Az ügyességi részek szerintem is jók voltak az elsőben mert megtörték az öldöklés monotonitását néha.
5411 levél
Válasz 09.08.15. 14:37 #11
Skorpio90
Én ezt nem értem...letöltöttem a demót, és a legocsmányabb beállításokkal produkált 19-25 FPS-t. Most megint megpróbáltam, de mindent max-ra tettem, és megy kb. 25 FPS-sel Mondjuk azt sem értem, hogy miért az 1024*768 a legalacsonyabb felbontás a játékban.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
36 levél
Válasz 09.08.15. 10:35 #10
core2duo
Hát faxa a bound in blood ,már végig toltam s bizony találkoztam bug-al.De nincs sok,párszor a puska belelógott a texturába,nagyjábol asszem ennyi.
tomi
33438 levél
Válasz 09.08.14. 22:29 #9
Creativ3Form
No para, nincs vele gond e téren. Tökéletes game az első rész
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
376 levél
Válasz 09.08.14. 22:25 #8
Pangloss
Mostanában fogok hozzákezdeni az első részhez, úgyhogy kíváncsian várom, hogy lesznek-e bugok. Bízom benne, hogy az itt hozzászólók többségének lesz igaza, és nem lesz ilyen téren probléma a játékkal.
4 levél
Válasz 09.08.12. 10:39 #7
Mr. Brown
A Billy-s részekben annyival értek egyet, hogy változatosságot adott a játéknak és valamilyen szinten egyediséget kölcsönzött a többi FPS-el szemben. De a megvalósításával nem voltam kibékülve, meg szerintem nem illettek bele ezek a részek. Ha FPS-el tolom, akkor irtani akarom a banditákat, nem ügyeskedni, meg fákra lasszózgatni.De ez szubjektív megítélés kérdése.
A bugok meg lehet, hogy konfig függőek. Nekem elég sok gondom volt az első résszel ezen a téren, ezért említettem a cikkben a programhibákat. Grafikai hibák (árnyék, textúrahibák) mellett környezeti tárgyakba való beakadás is előfordult nálam emlékeim szerint.
No de a lényeg, hogy az első rész is jó volt, meg a második is királyra sikeredett!
5407 levél
Válasz 09.08.10. 14:44 #6
Morello
Én emlékeim szerint egyetlen buggal sem találkoztam az előző részben...
5216 levél
Válasz 09.08.10. 12:31 #5
Gump
A bugok emlegetését én sem értem, egyáltalán nem rémlik, hogy az első rész tele lett volna hibával. Az alapján, amit eddig láttam a második részből (alig kezdtem el) pont azt alakították át, amitől nekem annyira tetszett és amitől különbözött a többi hasonló játéktól (és valószínűleg pont ezek a dolgok, amiknek az átalakításától gondolom több vevőt reméltek a készítők). Én élveztem, hogy nem kell mindig lövöldözni. Itt az első pályán kicsit sok volt nekem (bár a környezet is ezt adta, elvégre háború van), és a koncentrációs mód is túlságosan le lett egyszerűsítve. A hangulat, grafika, hangok viszont nagyon tetszenek, remélem a játékmenet is alakul a későbbiekben.
33438 levél
Válasz 09.08.10. 12:28 #4
Creativ3Form
Igen, sztem is jók voltak a lopakodós részek, nekem nagyon hiányoztak. És az első rész nálam is 10/10
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5407 levél
Válasz 09.08.10. 12:24 #3
Morello
Szerintem teljesen jók voltak a lopakodós részek. Illetve ez nem is jó megnevezés, mert Billy-vel nem csak mindenhol lopakodni kellett, meg kikerülni az összecsapásokat, hanem voltak ott is harcok rendesen, csak én inkább ügyességi résznek mondanám a nyers erővel szemben, mert sokszor tényleg trükközni kellett, a lasszót használni, stb. Ez egy kissé más játékmódot, hozzáállást jelentett, de ugyanolyan fantaszikus élmény volt, és remek megvalósítás.
Mondjuk azt se értem, miért lenne bugos az előző rész. A sztori, a zene, a szinkronok, és a hangulat mindkettőnél kiváló, az tény. Nálam 10 pontos mindkét rész
33438 levél
Válasz 09.08.10. 11:42 #2
Creativ3Form
Jó kis cikk, de nem te vagy az első, aki a lopakodós részek kihagyását pozitívumként fogja fel, amit nem értek. Szerintem pont attól lett zseniális az első rész és lett az egyik kedvenc FPS-em. Persze ahány ember annyi vélemény, de nekem a lopakodás tette egyedivé az előző részt. Ez a rész is tetszett, remek munkát végeztek vele, de nagyon hiányzott az "indián tánc."
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
766 levél
Válasz 09.08.10. 11:42 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Call of Juarez: Bound in Blood (Ismertető)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.