25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

T-Mobile mobilinternet stick 7990 forintért!

Bogomil
#6 Bogomil [25]
Bocsi igazad van. A lefedettség nem tűnik problémásnak. Nagyobb városokban, mindenhol van ,ahogy elnézem a térképet meg a listát. Én inkább még attól féltem, hogy Balaton környékén nem lesz, de ott is királyul meg van oldva elvileg. Havi 2 ezerért meg simán megéri szerintem.

Válasz erre

lewtex
#5 lewtex [157]
Jó is lenne az 50 % De nem ez csak 2k mindegyikből, de, ha elolvasnád az oldalon lévő infót te is értenéd..

Válasz erre

Előzmény: Bogomil 2010.11.04. 12:24
Bogomil
#4 Bogomil [25]
Köszi a választ. Csak 2 ezer forintot von le minden csomagnál vagy mindenre 50%? Nekem az jön le, hogy -2ezer minden csomagnál. Árban így tényleg nem vészes, mert régebben emlékeim szerint jóval drágábbak voltak.

Válasz erre

lewtex
#3 lewtex [157]
Én most nemrég rendeltem hozzá a t-home-os mobilinternetet az otthonihoz, és tökre megérte, mert alapjában véve a kezdőcsomag 3990 Ft lenne, de most akciójukban -2000 Ft... Eddig simán 3G-t fogta a városkörnyéken, de van egy lefedettség-térképük: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/hasznos/lefedettseg

Infók meg itt: http://www.t-home.hu/lakossagi/csomagok_akciok/duplanet

Válasz erre

Előzmény: Bogomil 2010.11.04. 11:10
Bogomil
#2 Bogomil [25]
Szeretnék érdeklődni, hogy mennyire érdemes mobilinternetre előfizetni? T-home-os netem van otthon és e mellé szeretnék még egy t-home-os mobilinternet előfizetést, mert mostanság sokat fogok utazgatni. Mennyire megbízható dolog ez a mobilinternet? Mennyire jó a lefedettsége itt országon belül?

Válasz erre

Wing
#1 Wing [4593]
Eladó egy T-Mobile web'n'walk stick használtan, tökéletes állapotban (egyedül a kupak hiányzik róla, de nagy szükség amúgy sincs rá). Ez a T-Mobile-nál 13 ezer forint. Természetesen bármilyen T-Mobile-os mobilinternet SIM-kártyát bele lehet rakni, mivel az előfizetés nem a modemen van.

Az eladás oka, hogy kábelnetre váltok.

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.