Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» HTC Hero (Hardver teszt)

1819 levél
Válasz 09.10.23. 16:40 #5
Moken
asszem megvan az új telóm ;>
Inkább vagyok őrült optimista, mint egy pesszimista akinek igaza van !
244 levél
Válasz 09.10.22. 11:21 #4
DühösTigris
Nagyon szuper volt a "mese"!Gratula.... Mclóddal egyetértek,valamelyest!De én azt szeretném,ha több PC-és teszt jelenne meg az oldalon.Klaviatúrák,egér teszt(de hülyén hangzik,bazzz...patkány teszt)),kormányok,stb.... Mobil-teszt szükségtelen ,mert arra ott van a mobilaréna!A hardver teszt is ilyen.Több Pc-és cucc tesztje kellene!Egyébként tényleg gratula a cikk írónak,mert nagyon konkrétan bemutatta a "hardvert"!Én nem olyan régen vettem egy e65-öt... és tökéletesen meg vagyok elégedve vele!
11029 levél
Válasz 09.10.19. 12:55 #3
Lacko
Nem is olyan régen voltak DVD kritikák - még én is írtam ilyet - bár ezekben a filmet csak felszínesen érintettük. Inkább a DVD kiadásról esett szó: minőség, extrák...stb.
77 levél
Válasz 09.10.19. 02:45 #2
strar
Egyetértek, jöhet még több ilyen írás! Tényleg csak színesebb lesz tőle az oldal.
12973 levél
Válasz 09.10.18. 10:42 #1
McCl@ne
Nagyon faszán összerakott és összeszedett cikk! Annyira meggyőző, hogy ha nem áprilisban vettem volna egy E75-öt (tudom, azért más kategória), akkor biztos, hogy ilyenre ruháznék be! Gyönyörű, okos és gyors, a hiányosságai meg feledhetőek, nem olyan veszélyes.

Amúgy meg jelzem, hogy szerintem lenne ám igény ilyen írásokra, mert jót tesz a Dome-nak, ha pl. nem kell elkattogatni innen semmiért. Mármint egy időben elszoktam a cikkek olvasásától, aminek több oka is volt, de most pl. itt van Dauby, akitől mindent elolvasok, vagy ez a telefonos cikk, ami nagyon jó ötlet volt!

Nyilván anyagi korlátai vannak, de lehetne ilyen gyakrabban, esetleg filmekkel kapcsolatos írások, hírek, szerintem bőven beleférne egy-egy kritika néha! (ha mást nem, hát az olvasóktól, még meg is mernék próbálkozni vele)

Szóval grat, tényleg egyre jobb lesz az oldal
Respect is not given. It's taken.
766 levél
Válasz 09.10.18. 10:42
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
HTC Hero (Hardver teszt)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.